Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Na va pirmadieni 13 val pasimatymas :)

Atsakyti

Labas mergaitės! Grįžom ir mes po visų kelionių, vasarų namo. Visko buvo - ir su darbu problemų, nes išėjo pakaitinis žmogus, tenka ilgėliau padirbėti ir suktis, kaip galiu. Ir pailsėti spėjau, tiek Lietuvoj, tiek ir šilčiau. Žodžiu, laikas lekia, prisiduodu, kad nepabyrėjau ir dar nenoriu, šiandien keliausiu pas daktarą į ligoninę, nes mano vaikinas skersas ir dar su virkštele ant kakliuko. Bet šiaip visumoj jaučiuosi puikiai, priaugau tik 9 kg, mažiukas atrodo sveikutėlis irgi. 

Bučkis visoms, prisijungsiu dabar gal jau dažniau, tikiuosi nuo kitos savaitės nebedirbti :)

Sveika sugrįžusi  :D 

kaip ligoninėj sekėsi? Vaikinukas vis dar skersai įsitaisęs? Gal bandai kokius pratimus, jog pasisuktú galvyte žemyn?  :) 

Aš šiandien ir į ligoninę keliauju. Pirmadienį jau 40 savaičiú sueis  :blink: Paskui gal dar po parduotuves prasinešiu, nueisiu kur papietauti  :) 

MeilėsVaikai - rytoj NT darysi?  :bigsmile: O gal jau dareisi?  :ax: 

Atsakyti

Na va pirmadieni 13 val pasimatymas :)

Pirmas vizitas?  :) Lauksim su naujienom  :4u: 

Atsakyti

Pirmas vizitas?  :) Lauksim su naujienom  :4u:

Pirmas :) pas gine vakar buvau, patikrino tai pagal ja nestumas yra, ziuresim ar vietoj :)

Atsakyti

melutia, 40 jau?????? :O Omg, kur tas laikas dingo!

Janima, jau greitai! Lauksim žinių :)

Kaip BigBang kaži? :ax: 

MeilesVaikai, kaip jautiesi?

Merisier, sveika sugrįžusi į eterį :D  :4u: 

Atsakyti
Sveikutės, šiandien 7 DPĮ ir matau vaiduokliuką mergaitės, bet bijau dar džiaugtis. Laukiu oficialios testo gadinimo dienos smile.gif
Mane naktį išmušė prakaitas, o taip visada būdavo prieš mmm. Yra gal kam buvę ir pastojus?
Atsakyti

Laikom kumscius, kad nemeluotu vaiduokliukas  :wub:  ajei kaip smagu butu  :wub: 

Atsakyti

Sveikutės, šiandien 7 DPĮ ir matau vaiduokliuką mergaitės, bet bijau dar džiaugtis. Laukiu oficialios testo gadinimo dienos smile.gif
Mane naktį išmušė prakaitas, o taip visada būdavo prieš mmm. Yra gal kam buvę ir pastojus?

:bigsmile: kad tik ryškėtú testas!  :ploja2: 

Man lyg buvo pradžioj keletas naktú, kai prakaitas išmušė. Bet nepasakysiu, kada tai buvo  :) Apskritai visá nėštumá karšta  :D 

Atsakyti

melutia, 40 jau?????? :O Omg, kur tas laikas dingo!

Neklausk... man išvis šie 9 mėnesiai kaip savaitė prabėgo  :hmm: 

Kaip Tu laikaisi? Kaip Tavo bernužėlis? Dukrytė? Į kelintá klasę fabar eina?  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 09 09, 09:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71791563" data-time="1504945604"><div><p>Sveikutės, šiandien 7 DPĮ ir matau vaiduokliuką mergaitės, bet bijau dar džiaugtis. Laukiu oficialios testo gadinimo dienos vartotojo įkelta nuotrauka
Mane naktį išmušė prakaitas, o taip visada būdavo prieš mmm. Yra gal kam buvę ir pastojus?</p></div></blockquote><p> bigsmile.gif kad tik ryškėtú testas!  ploja.gif </p><p>Man lyg buvo pradžioj keletas naktú, kai prakaitas išmušė. Bet nepasakysiu, kada tai buvo  smile.gif Apskritai visá nėštumá karšta  biggrin.gif </p>

Na žiūrėsim, gal čia nuo nervų tas prakaitavimas. Kaip ligoninej tau? Ką sakė? Bet tu šaunuolė gerai varai biggrin.gif
Atsakyti

Na žiūrėsim, gal čia nuo nervų tas prakaitavimas. Kaip ligoninej tau? Ką sakė? Bet tu šaunuolė gerai varai biggrin.gif

Gerai ligoninėj. Pamatavo pilvá, kraujo spaudimá ir susitarėm dėl sekančio vizito 41 savaitę, jei nepagimdysiu iki to laiko. Bet jau mažasis įsitaisęs, pasiruošęs startui, tai tikiuosi neužsibus pilve  :D 

O kaip Tavo savijauta?  :) 

Atsakyti

Sveikutes :) 

Rugsejo 6d. 12:31 UK laiku mums gime nuostabi mergyte  :wub: myliu ja labiau uz viska pasaulyje  :wub: nesu macius nieko tobulesnio  :wub: 

Atsakyti