Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Super super super! :wub: 

Atsakyti

Na ka pridaviau siandien krauja, rytoj paseli vaziuoju daryt, ziuresiu ar tinka tie vaistai man paskirti ar kazka kita rekomenduos...

I iskaita itraukta, dabar beliko sulaukti 12 sav ir genetikes vizito :)

Atsakyti
Sveikinimai visoms, kiek daug gerų naujienų wub.gif
Atsakyti

MV - wow wow wow !!!! Jau galima sveikinti?  :wub: 

Atsakyti

MeilesVaikai, sveikinu! Laikyk stipriai zirniukai! :wub: 

O mes vakar susitikom su savo pilvinuku  :P grazuoliu, fainuoliu bernuzeliu  :wub: 

Atsakyti

MeilesVaikai wow wow wow :wub:  sirdis dainuoja uz tave :wub: :wub: :wub:

Janima, taves irgi dar nepasveikinau, dideliausi sveikinimai :wub: :wub: :wub:  O kokius tau cia vaistus turi paskirti???:)

Atsakyti

Janima, taves irgi dar nepasveikinau, dideliausi sveikinimai :wub: :wub: :wub:  O kokius tau cia vaistus turi paskirti??? :)

Tepinelis parode dideli uzdegima, bet pries keleta men as geriau antibus del to didelio uzdegimo, tai ka jis man kas du men kartosis :/ tai kazkaip galvoju gal antibus netinkamus paskiria ir jie tik uzdegima slopina, tai paseli noriu padaryt kad parinktu tinkamus antibus jei ju visai reikia. :)

Atsakyti

melutia!!! :bigsmile: Kaaaaaip faina, sveikinimai! :wub: Vis tik tikrai bernužėlis, nebepersigalvojo :D Gražaus augimo :wub:​ 

Atsakyti

Melutia sveikinam  :wub: 

Kaip jauciates?

Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2017 09 13, 17:30)
<p>MeilesVaikai wow wow wow wub.gif  sirdis dainuoja uz tave wub.gif wub.gif wub.gif
</p>

Oj padainuokim kartu! smile.gif) wub.gif
QUOTE(Janima @ 2017 09 13, 09:37)
<p>Na ka pridaviau siandien krauja, rytoj paseli vaziuoju daryt, ziuresiu ar tinka tie vaistai man paskirti ar kazka kita rekomenduos...</p><p>I iskaita itraukta, dabar beliko sulaukti 12 sav ir genetikes vizito smile.gif</p>

Kada tavo numatoma data? smile.gif

QUOTE(melutia @ 2017 09 13, 16:45)
<p>MeilesVaikai, sveikinu! Laikyk stipriai zirniukai! wub.gif </p><p>O mes vakar susitikom su savo pilvinuku  tongue.gif grazuoliu, fainuoliu bernuzeliu  wub.gif </p>

Oj ačiū, bet tave dar labiau sveikinu! Čia tai tikra šventė! Kaip praėjo? Kokio svorio, kokio ūgio? Laukiam žinių smile.gif

Atsakyti

Hi :)

Sveikutes :)

Rugsejo 6d. 12:31 UK laiku mums gime nuostabi mergyte  :wub: myliu ja labiau uz viska pasaulyje  :wub: nesu macius nieko tobulesnio  :wub:

Labai labai šilti sveikinimai  :wub:

Mergaitės 10 DPĮ!

:wub:  P.A.G.A.L.I.A.U. tyliai laikom kumštukus ir laukiame geriausio :wub:

Na ka pridaviau siandien krauja, rytoj paseli vaziuoju daryt, ziuresiu ar tinka tie vaistai man paskirti ar kazka kita rekomenduos...

I iskaita itraukta, dabar beliko sulaukti 12 sav ir genetikes vizito :)

Sveikinu, nuostabios naujienos :wub: ramaus laukimo :wub:

MeilesVaikai, sveikinu! Laikyk stipriai zirniukai! :wub:

O mes vakar susitikom su savo pilvinuku  :P grazuoliu, fainuoliu bernuzeliu  :wub:

Woohooo!  :yahoo: ramių naktelių  :wub:

Aš pasidariau tyrimus paskutinius jau-kraują, streptokoką. Ligoninėj nieko nesakė dėl gimdymo, lauks pradžios sąrėmių ir spręs vietoje - neatsisuks tai neatsisuks, cezaris. Kol kas dar skersas, bet dar yra laiko pora savaičių :)

Atsakyti
Kažką praleidau?

Merisier (antras vaikutis 2017.10.15)
BaltosSnaigės (pirmi vaikučiai 2017.10.29)
*melisa* (trečias vaikutis 2017.12.25)
Jurgine... (antras vaikutis 2018.03.02)
Janima (antras vaikutis 2018.05.01)
MeilesVaikai (pirmas vaikutis 2018.05.21)
Atsakyti