Kaip smagu
Žinau tiksliai, 10 savaitę darėme NIPT genetinius tyrimus. Laukiame sveikos dukrytės
Sūnus jau eina į pirmą klasę-tai sesė bus didelis džiaugsmas visiems...Nors kai pasakėm kai laukiamės-reakcija tikrai buvo nekokia-ir ašarų ir isterijos...bet paskui pasikalbėjom, išsiaiškinom-tai dabar jau labai laukia sesutės, renka vardus ir savo žaislus rūšiuoja
Oi kaip smagu super
Labukas
Aš FB nebūnu irgi. Bet kažkaip tos dienos tokios trumpos, o reikalų tiek daug, kad mažai prie kompo prisėdu savo malonumui, o plius dar vis truputuką pasidarbuoju-vis kam kokių klausimų, pagalbos, to ano trečio... Bet nieko, naudinga jaučiuosi
Poryt pas daktarą keliausiu, bus pilnos 37 savaitės. Jau galiu ir gimdyt, atsibodo kerėplinėt Nors priaugau tikrai nedaug, nepilnus 10 kg. Ant mano skeleto priešnėštuminio galėjau dvigubai drąsiai pavaryt, bet kad nepykino gal tik antram trimestre, tai taip ir nebuvo progų prisivalgyt
Tyrimai visi padaryti, su anesteziologe susitikta, vaikiukui viskas supirkta, net apklotėlį angorinį numezgiau! Vyras pirmadienį praeitą lopšiuką parvežė, na žodžiu, teliko smulkmenėlė-pagimdyt. Greit tikrai tas laikas lekia...
HA, aš sutinku, kad vaikai ne vien duona gyvi. Paskaičiuoju dukros sąnaudas mėnesio, tai vien mokykla ir muzikos pamokos susisumuoja į solidžią sumelę... Tai bus antras, dar keli šimteliai, o juk nesinori diferencijuoti vaikų, ir, pirmagimei davus viską, kitiems duoti minimumą. O jei dar dvynukai on top
Kas nors turejot nestumine sloga? Ji kaip nors gydoma ar ne? :/
Tikiuosi ir man greitai praeis, jau geriau ciaudeciau... o cia nei issipust nieko, tik i vidu viskas teka... fui...
Laba diena Kaip gi mūsų nėštuliukės laikosi?
Šiandien kažkokia sunki diena...jaučiuosi taip, kaip visą naktį nemiegojusi...Žiovauju, miego norisi, noriu tik namo greičiau...Tai arba viskas praeis, arba sulauksiu sunkaus migrenos priepuolio
Ui negerai Čia gal ir besikeičiantis oras turi įtakos? Nes bent jau pas mus po saulėtos savaitės pradžios šiandien atsibudom ir įbedėm nosis į rūką...
Eina sau, kaip kankiniesi Ilgai ji tau trunka? Gal jau į pabaigą bus?
Paskutinį kart prasikankinau 4 dienas, 2 dienas atvėmiau, ir visas pragulėjau lovoj su keliais kąsniais maisto ir nemažai vandens...bet nuo gydytojų gavau barti, kad taip nesikankičiau ir leisčiausi vaistus, nes kai kenčiu-leliukui kenkia žymiai labiau...tai vakar teko leistis vaistus...svarbiausia kad skausmas nesugryžtų...
ech, mes gi moterys, viką iškenčiam