Mano mažulis turėjo būti grynas gegužiukas, o va šmaukšt, gimė beveik 3 savaitėmis anksčiau ir tapo balandukas
Na man butu 50/50 arba balandzio pabaiga arba geguzes pradzia na bet dar anksti dziaugtis
Janima tai kaip suprantu jau galima tyliai sveikinti
man ryt jau sukapsi 23 savaiteles, einu kaip tik i apziura. Juda kruta mazyle jau stipriai, smagu labai, o dar kai nera sunku, isvis nuostabus laikas prisiauginau apie 4kg, pilvukas jau apvalutis pradedu dairytis i visokius mielus siltus rubelius, perziurineti skelbimuose kombiukus, norisi jau kazka pirkt labai, bet dar laikausi. Dar pradzioj reik suziuret, atrinkt ko mano damoms truksta, kas tiks, tada jau imsiuos naujos lelytes kraitelio. Jau ir visokiu baimiu atsiranda, kaip, kada cia tas gimdymas prasides, kaip mano mazajai seksis be mamos pabuti, kol busiu ligoninej, kaip i leliuka reaguos, nes ji toks mamos vaikas... del dickes ramiau, ji pati labai nori pas senelius pasilikt nakvot, o ir seses panasu laukia. Kasdien prieina paglosto, pabuciuoja pilvuka, paklausia kaip sesyte gyvena pirmakart man tokia patirtis, nes kai antrosios laukiaus, dar nesuprato ji.
Melisa, na NT rodo rysku II , tik vis kazkaip nesinori labai dziugaut, kai tiek mazai laiko bet tikimes geriausio
O kiek mazajai metu?
Melisa, na NT rodo rysku II , tik vis kazkaip nesinori labai dziugaut, kai tiek mazai laiko bet tikimes geriausio
O kiek mazajai metu?
Tikiu, kad viskas bus gerai
mano mazajai 1,5m.
Pasiilgau SM
as senos versijos SM pasiilgau.. Nebelimpa nauja, nors tu ka..
</p>
Aš seną irgi tik naudoju. Man telefone kaip tik tas gali gi grįžti į seną kol dar leidžia
Na ką merginos, išpunktavo mane šiandien. Gavos 13 folikulų, aišku ten gerų bus žymiai mažiau. Žiūrėsim. Ryt paskambins kaip ten einas. Jei gerai augs, tai įsodins šeštadienį, jei ne, tai trečiadienį. Baisoka
Labai patiko morfijus )) kai klausė ar reikia suleist dar, tai pradėjau juoktis, nes norėjosi dar, nors nereikėjo, tai pajaučiau priklausomybę iškart Tai va, be skausmų didelių praėjo, bet dabar viską skauda. Nelabai malonu. Tikėkimės ryt bus geriau
MeilesVaikai, net nesitiki kad jau jau juda viskas i prieki net smagu skaityt
Kam smagu, o kam baisu
Labai labai bijau rytojaus ir po to kitų dienų
Kam smagu, o kam baisu
Labai labai bijau rytojaus ir po to kitų dienų
Tai as isivaizduoju dvynukus, trynukus bandysit?
MeilesVaikai ooo kokios naujienos! Kad viskas sekmingai
MS - kad tik pavyktu, nu jau manau laikas ir tau leliuka pagaliau turėti
Beje siandien kalbejau su mama tai tolimos giminaites dukte - trynukus turi po IVF