Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Hi :)

Labai labai šilti sveikinimai  :wub:

:wub:  P.A.G.A.L.I.A.U. tyliai laikom kumštukus ir laukiame geriausio :wub:

Sveikinu, nuostabios naujienos :wub: ramaus laukimo :wub:

Woohooo!  :yahoo: ramių naktelių  :wub:

Aš pasidariau tyrimus paskutinius jau-kraują, streptokoką. Ligoninėj nieko nesakė dėl gimdymo, lauks pradžios sąrėmių ir spręs vietoje - neatsisuks tai neatsisuks, cezaris. Kol kas dar skersas, bet dar yra laiko pora savaičių :)

Apvertima nesiule? :)

Atsakyti

Apvertima nesiule? :)

Nea, virkštelė apsisukus aplink kakliuką,gal dėl to?

Atsakyti

Taip, dėl to :) bet gal dar ponulis pats susigalvos į reikiamą pozą pasisukti, o ne savo užsispyrimą rodyti :D

Atsakyti

Aa supratau, tada taip reikia laukt ponulio kada panores :) o gal ir neapsivercia del to kad virkstele apsisukus.

Atsakyti

O as spalio 19 d uzsirasiau pas genetike, oj kaip laukiu to susitikimo  :wub:  su pirmaja labai patiko jos konsultacija.

Atsakyti

Ir dar  del fb grupes, ten dar priimat susiplanavusias, ar jau kai cia nebendraujat tai nea? :)

Atsakyti

Ir Janima pabėgi į FB? :ax: Tai kaip naujienas sužinoti reiks, su kuo pasikalbėti? Su savimi ne visada įdomu būna :D 

Atsakyti

Ir Janima pabėgi į FB? :ax: Tai kaip naujienas sužinoti reiks, su kuo pasikalbėti? Su savimi ne visada įdomu būna :D

As pasiilgstu bendravimo sm... :) 

Atsakyti

As pasiilgstu bendravimo sm... :)

Taigi va kad pabėgo visos :) O kurios dar nepabėgo, vis tiek ruošiasi :) 

Kaip jūs su lėlyte laikotės? :wub: 

Atsakyti

Nebegu :D tiksliau nieks nepriima :D smagu jei bus cia bendraujanciu :) tai ir liksiu cia, fb man labiau foto pasidalinimu manau tinkamas :) 

O cia ziuriu nieks nebendrauja tai ir uzklausiau :D bet jau apsigalvojau :D 

Tiesiog ziuriu kad tik mano zinutes viena po kitos eina :D nieks nepasipasakoja nieko  :hmm: 

Atsakyti

Aš tai iš pavydo tyliu :D Balto pavydo, gerojo! Baisiai norėčiau dar planuoti ir lauktis :D

Atsakyti

O kas trukdo dar vienam? :)

Atsakyti