
Labas rytas suraitytas, nepamirštam, jog šiandien pasimatymas

QUOTE(Tepaluota @ 2017 06 11, 07:14)
Kokia kilogramo kaina



QUOTE(liepa27 @ 2017 06 11, 20:47)
Prašom ir į sveikatą, smagu, jog tiko ir patiko

Birželio 19d. važiuojame į Klaipėdą. Norinčius pasmaližiauti prašau rašyti AŽ ir rezervuoti norimą kiekį.
Senovinis obuolių pyragas su medumi
160gr cukraus, 200gr 30% riebumo grietinės, 200gr miltų, 2 kiaušiniai, 1a.š. sodos, 2v.š. medaus, 2v.š. cinamono, 8 obuoliai.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Gausiai apibarstykite cinamonu. Cukrų, grietinę, kiaušinius ir medų sumaišykite, įmaišykite šaukštelį nugęsintos sodos. Suberkite persijotus miltus. Tešla turi būti tiršta, bet ne per tiršta ir ne per skysta - kad ne varvėtų upeliu, o slystų nuo šaukšto slystų. Į tešlą sudėkite obuolius ir išmaišykite.
Visą masę supilkite į riebalais pateptą kepimo skardą ir šaukite valandėlei į 180C orkaitę.

160gr cukraus, 200gr 30% riebumo grietinės, 200gr miltų, 2 kiaušiniai, 1a.š. sodos, 2v.š. medaus, 2v.š. cinamono, 8 obuoliai.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Gausiai apibarstykite cinamonu. Cukrų, grietinę, kiaušinius ir medų sumaišykite, įmaišykite šaukštelį nugęsintos sodos. Suberkite persijotus miltus. Tešla turi būti tiršta, bet ne per tiršta ir ne per skysta - kad ne varvėtų upeliu, o slystų nuo šaukšto slystų. Į tešlą sudėkite obuolius ir išmaišykite.
Visą masę supilkite į riebalais pateptą kepimo skardą ir šaukite valandėlei į 180C orkaitę.

Šiandien kopinėtas medus - pirmadienį Klaipėdoje!
Šiandien kopinėto medaus dar galite rezervuoti birželio 19d. Klaipėdoje. Norinčius pasmaližiauti prašau rašyti AŽ iki sekmadienio 21val.
O korio uzpiltinio siemet bus?

QUOTE(tirine @ 2017 06 19, 20:32)
Jei tik bus pageidavimas

Vėl renkam kompaniją į Vilnių-Kauną liepos pradžiai. Norinčius pasmaližiauti prašau rašyti asmeninę žinutę ir rezervuoti norimą kiekį - kai tik susirinks kompanija, kopinėsime medų ir atvyksime. Medus bus laukų-pievų mixas, jei pradės žydėti liepos, tada jame bus ir liepų nektaro.
Rašome PVM sąskaitas (ūkininko ūkis).
Domina kaina.