Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Taip smile.gif
Kaip smagu, kad prisiminei smile.gifdiskutavom šiek tiek apie tai planiukėse. Kol kas viskas ok, tiksliai nepasakė ar galėsiu startuot šį mėnesį, reikės paskambint mmm prasidėjus ir pasiteiraut ar bus laiko jiem. Laukiu kito ketvirtadienio ir mmm smile.gif

Kažkaip užstrigo man ta data  :) 

nemačiau ká planiukėse diskutavot  :) Ar ten dar yra aktyviú senbūviú?

Kaip jautiesi dėl IVF dabar, kai jau atėjo rugpjūtis? Nori greičiau viská pradėti, ar dvejoji? 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 08 09, 14:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71750348" data-time="1502188755"><div><p>Taip vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip smagu, kad prisiminei vartotojo įkelta nuotraukadiskutavom šiek tiek apie tai planiukėse. Kol kas viskas ok, tiksliai nepasakė ar galėsiu startuot šį mėnesį, reikės paskambint mmm prasidėjus ir pasiteiraut ar bus laiko jiem. Laukiu kito ketvirtadienio ir mmm vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kažkaip užstrigo man ta data  smile.gif </p><p>nemačiau ká planiukėse diskutavot  smile.gif Ar ten dar yra aktyviú senbūviú?</p><p>Kaip jautiesi dėl IVF dabar, kai jau atėjo rugpjūtis? Nori greičiau viská pradėti, ar dvejoji? </p>

Diskutuojančių senbuvių viena kita, crazy_bee va irgi planuoja IVF greit. Dar yra grange, Jefimija, Extra_Dee (lucci) kartais pašneka, bet jo, dabar daug naujokių smile.gif
Tiesa, morka prisijungė, nežinau ar tu ja prisimeni, ji susiplanavo dar pirmais mano planavimo metais, grįžta vėl smile.gif galėtų daugiau senbuvių paplepėti, man trūksta smile.gif
Na dabar jau kažkaip nusiraminau dėl IVF, gal čia laikinai, gal vėl užplauks kas vėliau. Bet šiandien sapne maitinau krūtimi savo mažiuką ir tas jausmas buvo nenusakomas.. Viskas buvo taip tikroviška, net prabudau su sulenktom rankom lyg laikymo pozoj smile.gif
Tad norą mano tik dar padidino smile.gif
Kaip jūsų darbai? Ar jau rado pamaina? Kaip šiaip savijautos? Ar jau viską nusipirkot? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2017 08 09, 08:34)
<p>supratau, o tai jei ne si cikla tai jau kitam ciklui tave uzsirasys kad tikrai tures tau laiko ir darbuotoju? </p>

Na joa, reik tikėtis smile.gif jiem patiems nėr prasmės perkelinėti, nes tokiu būdu aš ir nemokamo IVF eilės galiu sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikis smile.gif

Vis paskaitau jus, bet parasyti tyyymgiu smile.gif ir siaip ziuriu kaip mirsta sm forumas... susiplanavusiu kaimkuriu menesiu net nebera smile.gif

Mes augam, gyvenam gerai smile.gif vaikinui jau 1,4 m. Dienos lekia greitai! Mintyse jau deliojasi planai del antro leliaus smile.gif
Atsakyti

Smagios naujienos :) 

Atsakyti

Na dabar jau kažkaip nusiraminau dėl IVF, gal čia laikinai, gal vėl užplauks kas vėliau. Bet šiandien sapne maitinau krūtimi savo mažiuką ir tas jausmas buvo nenusakomas.. Viskas buvo taip tikroviška, net prabudau su sulenktom rankom lyg laikymo pozoj smile.gif
Tad norą mano tik dar padidino smile.gif
Kaip jūsų darbai? Ar jau rado pamaina? Kaip šiaip savijautos? Ar jau viską nusipirkot? smile.gif
Papildyta:
Na joa, reik tikėtis smile.gifjiem patiems nėr prasmės perkelinėti, nes tokiu būdu aš ir nemokamo IVF eilės galiu sulaukti biggrin.gif

Gerai, jog dėl IVF nusiraminai. Ir dienos tada greičiau eina, ir laukt lengviau  :) o kada buvo maždaug planuojamas nemokamas IVF? Jei viskas gerai, tai startuosit ateinantį ciklá?

