Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Laba ryta :)

MV atrask kas tau skaniausia butu :) ir pradek foli gert vakare sakau pries miega!

Tikrai taip ir kefyras visai ok buvo :) 

As tai atsigaunu, Tuplooos noooriu :D

Atsakyti

Nu va nesigirsiu ir as tada  :D

:topsecret: :D

Merginos kam buvo blogumai nėštumo metu, kada praėjo? Nebežinau ką valgyt..

Man apie 14 savaitę pamažu gyvenimo spalvos grįžti pradėjo, baiginėjosi pykinimas. Gėriau Vytautą, Borjomi, padėdavo šiek tiek.

Imbiero, kaip ir Simona, pakęsti negaliu, tai net nebandžiau :mmm:Nors kitoms tikrai sako padeda.

As tai atsigaunu, Tuplooos noooriu :D

Tupla yra gėris! :D Nedažnai sutinku bendraminčių šiuo klausimu :D

Atsakyti

Aš jai net parašiau, bet kol kas tyla :)

O kaip jum sekas?

Man antradienį gaunasi 7 savaitės.

Merginos kam buvo blogumai nėštumo metu, kada praėjo? Nebežinau ką valgyt..

Gal neprisijungia ji SM  :) 

Mums sekasi gerai. Sūneliui rytoj jau 3 savaitės  :wub: Va prisėdau suvalgyt atšalusiú pusryčiú, išgerti šaltá kavá  :D Plaukai ir pižama permirkę pienu - gyvenimas gražus  :D 

Dėl pykinimo nieko nepatarsiu, nes mano vienintelis nėštumo požymis buvo augantis pilvas  :ax:  Teks bandyti skirtingus produktus ir žiūrėt, kas tinka, kas ne  :bigsmile: 

Atsakyti

Mums sekasi gerai. Sūneliui rytoj jau 3 savaitės  :wub: Va prisėdau suvalgyt atšalusiú pusryčiú, išgerti šaltá kavá  :D Plaukai ir pižama permirkę pienu - gyvenimas gražus  :D

Jau 3 savaitėlės :wub: Koks jau didelis vyrukas :wub: O ir tie šalti pusryčiai visai nieko, kai pagalvoji :D

Kaip ten jums su darbu susidėliojo? Pamainą rado?

Atsakyti

Mergaitės mačiau plakančią širdutę!  :wub: 

Viskas ok, atitinka dydį.

Tiesa, paskyrė kitą savaitę dar vieną echo pažiūrėt ar ne du, nes matė dar kažką tamsaus, bet nebuvo matyt kas  :huh2: 

Atsakyti

Sveikutės :) 

Melutia - o pieno sugertuku i liemenele nesidedi kad sakai slapia? :) As be ju neisivaizduoju savo kasdienybės :) O mums jau greit menesiukas, spalio 6  :wub: Laikas labai greit lekia :) Nespėsiu žiūrėt kai bernai aplink langus lakstyt  :lol:​ 

Tiesa, paskyrė kitą savaitę dar vieną echo pažiūrėt ar ne du, nes matė dar kažką tamsaus, bet nebuvo matyt kas  :huh2:

oooo super, o ziurek gal tave gyvenimas apdovanos dvigubai po tiek laiko planavimo  :wub: 

Atsakyti

Jau 3 savaitėlės :wub: Koks jau didelis vyrukas :wub: O ir tie šalti pusryčiai visai nieko, kai pagalvoji :D

Kaip ten jums su darbu susidėliojo? Pamainą rado?

Kai valgyt nėra kada, tai ir šalti pusryčiai kaip desertas  :D 

Dėl darbo tai sunkiai - keletas porú iššvaistę pora savaičiú galiausiai atsisakė darbo (net nepradėję dirbti). Tai aš atidirbau iki pat gimdymo. Praeitá savaitę du pusdienius gavau padirbt su dviem porelėm. Viená iš jú reikėjo išsirinkt, tai tikiuosi neprašoviau su pasirinkimu ir nedings jie niekur  :hmm: Jau ir auklytę mažajam žadėjo pasamdyti, kad tik ateičiau karts nuo karto  :huh2: 

MeilėsVaikai :wub:  o jei du, tai visai nerealiai  :D  :wub: 

BigBang, šlapia ne dėl varvančio pienuko, o kad mažasis vakar ir šiandien atpylinėja  :oh: 

