Įkraunama...
Įkraunama...

Medus' 2020

Rytoj išlindo kelionė į Šiaulius, galime pasiūlyti šiandien kopinėto medaus smile.gif Rašyti arba skambinti iki 9 valandos ryto.

Šiandieninis wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Fever Ray @ 2017 07 05, 21:27)
nu greičiau ta aštunta,šeima jau šaukštus apsikabinę laukia medaus biggrin.gif

Jau tuoj tuoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytoj, liepos 8d. atvešime į Kauną, Vilnių, Panevėžį. Norinčius pasmaližiauti prašau rašyti asmeninę žinutę iki penktadienio 20val. ir rezervuoti norimą kiekį. Medus plastiko indeliuose, po 1kg. Kaina 5eur/kg.
Pasiėmimas sutartoje vietoje, į namus nevežame. Rašome PVM sąskaitas-faktūras (ūkininko ūkis).

Atsakyti
Ačiū už nuostabų medų. Parsinešiau namo ir ... sėdau ragauti. Ilgai ragavau. Kol pati sau pasakiau, kad tai geruoju nesibaigs. Sunkus smaližiaus gyvenimas, kai šalia tokia pagunda. Mmm, su korio likučiais.
Dabar abejoju, ar gerai paskaičiavau kiekį biggrin.gif .
Atsakyti
Į sveikatą, miela Ritute! O jei kada su daugiau korio norėsit, nes meduje po perkošimo lieka tik mažyyyčiai gabaliukai, kurie nespėja nusėsti, darome ir tokį dalyką kaip foto mirksiukas.gif

Norinčius medaus su sekančiu važiavimu - rašykite AŽ ir rezervuokite norimą kiekį. Vilnius, Kaunas, Panevėžys, Elektrėnai - kai tik susirinks norinčių kompanija, Šiauliai - derinam asmeniškai, Klaipėda - apie rugpjūčio 10d.
Atsakyti
Šiąnakt keliolika avilių iškeliavo prie grikių. Lauksim rezultatų ir galbūt neužilgo galėsime pasiūlyti medaus su grikių nektaru smile.gif
Atsakyti
Rytoj išlindo važiavimas į Kauną. Tuo pačiu galime atvežti medaus su grikiais. Rašyti AŽ iki rytojaus 10 valandos ryto.
Atsakyti
Liepos 28d. popiet važiuosime į Vilnių per Panevėžį. Norinčius pasmaližiauti prašau rašyti asmeninę žinutę iki ketvirtadienio 20val. ir rezervuoti norimą kiekį. Medus plastiko indeliuose, po 1kg. Kaina 5eur/kg.
Pasiėmimas sutartoje vietoje, į namus nevežame. Rašome PVM sąskaitas-faktūras (ūkininko ūkis).

Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2017 07 26, 13:35)
iki ketvirtadienio 20val. ir rezervuoti norimą kiekį.

Iki penktadienio 12val. Ilgiau miegosiu ax.gif
Atsakyti
OMG, OMG, kaip aš pamiršau tokį daiktą, kaip ta korio užpiltinė??????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2017 07 27, 14:36)
OMG, OMG, kaip aš pamiršau tokį daiktą, kaip ta korio užpiltinė???????  blink.gif

Ir aš šito norėč bigsmile.gif bigsmile.gif Daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2017 07 27, 14:36)
OMG, OMG, kaip aš pamiršau tokį daiktą, kaip ta korio užpiltinė???????  blink.gif

OMG, OMG, jei labai norisi - greit AŽ, nes tuoj išvažiuos į bityną - atvažiuoja naujos motinėlės, tai tuo pačiu kokį korį parveš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2017 07 27, 14:40)
Ir aš šito norėč  bigsmile.gif  bigsmile.gif Daug  bigsmile.gif

Daro. Daug tongue.gif
Atsakyti