Gražus sapnas  :rolleyes: 

Ačiū, jaučiuosi gerai, mažius atakuoja kaip reikiant kiekviená diená. Dėl darbo tai sudėtingiau, nes pamainos nerado, o man mažiau nei 5 savaitės iki gimdymo liko. Aišku, galiu bet kada nustoti dirbti, bet neįsivaizduoju savęs namuose visá diená. Tai jau juokauja darbe, kuriam kambary pagimdysiu dirbdama  :D Gimdymui dar nepasiruošus nei morališkai, nei daiktú tam turiu. Namá dar tvarkomės, tai visas laisvas laikas tuo ir užimtas. Tik šiá savaitę pradėjau žiūrinėti ko reikia  :) 

Atsakyti

Mes augam, gyvenam gerai smile.gifvaikinui jau 1,4 m. Dienos lekia greitai! Mintyse jau deliojasi planai del antro leliaus smile.gif

Koks didelis jau sūnelis  :wub: Negaliu patikėti, jog tiek laiko jau praėjo  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 08 09, 21:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*MiStreSS*" data-cid="71752386" data-time="1502304289"><div><p>Mes augam, gyvenam gerai vartotojo įkelta nuotraukavaikinui jau 1,4 m. Dienos lekia greitai! Mintyse jau deliojasi planai del antro leliaus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Koks didelis jau sūnelis  wub.gif Negaliu patikėti, jog tiek laiko jau praėjo  4u.gif </p>

Laikas lekia ziauriai greitai per greitai netgi smile.gif
Kartais norisi ji sustabdyti!
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2017 08 09, 19:44)
Sveikis smile.gif

Vis paskaitau jus, bet parasyti tyyymgiu smile.gif ir siaip ziuriu kaip mirsta sm forumas... susiplanavusiu kaimkuriu menesiu net nebera smile.gif

Mes augam, gyvenam gerai smile.gif vaikinui jau 1,4 m. Dienos lekia greitai! Mintyse jau deliojasi planai del antro leliaus smile.gif

Gal kad vasara? Aktyvumas mažesnis smile.gif o ką visi FB sėdi? Ar tėvų daržely?
O kas dėliojasi dėl antro? smile.gif

QUOTE(melutia @ 2017 08 09, 20:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71752242" data-time="1502298009"><div><p>Na dabar jau kažkaip nusiraminau dėl IVF, gal čia laikinai, gal vėl užplauks kas vėliau. Bet šiandien sapne maitinau krūtimi savo mažiuką ir tas jausmas buvo nenusakomas.. Viskas buvo taip tikroviška, net prabudau su sulenktom rankom lyg laikymo pozoj vartotojo įkelta nuotrauka
Tad norą mano tik dar padidino vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip jūsų darbai? Ar jau rado pamaina? Kaip šiaip savijautos? Ar jau viską nusipirkot? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Na joa, reik tikėtis vartotojo įkelta nuotraukajiem patiems nėr prasmės perkelinėti, nes tokiu būdu aš ir nemokamo IVF eilės galiu sulaukti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gerai, jog dėl IVF nusiraminai. Ir dienos tada greičiau eina, ir laukt lengviau  smile.gif o kada buvo maždaug planuojamas nemokamas IVF? Jei viskas gerai, tai startuosit ateinantį ciklá?</p><p>Gražus sapnas  rolleyes.gif </p><p>Ačiū, jaučiuosi gerai, mažius atakuoja kaip reikiant kiekviená diená. Dėl darbo tai sudėtingiau, nes pamainos nerado, o man mažiau nei 5 savaitės iki gimdymo liko. Aišku, galiu bet kada nustoti dirbti, bet neįsivaizduoju savęs namuose visá diená. Tai jau juokauja darbe, kuriam kambary pagimdysiu dirbdama  biggrin.gif Gimdymui dar nepasiruošus nei morališkai, nei daiktú tam turiu. Namá dar tvarkomės, tai visas laisvas laikas tuo ir užimtas. Tik šiá savaitę pradėjau žiūrinėti ko reikia  smile.gif </p>