Atsakyti

Ech sakot valgyt ko norisi, bet kad nieko visai nesinori :( atradau, kad gazuotas vanduo visai nieko tam momentui. Darbe yra aparatas kur prigazuoja vandenį, tai visai nieko. Bet viskas laikina. Nuo ryto iki vakaro be apetito, gal pabandyt išsivemt? Skrendu poryt pas mamą.. Bus sunku nuslept nėštumą kai nebekaposiu jos patiekalų 😂😂😂

Atsakyti

Kai valgyt nėra kada, tai ir šalti pusryčiai kaip desertas  :D

Dėl darbo tai sunkiai - keletas porú iššvaistę pora savaičiú galiausiai atsisakė darbo (net nepradėję dirbti). Tai aš atidirbau iki pat gimdymo. Praeitá savaitę du pusdienius gavau padirbt su dviem porelėm. Viená iš jú reikėjo išsirinkt, tai tikiuosi neprašoviau su pasirinkimu ir nedings jie niekur  :hmm: Jau ir auklytę mažajam žadėjo pasamdyti, kad tik ateičiau karts nuo karto  :huh2:

MeilėsVaikai :wub:  o jei du, tai visai nerealiai  :D  :wub:

BigBang, šlapia ne dėl varvančio pienuko, o kad mažasis vakar ir šiandien atpylinėja  :oh:

Zadi pulienuka nutraukt kai paliksi su auklyte?  :4u: 

Meiles vaikai - o kodel nori nuslept? 

Atsakyti

Labukas :)

Aš truputuką ligoninėj pagulėjau, nieko baisaus, jau galvojau, kad gimdysiu, bet viskas baigėsi ties para sąrėmių kas porą minučių ir 2 cm atsidarymu, ir paleido namo, nes dar laiko yra. 

:wub:  :wub:  :wub: kaip nereali būtų II  :wub:  tyliai laikau kumštukus už jus ir lauksim naujo echo rezultatų. 

Ech sakot valgyt ko norisi, bet kad nieko visai nesinori :( atradau, kad gazuotas vanduo visai nieko tam momentui. Darbe yra aparatas kur prigazuoja vandenį, tai visai nieko. Bet viskas laikina. Nuo ryto iki vakaro be apetito, gal pabandyt išsivemt? Skrendu poryt pas mamą.. Bus sunku nuslept nėštumą kai nebekaposiu jos patiekalų 😂😂😂

Vėmimo technika: suvalgai bananą, tada negraužia kai vemi ir skanu. Man palengvėdavo...

Pykinimą man mažindavo džiovinti ananasai, spanguolės, papajos. Imbieras ne ne ne.

Valgyt bandyk mažais mažais kiekiais. Man grikiai, bolivinės balandos tiko. Su druska ir sviestu. 

Pykino ir paskutinius mėnesius, tai vėlgi, mažinau kiekius, rinkausi gal brangesnius, bet kokybiškesnius produktus, kad jei jau suvalgau, tai bent nauda būtų (anties krūtinėlė, triušiena, veršiena, artišokai, šparagai, geras sūris, geri jogurtai-pas mus labai labai platus pasirinkimas). 

Ai, jei gazuotas vanduo tinka, tai bent kalio-magnio kokio išsitirpink, nes pradės širdutė streikuot. Aišku, prieš tai pasitark su gydytoja, ar galima. 

Atsakyti

Man buvo akies vokas labai pradėjęs trūkčioti, tai gydytoja liepė "Vytauto" mineralinį gerti, kad atstatyčiau mineralų ir druskų trūkumą.

Merisier, baik tu, dar negimdyk, dar turi laiko iki termino! :4u: 

BigBang, kad kaip suprantu melutia ne pilną darbo dieną grįžtų reikalui esant, trumpam tik, tai kam tą maitinimą nutraukti :)

Atsakyti

Man buvo akies vokas labai pradėjęs trūkčioti, tai gydytoja liepė "Vytauto" mineralinį gerti, kad atstatyčiau mineralų ir druskų trūkumą.

Merisier, baik tu, dar negimdyk, dar turi laiko iki termino! :4u: 

BigBang, kad kaip suprantu melutia ne pilną darbo dieną grįžtų reikalui esant, trumpam tik, tai kam tą maitinimą nutraukti :)

Nu man vaikas valgo pagal poreiki, ne pagal valandas, tai niekaip negaleciau zinot kada ji nores valgyt ar uz 1,5val ar uz 3 :) nezinau jos situacijos maitinimo klausimu uztat ir klausiau :) beje as apskritai negaliu net pusvalandziui jos palikt, man norisi salia jos but. Palieku tik i dusa einant :) veliau gal bus kitaip, dabar esu ziauriai prilipus prie jos  :wub: 

Atsakyti