Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Kaip smagu  :wub: 

Atsakyti

Žinau tiksliai, 10 savaitę darėme NIPT genetinius tyrimus. Laukiame sveikos dukrytės :)

Sūnus jau eina į pirmą klasę-tai sesė bus didelis džiaugsmas visiems...Nors kai pasakėm kai laukiamės-reakcija tikrai buvo nekokia-ir ašarų ir isterijos...bet paskui pasikalbėjom, išsiaiškinom-tai dabar jau labai laukia sesutės, renka vardus ir savo žaislus rūšiuoja  :D

Oi kaip smagu :) super :) 

Atsakyti

Labukas :)

Aš FB nebūnu irgi. Bet kažkaip tos dienos tokios trumpos, o reikalų tiek daug, kad mažai prie kompo prisėdu savo malonumui, o plius dar vis truputuką pasidarbuoju-vis kam kokių klausimų, pagalbos, to ano trečio... Bet nieko, naudinga jaučiuosi :D

Poryt pas daktarą keliausiu, bus pilnos 37 savaitės. Jau galiu ir gimdyt, atsibodo kerėplinėt :D Nors priaugau tikrai nedaug, nepilnus 10 kg. Ant mano skeleto priešnėštuminio galėjau dvigubai drąsiai pavaryt, bet kad nepykino gal tik antram trimestre, tai taip ir nebuvo progų prisivalgyt :D

Tyrimai visi padaryti, su anesteziologe susitikta, vaikiukui viskas supirkta, net apklotėlį angorinį numezgiau! Vyras pirmadienį praeitą lopšiuką parvežė, na žodžiu, teliko smulkmenėlė-pagimdyt. Greit tikrai tas laikas lekia... 

HA, aš sutinku, kad vaikai ne vien duona gyvi. Paskaičiuoju dukros sąnaudas mėnesio, tai vien mokykla ir muzikos pamokos susisumuoja į solidžią sumelę... Tai bus antras, dar keli šimteliai, o juk nesinori diferencijuoti vaikų, ir, pirmagimei davus viską, kitiems duoti minimumą. O jei dar dvynukai on top :D

Atsakyti

Kas nors turejot nestumine sloga? Ji kaip nors gydoma ar ne? :/

Atsakyti

Kas nors turejot nestumine sloga? Ji kaip nors gydoma ar ne? :/

Man buvo atsiradę. Čiaudėdavau pastoviai po pietų ir vakarais.... Bet taip įkyriai. Nosis vakarais užguldavo. Bet praėjo savaime, nieko nedariau  :D 

Atsakyti

Tikiuosi ir man greitai praeis, jau geriau ciaudeciau... o cia nei issipust nieko, tik i vidu viskas teka... fui...

Atsakyti

Laba diena :) Kaip gi mūsų nėštuliukės laikosi? :) 

Atsakyti

Šiandien kažkokia sunki diena...jaučiuosi taip, kaip visą naktį nemiegojusi...Žiovauju, miego norisi, noriu tik namo greičiau...Tai arba viskas praeis, arba sulauksiu sunkaus migrenos priepuolio  :unsure:​ 

Atsakyti

Šiandien kažkokia sunki diena...jaučiuosi taip, kaip visą naktį nemiegojusi...Žiovauju, miego norisi, noriu tik namo greičiau...Tai arba viskas praeis, arba sulauksiu sunkaus migrenos priepuolio  :unsure: 

Ui negerai :( Čia gal ir besikeičiantis oras turi įtakos? Nes bent jau pas mus po saulėtos savaitės pradžios šiandien atsibudom ir įbedėm nosis į rūką...

Atsakyti

na va, vakar gavau leidžiamo ketanovo dozę  :(  :cry2:  migrena taip įsisiautėjo, kas siaubas....skausmas nurimo, bet šiandien ėjau į darbą su vos rusenančiu skausmu-nuojauta kužda kad skausmas vakare gryš su trenksmu ...

Atsakyti

Eina sau, kaip kankiniesi :( Ilgai ji tau trunka? Gal jau į pabaigą bus?

Atsakyti

Paskutinį kart prasikankinau 4 dienas, 2 dienas atvėmiau, ir visas pragulėjau lovoj su keliais kąsniais maisto ir nemažai vandens...bet nuo gydytojų gavau barti, kad taip nesikankičiau ir leisčiausi vaistus, nes kai kenčiu-leliukui kenkia žymiai labiau...tai vakar teko leistis vaistus...svarbiausia kad skausmas nesugryžtų...

ech, mes gi moterys, viką iškenčiam  :D 

Atsakyti