Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

QUOTE(melutia @ 2017 08 11, 10:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71753893" data-time="1502392828"><div><p>Na jo uždirbti svarą vieną kitą gerai vartotojo įkelta nuotraukao kokie planai išėjus? Juk abu būsit užsiėmė mažiuku, nebus kada dirbt? O tu gausi motinystės išmokas?
Čia laukimo laikas sako 6-8 mėn, bet atseit būna anksčiau pakviečia ar vėliau. Įvairiai, be to, kiek skaičiau švediškus forumus, tai nuėjus į pirmą vizitą, nereiškia, kad iškart ir pradėsi. Dažniausiai po 1-2 mėn tik startuoja ar panašiai.

Linkiu "natūralios" sėkmės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vyras ieškosis naujo darbo, o aš namuose su vaiku būsiu  smile.gif Aišku, gali užtrukti jo darbo paieškos, bet gal dar galės į sená darbá atvažinėt kurį laiká. </p><p>Motinystės išmoká gausiu, bet gausis tik kokia 30% atlyginimo  smile.gif </p><p>O kada Tu buvai vizite dėl finansuojamo IVF? Nuo kada įtraukta į laukiančiújú sárašá?  cool.gif </p>

Tikiuos greit ras darbą TB, tik gal nesakykit, kad tik ką susilaukėt biggrin.gif
Nebuvau aš vizite dėl įtraukimo. Jiem reikia nusiųsti patiems prašymą, arba daktaras nusiunčia. Esu sąraše nuo balandžio smile.gif
Atsakyti

Ikisiu savo trigrasi :) Kisulita  lankiausi Motinystes centre pas Cepuliene :) Gydytoja ir nestumo prieziura ten puiki ! Bet antro ten negimdyciau :)

Man idomu kodel, jei nepaslaptis :ax: nes as irgi ten nebenoriu gimdyt, nors pirmasias gimdziau :ax:

pagrinde del to, kad nepatiko pogimdyvine prieziura. Laaabai truko informacijos susijusios su zindymu :(

Nu va, o jau buvau nusprendusi ten lankytis... Na žiūrėsiu, kitą savaitę ten turiu vizitą, bandysiu susidaryti nuomonę, ar patinka man ten  :)​  

Atsakyti

Labas visoms 🎈 Meilės vaikai labai smagu skaityt tokias šaunias naujienas! Laikysiu kumsčius  :nestuke  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 17 rugpjūčio 2017 - 21:00
QUOTE(19891010 @ 2017 08 17, 19:59)
<p>Labas visoms 🎈 Meilės vaikai labai smagu skaityt tokias šaunias naujienas! Laikysiu kumsčius  nestuke.gif  4u.gif</p>

O skaičiuk, kaip smagu, kad užsukai smile.gif
Joa šiandien vakare manęs laukia pirmąsis dūris. Taip baisu, kad nieko neužaugs ir šiaip.
Kokia tau savijauta buvo nuo vaistų?
Atsakyti

Oj kaip smagu! Vyk visas blogas mintis von. Viskas užaugs ir dar kaip ;)

Savijauta buvo visiškai normali. Prieš punkciją jautės sunkumas, išpūstas pilvas buvo. 

O šiaip žinok galiu pasakyt, kad viskas pasimiršta, visi blogumai ir negerumai. Pasimiršta visas ilgas kelias iki TIKSLO. 

Atsakyti

Idomu visos pabyrejo kas turejo pabyret :)

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 08 21, 11:12)
<p>Idomu visos pabyrejo kas turejo pabyret smile.gif</p>

Aha man ir įdomu smile.gif
Atsakyti

Meiles vaikai - linkiu kad pavyktu :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 21 rugpjūčio 2017 - 15:18

Solitude tai tikrai pabyrejo :)

Atsakyti

Gal kas naudojat nestumo kalendoriu apps? Idomu koki :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 08 21, 14:18)
<p>Meiles vaikai - linkiu kad pavyktu smile.gif </p>

Ačiū, trečiadienį pirmas vizitas. Jau nervas dabar ima smile.gif)

QUOTE(Janima @ 2017 08 21, 18:13)
<p>Gal kas naudojat nestumo kalendoriu apps? Idomu koki smile.gif</p>

Oj pamenu kelis turėjau, bet viską pratryniau.. Dabar net nepamenu pavadinimų, fainų buvo. Įvesk į paiešką tikrai išmes visus pagrindinius smile.gif
Atsakyti

Ooo lauksim treciadienio naujienu :)

Kad labai daug ismeta :D

Atsakyti