Aš nežinau kada nemokamas, tame ir bėda, čia tiksliai nenuspėsi eilės smile.gif
Tai jei visas laisvas laikas su namu susijęs, tai gal geriau tuo užsiimt vietoj darbo? g.gif Išlepo jie jau su jumis biggrin.gif
Atsakyti

Aš nežinau kada nemokamas, tame ir bėda, čia tiksliai nenuspėsi eilės smile.gif
Tai jei visas laisvas laikas su namu susijęs, tai gal geriau tuo užsiimt vietoj darbo? g.gifIšlepo jie jau su jumis biggrin.gif

O tai nesako koks maždaug būna laukimo laikas? Nes man sakė 7 mėnesiai nuo įtraukimo į laukiančiú sárašá. Tada jau pradeda judėt reikalai  :) 

Dėl namo ir darbo, tai mažai naudos iš manęs ten būtú dabar. Geriau uždirbsiu dar kokį svará. O ir pati nežinau, kaip čia sustoti dirbti... nu noriu dar dirbt, bet turbūt dėl to, jog žinau, kad nebegrįšiu į šį darbá  :) 

Atsakyti
Del antro kolkas dar nieko rimto smile.gif pires pora menesiu baigiau maitinti, tad dar tik pirmu mm sulaukiau ;) pradejau gerti inofolic. Ziuresim jei per pusmeti nekibs, vaziuosim snaiguciu ;)
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 08 10, 11:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71752939" data-time="1502355444"><div><p>Aš nežinau kada nemokamas, tame ir bėda, čia tiksliai nenuspėsi eilės vartotojo įkelta nuotrauka
Tai jei visas laisvas laikas su namu susijęs, tai gal geriau tuo užsiimt vietoj darbo? vartotojo įkelta nuotraukaIšlepo jie jau su jumis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai nesako koks maždaug būna laukimo laikas? Nes man sakė 7 mėnesiai nuo įtraukimo į laukiančiú sárašá. Tada jau pradeda judėt reikalai  smile.gif </p><p>Dėl namo ir darbo, tai mažai naudos iš manęs ten būtú dabar. Geriau uždirbsiu dar kokį svará. O ir pati nežinau, kaip čia sustoti dirbti... nu noriu dar dirbt, bet turbūt dėl to, jog žinau, kad nebegrįšiu į šį darbá  smile.gif </p>

Na jo uždirbti svarą vieną kitą gerai smile.gif o kokie planai išėjus? Juk abu būsit užsiėmė mažiuku, nebus kada dirbt? O tu gausi motinystės išmokas?
Čia laukimo laikas sako 6-8 mėn, bet atseit būna anksčiau pakviečia ar vėliau. Įvairiai, be to, kiek skaičiau švediškus forumus, tai nuėjus į pirmą vizitą, nereiškia, kad iškart ir pradėsi. Dažniausiai po 1-2 mėn tik startuoja ar panašiai.

QUOTE(*MiStreSS* @ 2017 08 10, 11:12)
Del antro kolkas dar nieko rimto smile.gif pires pora menesiu baigiau maitinti, tad dar tik pirmu mm sulaukiau ;) pradejau gerti inofolic. Ziuresim jei per pusmeti nekibs, vaziuosim snaiguciu ;)

Linkiu "natūralios" sėkmės smile.gif
Atsakyti

Na jo uždirbti svarą vieną kitą gerai smile.gifo kokie planai išėjus? Juk abu būsit užsiėmė mažiuku, nebus kada dirbt? O tu gausi motinystės išmokas?
Čia laukimo laikas sako 6-8 mėn, bet atseit būna anksčiau pakviečia ar vėliau. Įvairiai, be to, kiek skaičiau švediškus forumus, tai nuėjus į pirmą vizitą, nereiškia, kad iškart ir pradėsi. Dažniausiai po 1-2 mėn tik startuoja ar panašiai.

Linkiu "natūralios" sėkmės smile.gif

Vyras ieškosis naujo darbo, o aš namuose su vaiku būsiu  :) Aišku, gali užtrukti jo darbo paieškos, bet gal dar galės į sená darbá atvažinėt kurį laiká. 

Motinystės išmoká gausiu, bet gausis tik kokia 30% atlyginimo  :) 

O kada Tu buvai vizite dėl finansuojamo IVF? Nuo kada įtraukta į laukiančiújú sárašá?  :B 

Atsakyti