Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Mažylis būtú su manim darbe, tik kitose patalpose. Reikalui esant atsiprašau ir einu maitinti vaiko  :) ir tai būtú tik kelias dienas po kokį pusdienį  :) 

Merisier, laikyk dar saugiai ir šiltai pilvinuká  :wub: nebedaug liko iki termino  :wub: 

Atsakyti

Zadi pulienuka nutraukt kai paliksi su auklyte?  :4u:

Meiles vaikai - o kodel nori nuslept? 

O kodėl žmonės laukia 12 sav? Todėl ir aš. Praeitą kartą pasakiau anksti ir po to daug sunkiau buvo pranešt žinią šeimai, nei pačiai ją priimt.

Atsakyti

Merisier​, ačiū už patarimus. Na kol kas kenčiu, vakar po krūvos raugintų agurkų ir obuolių buvo pagerėję, bet šiandien vėl nelabai kas. Nuo mano visokių keistų valgymų labai išsipūtė pilvas, jau įtraukt nebegaliu, negi jau pradėt žiūrėt nėštukių džinsų? :D

Atsakyti

O kodėl žmonės laukia 12 sav? Todėl ir aš. Praeitą kartą pasakiau anksti ir po to daug sunkiau buvo pranešt žinią šeimai, nei pačiai ją priimt.

Supratau. As tai seimai pranesiau kazkur 9sav, nes kaip tik i Lietuva gryzom tuo metu, bet norejau visiems pranest kai sirdele pamatem, bet laukiau kad realiai o ne per tel pranest :) 

Atsakyti

Aišku gyvai šimtąkart fainiau, bet man jau šiuo atveju nesvarbu, noris būt tikrai, kad žinia rimta. Per kokį video pokalbį būtų irgi neblogas variantas visai :)

Atsakyti

Merisier, ačiū už patarimus. Na kol kas kenčiu, vakar po krūvos raugintų agurkų ir obuolių buvo pagerėję, bet šiandien vėl nelabai kas. Nuo mano visokių keistų valgymų labai išsipūtė pilvas, jau įtraukt nebegaliu, negi jau pradėt žiūrėt nėštukių džinsų? :D

Zinok as jau savo senuosius issitraukiau, tai geeeeris! :D negaliu pakest kai spaudzia pilva, tai tada ir bloga, pykina :D

Atsakyti

Zinok as jau savo senuosius issitraukiau, tai geeeeris! :D negaliu pakest kai spaudzia pilva, tai tada ir bloga, pykina :D

Aha ir aš negaliu, mano ir taip buvo pupsantis, dar po IVF padidėjo, o dabar jau žiūriu išvis sunku :D nors jei gimda auga, tai turbūt normalu toks jausmas

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

As tai jau zilstu su tais tepinelio rezultatais   :hmm:  30-40 leukocitu sako, tai cia labai daug? :hmm:  ketvirtadieni kaip tik paseli slapimo butina atnest tai gal jis ka tiksliau parodys... jei ne tai vel itariu privaciai teks lekt daryt tyrimus... su gine nepavyko pakalbet sesute ats pranese...

Atsakyti

Bet nėštumo metu leukocitų kiekis didėja, tai gal čia viskas normaliai? :)

Atsakyti

Bet nėštumo metu leukocitų kiekis didėja, tai gal čia viskas normaliai? :)

Ta pati man privaciai sake. Tik rekomendavo visokiu tu brudu paseli padaryt tepinelio. Tai gal veltui cia mane nervina... tik nesinori kad jei tas uzdegimas yra kokia infekcija vaikui gimdymo metu perduot :unsure:  nes sita mano gine sako tai koks dar paselis nebent tik streptokoko 35 sav. Hmmm... 

Atsakyti

Mažylis būtú su manim darbe, tik kitose patalpose. Reikalui esant atsiprašau ir einu maitinti vaiko  :) ir tai būtú tik kelias dienas po kokį pusdienį  :)

Merisier, laikyk dar saugiai ir šiltai pilvinuká  :wub: nebedaug liko iki termino  :wub:

Kaip jums sekasi? Gal dirbi jau? :)

Atsakyti

Labas, 

šiandien prieina vizitas pas ginių. Tikiuos darys ir echo, nes  šiandien prasideda 22 savaitė, o dar nedaryta echo 20savaitės kaip priklauso. Sakau jei viskas gerai - pradėsiu rimčiau rairytis vežimuko  :wub:

O dar tiek klausimų prisikaupė visokiausių... :hmm: 

kaip visos laikotės? :4u: 

Atsakyti