QUOTE(melutia @ 2017 09 09, 19:05)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71792049" data-time="1504974339"><div><p>Na žiūrėsim, gal čia nuo nervų tas prakaitavimas. Kaip ligoninej tau? Ką sakė? Bet tu šaunuolė gerai varai
</p></div></blockquote><p>Gerai ligoninėj. Pamatavo pilvá, kraujo spaudimá ir susitarėm dėl sekančio vizito 41 savaitę, jei nepagimdysiu iki to laiko. Bet jau mažasis įsitaisęs, pasiruošęs startui, tai tikiuosi neužsibus pilve
</p><p>O kaip Tavo savijauta?
</p>
O tai šaunu, jau viską susipakavus ir pasiruošus?
Aš tai pavargus, bet aš visada pavargus. Neturėjau kaip atsigaut po visko, visų procedūrų, plius daug dirbu, dar mokytis sugalvojau ir panašiai, o ir viena vis dar būnu namuose, tai jau geriau neklaust kaip aš jaučiuos
QUOTE(BigBang @ 2017 09 10, 05:11)
<p>Sveikutes
</p><p>Rugsejo 6d. 12:31 UK laiku mums gime nuostabi mergyte
myliu ja labiau uz viska pasaulyje
nesu macius nieko tobulesnio
</p>
Weee dar kartą sveikinimai, tai kaip praėjo gimdymas? Parašyk gal dar svorį ir ūgį, įtrauksim į sąrašiuką
QUOTE(HappyAngel @ 2017 09 10, 10:39)
<p><strong>BigBang</strong>, sveikinimai!!
Kaip smagu
Kuo gražiausių akimirkų jums kartu
</p><p></p><p><strong>melutia</strong>, gerai mūsų birbyzėlis, šokdina visus, vadovauja paradui
Dukrytė jau trečiokė (iš kur pas mane toks didelis vaikas?
). Dar tik pirma mokslo metų savaitė prabėgo, o aš jau pavargau, jau laukiu jos atostogų
<strong>MeilesVaikai</strong>, kaip faina, vaiduokliukas!!! Kada kartosi NT?
</p>
Faina, pirmas toks mano vaiduoklis, net įdomu visai buvo
Norėčiau antradienį, bet nežinau ar spėsiu nusipirkt gerą testą, mano pigenos visai nejautrios