Merginos, gal teko kur LT (o iš vis geriausia Šiauliuose ) matyt panašiu lovyčių ? IMG_0702.PNG 694,81KB 0 Parsiųsta kartų
Labas vakaras,
BS saunu del darbo lovyciu kazkaip panasiu nesu uzmacius, nors jau senokai neatkreipiu demesio i jas. Naudosiu ta pacia, kuria dar pirmagimei pirkom, o dabar mazoji joje tebemiega. Pirmus menesius jauciu pas save guldysiuos leliuka, tai turetu spet issikraustyt mano panele i didesne lova iki to laiko
Greitai prabego savaitgalis, visai smagus buvo. Antradieni jau keliauju i 12sav echo, laukiu ir jauduliukas kartu ima. Tikiuosi viskas bus gerai
Melisa, viskas ir bus gerai 👌!
Laba
Melisa, laukiam laukiam gerų žinių
*melisa*, aišku, kad bus viskas gerai!
Na ir orelis šiandien, fu fu fu Vėjas, cepelininis dangus, visiška niūruma.
Labas
jeetau kaip sunku darbe išsėdėti, grįžus tik guliu ir nejudu )
issirinkom lovyte tik dar neskubu pirkti
Labas
jeetau kaip sunku darbe išsėdėti, grįžus tik guliu ir nejudu )
issirinkom lovyte tik dar neskubu pirkti
Kokiá išsirinkot?
*melisa*, kaip scan'as praėjo?
MeilėsVaikai, rašiau Tau dėl Thybon prieš kelias dienas. Gavai žinutę?
bliamba, negaliu įkelti, rašo kad failas per didelis
Sveikos viskas puikiai nosytes kaulas yra, raukslyte 0,9mm lygtais. Tik labai ilgai leliukas nenorejo tinkama poza atsigult, tai jau galvojom nebepavyks siandien ismatuot. Bet galu gale pasisuko kaip reikia Lyties dar nemate, rode toki balta pypsiuka, kas sake gali cia but ir mergaitiska, ir berniukiska. Judejo, krutejo, dydis idealus
vyras turejo tevadieni, tai seimyna pramogavom po to
Melisa, labai sveikinu su geru pasimatymu mes kitą savaitę keliausim, bus 23 savaittės. Gal pasirodys ir ką tarp kojų turi
BS, o tavęs į dekretą su dvynukais neišleis anksčiau?
Vyras šiandien gatvėj pamatė pagyvenusią porą, nešančią krepšį/lopšį kūdikio pintą. Tai nuėjo paklaust, ar neparduoda čiut neišgriuvau, nu tas visiškai be kompleksų tai prakalbėjo gal 10 min, sužinojo, kad tam lopšy jau šešta karta bus gavo rekomendacijas, kur tokius parduoda nuo senų senovės ir važiuos ieškot
Nea, anksciau į dekretą neišleidžia bet man jis turėtų prasidėti 08.20, o aš turiu atostogų prikaupus tai išeisiu 08.01
su dvynukais tik gimdymo atostogos ilgesnės sakė pora savaičių žodžiu vėliau prasideda vpa