Sveikutės
aš su naujienom nesulauksiu savo termino, mazyle atkeliaus pas mus jau kita savaitele. Panašu i VAS lietuviskai jei gerai suprantu (mazyle neauga ir nusprende skatinti mane pirmadieni)
Sklandaus ir lengvo susitikimo! Kaip jau greit mazyle bus gleby
man su pirmagime irgi buvo panasiai, pamate, kad neauga leliukas ir skatino anksciau gimdyma, gime 38sav kruopyte 2,5kg
o as siom dienom galvojau galus atiduosiu, vajej kokios sunkios dienos... pradzioj susirgo vyresnele, bet kazkaip lengvai, pasniurksciojo pora dienu ir tiek, o tada mes su maze... na tai mazoji siaip kazkaip sunkiau tas ligas pernesa, o dar iltiniai jai dygsta, tai as nemiegojus normaliai kelias naktis, paciai sunkiai kazkaip tas virusas, nes ir silpna, ir kosulys baisulinis, prakvepuot negaliu, zodziu ner jegu visai. O vyrui kaip tycia darbu milijonas, ner kaip atsiprasyt, nes jau siaip ne taip pirmadieni laisva gavo. Tai viena nuo ryto iki velumos su dviem padauzom, o taip pagulet noretusi i pleda susisukus, ale taip neiseina, kad nors tu ka Dar gi dicke vos ne paskutine diena gavo vieta darziuke, tai ir pazymos reikejo i poliklinika, ir sutarti pasirasyt, dar ryt pas dantiste is pat ryto, o dar ir truksta sio bei to, apsipirkt reikia... na bet tikiuosi ryt jau bus sviesiau akyse, o dar ir savaitgalis, tai atsiduosiu vyro globai na o pirmadieni svarbi diena, isleisim pirmagime i darzeli. Pasipasakojau o pilvinukei panasu viskas ok, juda kruta, tikiuosi nieko tokio tas mano virusas...