Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

QUOTE(Janima @ 2017 08 28, 17:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71775860" data-time="1503937976"><div><p>Kam smagu, o kam baisu vartotojo įkelta nuotrauka
Labai labai bijau rytojaus ir po to kitų dienų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai as isivaizduoju smile.gif dvynukus, trynukus bandysit? smile.gif</p>

QUOTE(BigBang @ 2017 08 28, 19:13)
<p>MS - kad tik pavyktu, nu jau manau laikas ir tau leliuka pagaliau turėti  4u.gif </p><p>Beje siandien kalbejau su mama tai tolimos giminaites dukte - trynukus turi po IVF  hihihi.gif​ </p>

Ar tik nebus čia mūsų piktutė? smile.gif
Nea, čia daktarai nepraktikuoja dviejų ar daugiau embrionų įsodinimą, tai ir šansai sumažėja tikriausiai

QUOTE(*melisa* @ 2017 08 28, 18:33)
<p>MeilesVaikai ooo kokios naujienos! Kad viskas sekmingai 4u.gif  4u.gif  4u.gif </p>

Ačiū ačiū, išvis rašau ir lyg ne mano čia istorija, o kažkurios planiukės biggrin.gif tiek susigyvenus su savo situacija, kad atrodo kitaip ir negali būt rolleyes.gif
Atsakyti

As vis pagalvoju apie Piktute, idomu kaip jiems sekasi :)

Atsakyti

Kaip Baltos Snaiges laikosi idomu su savo dvigubu nestumu  :wub: 

MeilesVaikai lauksim ziniu!

Atsakyti

MeilesVaikai, kaip greitai Tave ispunktavo  :blink:  As cia man savaites sekundziu greiciu eina?  :oh: Sekmes didziausios!  :4u: 

kazin kaip Merisier sekasi?  :) 

Atsakyti

Melutia, o kaip tu laikaisi? :)

Atsakyti

Sveikutės :) 

aš su naujienom :) nesulauksiu savo termino, mazyle atkeliaus pas mus jau kita savaitele. Panašu i VAS lietuviskai jei gerai suprantu (mazyle neauga ir nusprende skatinti mane pirmadieni) :) 

Atsakyti

aš su naujienom :) nesulauksiu savo termino, mazyle atkeliaus pas mus jau kita savaitele. Panašu i VAS lietuviskai jei gerai suprantu (mazyle neauga ir nusprende skatinti mane pirmadieni) :)

Kaip greitai jau susitiksit  :wub: grazaus susitikimo :rolleyes: 

Atsakyti

Sklandaus ir lengvo susitikimo! Kaip jau greit mazyle bus gleby :wub:  

man su pirmagime irgi buvo panasiai, pamate, kad neauga leliukas ir skatino anksciau gimdyma, gime 38sav kruopyte 2,5kg :wub: 

o as siom dienom galvojau galus atiduosiu, vajej kokios sunkios dienos... pradzioj susirgo vyresnele, bet kazkaip lengvai, pasniurksciojo pora dienu ir tiek, o tada mes su maze... na tai mazoji siaip kazkaip sunkiau tas ligas pernesa, o dar iltiniai jai dygsta, tai as nemiegojus normaliai kelias naktis, paciai sunkiai kazkaip tas virusas, nes ir silpna, ir kosulys baisulinis, prakvepuot negaliu, zodziu ner jegu visai. O vyrui kaip tycia darbu milijonas, ner kaip atsiprasyt, nes jau siaip ne taip pirmadieni laisva gavo. Tai viena nuo ryto iki velumos su dviem padauzom, o taip pagulet noretusi i pleda susisukus, ale taip neiseina, kad nors tu ka :D Dar gi dicke vos ne paskutine diena gavo vieta darziuke, tai ir pazymos reikejo i poliklinika, ir sutarti pasirasyt, dar ryt pas dantiste is pat ryto, o dar ir truksta sio bei to, apsipirkt reikia... na bet tikiuosi ryt jau bus sviesiau akyse, o dar ir savaitgalis, tai atsiduosiu vyro globai :D na o pirmadieni svarbi diena, isleisim pirmagime i darzeli. Pasipasakojau :) o pilvinukei panasu viskas ok, juda kruta, tikiuosi nieko tokio tas mano virusas... 

Atsakyti
BigBang, sėkmingai jum smile.gif lauksim žinių smile.gif

Aš jau PUPO mergaitės, įsodino 5 d kokybišką blastutę. Tikiuos nepabėgs.

Aha kaip Merisier ir BaltosSnaigės visai prapuolė. Gal kas žino, jei kitur bendraujat? smile.gif

Melutia, tu dar dirbi? biggrin.gif
Atsakyti

MeilesVaikai :wub: labai linkiu, kad leliukas jaukiai, saugiai isikurtu ir sklandziai vystytusi tuos 9 menesiukus!!!

Atsakyti

BigBang, sėkmingai jum smile.giflauksim žinių smile.gif

Aš jau PUPO mergaitės, įsodino 5 d kokybišką blastutę. Tikiuos nepabėgs.

Aha kaip Merisier ir BaltosSnaigės visai prapuolė. Gal kas žino, jei kitur bendraujat? smile.gif

Melutia, tu dar dirbi? biggrin.gif

Oba kaip greit, o kiek blakstuciu gavosi geru? Ar saldet kazkiek? Nenorejot dvieju sodint? :) linkiu kad butu sekmingai viskas  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 09 02, 20:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71782213" data-vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oba kaip greit, o kiek blakstuciu gavosi geru? Ar saldet kazkiek? Nenorejot dvieju sodint? smile.gif linkiu kad butu sekmingai viskas  4u.gif </p>

Nesodina čia daktarai dviejų, o ir šiaip vakar dienai buvo tik vienas geros kokybės tinkamas sodinimui, ryt sužinosiu dėl likusių likimo unsure.gif
Atsakyti