Simona, tegul eina ta seselė kibenimat, nesuk sau dėl jos galvos Man krūtinę irgi baisiai niežtėjo, tai tiesiog gausiai drėkindavau ir tiek Bio-oil nepirkau, paskaičiau atsiliepimus, kad išpūstas burbulas jis ir tiek. Pirkau Biodermos kremą ir tepiau visą kūną.
Gliukozės tyrimas yra daromas taip: turi atvažiuoti nevalgiusi, paims kraują ir reiks išgerti žiauriai saldų marmalą. Kitoms leidžia citrinos įsispausti, dinozaurų laikais (dukros kai laukiausi) apie tokią galimybę net nežinojau Su sūnumi nedarė man to tyrimo. Tai tu gydytojos pasiklausk Na, ir išgėrus tą marmalą turėsi ramiai (kad nesukiltų cukrus kraujyje) pabūti 2 valandas - negalima vaikščioti, eiti apsipirkinėti ar pan. Tai pasiimk kokią knygą, ramiai paskaitysi. Nors aš tai ėjau į mašiną ir gulėjau, nes žiauriai pykino nuo to saldumo ant tuščio skrandžio Po dviejų valandų vėl paima kraują ir tada jau lygina rezultatus. Bet tu iš anksto nesigąsdink, kitoms tas marmalas skanus ir visai nesukelia jokių neigiamų potyrių
melutia, kaip faina tos bedantės šypsenos Ir smagu, kad išėjo susiderinti darbą
Janima, su gražiu pasimatymu!
Meilės Vaikai, šūds dėl pykinimo Bet gal jau tuoj baigsis Tu dirbi?
Na jeigu niezti ir nepraeina, geriau visada pasitikrinti ir gyventi ramiai Man tik ciut ciut niezejo ir tai pilva kur baisiai isitempes buvo, o padarius tyrima net ir maziukas niezulys isdave cholestaze Todel geriau daugiau atidumo, issityrimo ir ramiai gyvent negu uzdelst, ypatingai nestumo metu
Janima, kaip smagu kad viskas ok :*
MeilesVaikai, o antra scana jau turejai, kur sakei kad dar lyg kazka mato???
Taip turėjau, vienas drūtas burbuliukas buvo pirmadienį vėl eisiu, labai laukiu
Dėl vandens, tai aš ji geriu po truputį, nes labai sausėja burna, po nakties išvis pastoviai gerklė išdžiuvus ir kartais skauda.
Pykinimas ir nuovargis, o dirbu intensyvų protinį darbą, tai man tragedija, aš nieko nepadarau
Buvau užrašyme šiandien. Paskirta akušerė nesužavėjo visai, ne mano mėgstamo tipo moteris MB irgi nebuvo per daug sužavėtas. Cukrus buvo ant ribos, reik stebėt, hemoglobinas geras, bet daugiau tyrimų kitą savaitę laukia.
Aj tiesa vakar gavau pakvietimą nemokamam IVF lygiai 6 mėn praėjo
Papirkom traukinio bilietus Kalėdom pas MB mamą, nes po to jau nebūna, ir tai jau geriausi laikai buvo išpirkti dabar. Dėl Lt nežinau dar ar skristi ar ne.. Kaip ir norėtųsi su pilvuku pasirodyt, bet tuo pačiu norėtųsi jau tada geriau į kokią kelionę pailsėti paskutinis šansas gi ramiai
Sveikos tylenės
Kaip ten Merisier sekas? Spalinukų temos net nėra, nieko neaišku kas vyksta gal FB slaptoj grupėj yra kokių žinių?
Sveikos, ramu čia
aš vakar lėkiau į priimamąjį ...pradėjo stipriai skaudėt pilvo apačią, labai išsigandau (23 sav)...kadangi man labai "sekasi" su gydytojais, papuoliau pas siaubingą gydytoją, kuris sugebėjo net kelis kartus įžeisti... na bet ne tas svarbiausia, sakė priešlaikinis gimdymas dar negresia-ilgas gimdos kaklelis, pasirodo dėl dažno šlapinimosi nustatė puslės uždegimą... galvojau mano princesė įsitaisiusi taip, kad man ją spardo. Gavau daug rekomendacijų dėl arbatų,išrašė žvakučių nuo skausmo, rytoj lekiu pas ginę pasidaryt šlapimo tyrimą ir pasėlį, greičiausia reiks antibijotikų.... tikrai galvojau guldys į ligoninę, nes taip skaudėjo pilvą, šiandien vos pamaudžia, geriu arbatas non stop....
Sveikos, ramu čia
aš vakar lėkiau į priimamąjį ...pradėjo stipriai skaudėt pilvo apačią, labai išsigandau (23 sav)...kadangi man labai "sekasi" su gydytojais, papuoliau pas siaubingą gydytoją, kuris sugebėjo net kelis kartus įžeisti... na bet ne tas svarbiausia, sakė priešlaikinis gimdymas dar negresia-ilgas gimdos kaklelis, pasirodo dėl dažno šlapinimosi nustatė puslės uždegimą... galvojau mano princesė įsitaisiusi taip, kad man ją spardo. Gavau daug rekomendacijų dėl arbatų,išrašė žvakučių nuo skausmo, rytoj lekiu pas ginę pasidaryt šlapimo tyrimą ir pasėlį, greičiausia reiks antibijotikų.... tikrai galvojau guldys į ligoninę, nes taip skaudėjo pilvą, šiandien vos pamaudžia, geriu arbatas non stop....
Užjaučiu dėl patirties su gydytoja, bet svarbu kad bent kažka padarė, o ne pasake kad prisigalvoji ir viskas cia gerai. Nueisi pas ginę ir manau viskas bus patikrinta. Nesinervuok!
Simona, na ir sekasi tau kad greiciau praeitu negalavimai
Tikrai tylu ramu cia
Labas visoms, mano ginė padarė šlapimo tyrimą- uždegimo nė kvapo kaip nervinuos, nežinau nuo ko tie skausmai buvo ir siunčiu "šilčiausius" linkėjimus mane priėmusiam gydytojui šeštadieny ..išsijuokė gi man kad nesugebu atskirti pūslės uždegimo .... penktadieny mano ginė sakė kartos tyrimą vėl....
Labas visoms, mano ginė padarė šlapimo tyrimą- uždegimo nė kvapo kaip nervinuos, nežinau nuo ko tie skausmai buvo ir siunčiu "šilčiausius" linkėjimus mane priėmusiam gydytojui šeštadieny ..išsijuokė gi man kad nesugebu atskirti pūslės uždegimo .... penktadieny mano ginė sakė kartos tyrimą vėl....
Gal uzspaude vaikiukas ka.
O kaip tau baigesi su nieztejimu, tyrimus dare?
Gal tikrai kažką dukrytė užspaudusi buvo. O ginius tai tikras medis
O labai smarkiai niežti? Aš papirkau tą bio oil pabandymui, na gal ir nieko, bet anksti dar ką sakyt.
Vis mąstau apie specialias pagalves nėštukėm. Ar turėjot tokias? Kur būna pirkt? Nors man dar anksti, bet iš tikrųjų nei ant pilvo galiu, nei ant šono kažkaip, tik ant nugaros, bet ant jos nepatinka. Dar visai nieko būna paklodę tarp kojų pasidėti, bet vis tiek ne tobuliausias sprendimas