QUOTE(melutia @ 2017 08 09, 14:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71750348" data-time="1502188755"><div><p>Taip
Kaip smagu, kad prisiminei
diskutavom šiek tiek apie tai planiukėse. Kol kas viskas ok, tiksliai nepasakė ar galėsiu startuot šį mėnesį, reikės paskambint mmm prasidėjus ir pasiteiraut ar bus laiko jiem. Laukiu kito ketvirtadienio ir mmm
</p></div></blockquote><p>Kažkaip užstrigo man ta data
</p><p>nemačiau ká planiukėse diskutavot
Ar ten dar yra aktyviú senbūviú?</p><p>Kaip jautiesi dėl IVF dabar, kai jau atėjo rugpjūtis? Nori greičiau viská pradėti, ar dvejoji? </p>
Diskutuojančių senbuvių viena kita,
crazy_bee va irgi planuoja IVF greit. Dar yra
grange, Jefimija, Extra_Dee (lucci) kartais pašneka, bet jo, dabar daug naujokių
Tiesa,
morka prisijungė, nežinau ar tu ja prisimeni, ji susiplanavo dar pirmais mano planavimo metais, grįžta vėl
galėtų daugiau senbuvių paplepėti, man trūksta
Na dabar jau kažkaip nusiraminau dėl IVF, gal čia laikinai, gal vėl užplauks kas vėliau. Bet šiandien sapne maitinau krūtimi savo mažiuką ir tas jausmas buvo nenusakomas.. Viskas buvo taip tikroviška, net prabudau su sulenktom rankom lyg laikymo pozoj
Tad norą mano tik dar padidino
Kaip jūsų darbai? Ar jau rado pamaina? Kaip šiaip savijautos? Ar jau viską nusipirkot?
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2017 08 09, 08:34)
<p>supratau, o tai jei ne si cikla tai jau kitam ciklui tave uzsirasys kad tikrai tures tau laiko ir darbuotoju? </p>
Na joa, reik tikėtis
jiem patiems nėr prasmės perkelinėti, nes tokiu būdu aš ir nemokamo IVF eilės galiu sulaukti