Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Sveikutes :)

Rugsejo 6d. 12:31 UK laiku mums gime nuostabi mergyte  :wub: myliu ja labiau uz viska pasaulyje  :wub: nesu macius nieko tobulesnio  :wub:

Sveikinam  :wub:  kaip jautiesi? Namuose jau?

Atsakyti

BigBang, sveikinimai!! :wub: Kaip smagu :wub: Kuo gražiausių akimirkų jums kartu :4u: 

melutia, gerai mūsų birbyzėlis, šokdina visus, vadovauja paradui :D Dukrytė jau trečiokė (iš kur pas mane toks didelis vaikas? :blink:  :D ). Dar tik pirma mokslo metų savaitė prabėgo, o aš jau pavargau, jau laukiu jos atostogų :laugh: 

MeilesVaikai, kaip faina, vaiduokliukas!!! Kada kartosi NT? :ax: 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 09 09, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71792049" data-time="1504974339"><div><p>Na žiūrėsim, gal čia nuo nervų tas prakaitavimas. Kaip ligoninej tau? Ką sakė? Bet tu šaunuolė gerai varai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gerai ligoninėj. Pamatavo pilvá, kraujo spaudimá ir susitarėm dėl sekančio vizito 41 savaitę, jei nepagimdysiu iki to laiko. Bet jau mažasis įsitaisęs, pasiruošęs startui, tai tikiuosi neužsibus pilve  biggrin.gif </p><p>O kaip Tavo savijauta?  smile.gif </p>

O tai šaunu, jau viską susipakavus ir pasiruošus?
Aš tai pavargus, bet aš visada pavargus. Neturėjau kaip atsigaut po visko, visų procedūrų, plius daug dirbu, dar mokytis sugalvojau ir panašiai, o ir viena vis dar būnu namuose, tai jau geriau neklaust kaip aš jaučiuos biggrin.gif

QUOTE(BigBang @ 2017 09 10, 05:11)
<p>Sveikutes smile.gif </p><p>Rugsejo 6d. 12:31 UK laiku mums gime nuostabi mergyte  wub.gif myliu ja labiau uz viska pasaulyje  wub.gif nesu macius nieko tobulesnio  wub.gif </p>

Weee dar kartą sveikinimai, tai kaip praėjo gimdymas? Parašyk gal dar svorį ir ūgį, įtrauksim į sąrašiuką smile.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2017 09 10, 10:39)
<p><strong>BigBang</strong>, sveikinimai!! wub.gif Kaip smagu wub.gif Kuo gražiausių akimirkų jums kartu 4u.gif </p><p></p><p><strong>melutia</strong>, gerai mūsų birbyzėlis, šokdina visus, vadovauja paradui biggrin.gif Dukrytė jau trečiokė (iš kur pas mane toks didelis vaikas? blink.gif  biggrin.gif ). Dar tik pirma mokslo metų savaitė prabėgo, o aš jau pavargau, jau laukiu jos atostogų laugh.gif 

<strong>MeilesVaikai</strong>, kaip faina, vaiduokliukas!!! Kada kartosi NT? ax.gif </p>

Faina, pirmas toks mano vaiduoklis, net įdomu visai buvo biggrin.gif
Norėčiau antradienį, bet nežinau ar spėsiu nusipirkt gerą testą, mano pigenos visai nejautrios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 10 rugsėjo 2017 - 17:53

Sveikos, as po pasimatymo  :wub:  sirdele plaka atitinka 7 sav, gal net ir daugiau  :wub: 

Nezinau net kur jungtis :D pagal skaiciuokle geguzes 1 tai manau ten ir jungsiuos kaip bus taip bus :D

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 11, 13:36)
<p>Sveikos, as po pasimatymo  wub.gif  sirdele plaka atitinka 7 sav, gal net ir daugiau  wub.gif </p><p>Nezinau net kur jungtis biggrin.gif pagal skaiciuokle geguzes 1 tai manau ten ir jungsiuos kaip bus taip bus biggrin.gif</p>

Sveikinu! wub.gif
Jei man viskas bus gerai, tai ir aš gegužy būsiu smile.gif
Atsakyti

Sveikos, as po pasimatymo  :wub:  sirdele plaka atitinka 7 sav, gal net ir daugiau  :wub:

Nezinau net kur jungtis :D pagal skaiciuokle geguzes 1 tai manau ten ir jungsiuos kaip bus taip bus :D

Sveikinimai  :yahoo: 

Atsakyti

Sveikinimai, Janima! :4u: 

MeilesVaikai, kartojai testą? :ax: 

Atsakyti

BigBang sveikinimai susitikus su mazyle :wub: 

Janima su geru pasimatymu :wub: 

MeilesVaikai kaip testukas? 

Atsakyti

Sveikos, aš vis seku patyliukais kaip ten MeilesVaikai. Labai laikau kumščius už Jus.

​Ir už Janima džiaugiuosi.

BigBang rožiniai sveikinimai išskirtiniai. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 12 rugsėjo 2017 - 15:23
Mergaitės 10 DPĮ!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Super :wub: 

Atsakyti

MV koks grazus testukas :wub: 

Atsakyti