Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

O kas trukdo dar vienam? :)

Finansai, deja, ne guminiai, nesitempia tiek, kiek man norėtųsi :) O posakiu "Davė Dievas dantis, duos ir duonos" aš nelabai tikiu :ax: Ne tik pasigimdyti, bet dar ir užauginti vaikus reikia. Žinau, kas ir su daugiau vaikų puikiai gyvena su panašiais finansais, bet mes su vyru kažkokie kiaurarankiai, tiesiog išslysta pinigai mums :oh:​ 

Atsakyti

Aš šiandien parašiau BaltosSnaigės, ji žiūriu nuo birželio nebuvo SM prisijingus. Tikiuos viskas ok. Žodžiu daug mergičkų dingo, o gaila :)

Atsakyti

Finansai, deja, ne guminiai, nesitempia tiek, kiek man norėtųsi :) O posakiu "Davė Dievas dantis, duos ir duonos" aš nelabai tikiu :ax: Ne tik pasigimdyti, bet dar ir užauginti vaikus reikia. Žinau, kas ir su daugiau vaikų puikiai gyvena su panašiais finansais, bet mes su vyru kažkokie kiaurarankiai, tiesiog išslysta pinigai mums :oh: 

Pritariu :) todel ir mes sakom kol kas uzteks dvieju, kadangi vyro atlygis padidejo, todel ir man palanku su senu atlygiu iseit i dekreta :)

Atsakyti

Taigi va kad pabėgo visos :) O kurios dar nepabėgo, vis tiek ruošiasi :) 

Kaip jūs su lėlyte laikotės? :wub:

Gerai laikomes, siandien paskiepijo nuo tbc :) augal gerai, daug valgom ir kakojam  :laugh: jau dvi savaiteles, kur tas laikas lekia  :bijau2: 

Atsakyti

Pritariu :) todel ir mes sakom kol kas uzteks dvieju, kadangi vyro atlygis padidejo, todel ir man palanku su senu atlygiu iseit i dekreta :)

Na taip, gerai, aišku, jei palanku dabar į dekretą eiti :) Iš tos pusės tai ir aš dar galėčiau gimdyti, juolab kad ir mažiaus daiktų bei rūbelių krūvas turiu, bet aš labiau į ateitį žiūriu, kad vaikams augant ir išlaidos auga, tad tris jau būtų nelengva (mums, nemokantiems gyventi) išauginti :) Aišku, būtų tas trečias, tai savaime prioritetai ir išlaidos kitaip susidėliotų, bet kol kas manau, kad daugiau nebeplanuosim. Neuždarau tam durų, palieku pravertas, bet plačiai irgi neatlapoju, žiūriu realistiškai :ax: 

Gerai laikomes, siandien paskiepijo nuo tbc :) augal gerai, daug valgom ir kakojam  :laugh: jau dvi savaiteles, kur tas laikas lekia  :bijau2:

Aha, laikas skrieja tiesiog! Aš pati vis stebiuosi, kad, pavyzdžiui, atskaičiuojant kokio nors įvykio laiką pagal "Ne ne, tikrai tada tai buvo, aš juk laukiausi tuomet, su pilvu jau buvau", tai buvo prieš dvejus metus! Eina sau... 

Atsakyti

HA, tai taip, todel ir sakom nera kur laukti kai vyrui atlyginima pakele ir du vaikus islaikysim galvojant apie ju ateiti, jei butu nepakele tai buciau ciuozus i darba kaip reikiant :))

Atsakyti

Labas, nors ir ne iš karto, bet jungiuos ir aš pas jus...  :D​ 

Atsakyti

Labas, nors ir ne iš karto, bet jungiuos ir aš pas jus...  :D​ 

O labas :))

Parašyk savo numatomą datą, duosiu HappyAngel pakeist sąrašiuką :)

Atsakyti

Labas, nors ir ne iš karto, bet jungiuos ir aš pas jus...  :D 

Primink kiek laiko? :)

Atsakyti

Numatoma gimdymo data 2018.02.27

Rytoj pradedu 19 savaitę  :wub:​ 

Atsakyti

Simona - sveika prisijungus. Ar jau zinai ko laukiat?  :4u: 

Atsakyti

Simona - sveika prisijungus. Ar jau zinai ko laukiat?  :4u:

Žinau tiksliai, 10 savaitę darėme NIPT genetinius tyrimus. Laukiame sveikos dukrytės :) 

Sūnus jau eina į pirmą klasę-tai sesė bus didelis džiaugsmas visiems...Nors kai pasakėm kai laukiamės-reakcija tikrai buvo nekokia-ir ašarų ir isterijos...bet paskui pasikalbėjom, išsiaiškinom-tai dabar jau labai laukia sesutės, renka vardus ir savo žaislus rūšiuoja  :D

Atsakyti