Super super super!
Na ka pridaviau siandien krauja, rytoj paseli vaziuoju daryt, ziuresiu ar tinka tie vaistai man paskirti ar kazka kita rekomenduos...
I iskaita itraukta, dabar beliko sulaukti 12 sav ir genetikes vizito
MV - wow wow wow !!!! Jau galima sveikinti?
MeilesVaikai, sveikinu! Laikyk stipriai zirniukai!
O mes vakar susitikom su savo pilvinuku grazuoliu, fainuoliu bernuzeliu
MeilesVaikai wow wow wow sirdis dainuoja uz tave
Janima, taves irgi dar nepasveikinau, dideliausi sveikinimai O kokius tau cia vaistus turi paskirti???
Janima, taves irgi dar nepasveikinau, dideliausi sveikinimai O kokius tau cia vaistus turi paskirti???
Tepinelis parode dideli uzdegima, bet pries keleta men as geriau antibus del to didelio uzdegimo, tai ka jis man kas du men kartosis :/ tai kazkaip galvoju gal antibus netinkamus paskiria ir jie tik uzdegima slopina, tai paseli noriu padaryt kad parinktu tinkamus antibus jei ju visai reikia.
melutia!!! Kaaaaaip faina, sveikinimai! Vis tik tikrai bernužėlis, nebepersigalvojo Gražaus augimo
Melutia sveikinam
Kaip jauciates?
Oj padainuokim kartu! )
Kada tavo numatoma data?
Oj ačiū, bet tave dar labiau sveikinu! Čia tai tikra šventė! Kaip praėjo? Kokio svorio, kokio ūgio? Laukiam žinių
Hi
Sveikutes
Rugsejo 6d. 12:31 UK laiku mums gime nuostabi mergyte myliu ja labiau uz viska pasaulyje nesu macius nieko tobulesnio
Labai labai šilti sveikinimai
Mergaitės 10 DPĮ!
P.A.G.A.L.I.A.U. tyliai laikom kumštukus ir laukiame geriausio
Na ka pridaviau siandien krauja, rytoj paseli vaziuoju daryt, ziuresiu ar tinka tie vaistai man paskirti ar kazka kita rekomenduos...
I iskaita itraukta, dabar beliko sulaukti 12 sav ir genetikes vizito
Sveikinu, nuostabios naujienos ramaus laukimo
MeilesVaikai, sveikinu! Laikyk stipriai zirniukai!
O mes vakar susitikom su savo pilvinuku grazuoliu, fainuoliu bernuzeliu
Woohooo! ramių naktelių
Aš pasidariau tyrimus paskutinius jau-kraują, streptokoką. Ligoninėj nieko nesakė dėl gimdymo, lauks pradžios sąrėmių ir spręs vietoje - neatsisuks tai neatsisuks, cezaris. Kol kas dar skersas, bet dar yra laiko pora savaičių
Merisier (antras vaikutis 2017.10.15)
BaltosSnaigės (pirmi vaikučiai 2017.10.29)
*melisa* (trečias vaikutis 2017.12.25)
Jurgine... (antras vaikutis 2018.03.02)
Janima (antras vaikutis 2018.05.01)
MeilesVaikai (pirmas vaikutis 2018.05.21)