Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(zuzyte @ 2005 03 05, 17:11)
Taip, pas Ela. Labai trumpai kalbejomes, nes pas ja buvo kliente. Taciau pirma ispudi paliko tikrai gera. Pasakiau, kad laba  noreciau akiu (tik virsu) permanentinio makiazo, taciau prisibijau, kad ko nors neatsitiktu. Tai ji nuramino, sake, kad tai tikrai nera labai maloni procedura, taciau bijoti nera ko. Taigi gal ir darysiuos akis, o po to antakius. Zodziu dar galvosiu:) ax.gif

As manau,kad tikrai nera ko bijoti,meistre tikrai patyrusi,manau,viskas bus gerai:)
Ir kainos juk tikrai nedideles.Is pradziu gali pasidaryti akis,po to,veliau -antakius.
Kai pasidarysi-parasyk.
Linkiu sekmes!
Atsakyti
Na Skaidre, tapai mano virtuale palaikymo drauge biggrin.gif ryztantis atlikti sia grozio procedura ax.gif
As tai zmogus, kuris labai sunkiai apsispredzia rolleyes.gif O pasitarus visai kitaip viskas atrodo. Aisku, pradzioje pasidarysiu akeles, o po to ir antakius bus galima. Taigi aciu ir parasysiu po poros savaiciu kaip sekesi.
Sekmes ir tau!
Atsakyti
man butu labai idomu suzinoti viska apie permanentini makiaza, o butent apie antakiu gal kuriai teko daryti. pradedant nuo to ar darant antakiai turi buti naturalios formos [ pvz. pas mane jie yra gerokai papesioti] kaip yra parenkama forma ir spalva, kokia yra kaina ir kur rekomenduotumet darytis. buciau l.dekinga jei padetumet.
Atsakyti
Tai va mielosios, as jau po permanentinio makiaza biggrin.gif
Dariausi virsutiniu voku linija. Jauciuosi keistokai, labai ryskiai atrodo akys, ir truputi skauda. o seip tai viskas normaliai.Ryt turetu patinti akeles, o sekmadieni tinimas praeis. Po savaites pamatysiu tikraji rezultata. Taigi kol kas tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzyte: 18 kovo 2005 - 21:38
QUOTE(zuzyte @ 2005 03 18, 19:38)
Tai va mielosios, as jau po permanentinio makiaza biggrin.gif
Dariausi virsutiniu voku linija. Jauciuosi keistokai, labai ryskiai atrodo akys, ir truputi skauda. o seip tai viskas normaliai.Ryt turetu patinti akeles, o sekmadieni tinimas praeis. Po savaites pamatysiu tikraji rezultata. Taigi kol kas tiek smile.gif

Sveikinu zuzyte! Pilna klausimu krebzda tau mano galvoje biggrin.gif :
O kiek kainavo ta procedura ??? Kiek laiko uzeme??? Turesi dar karteli ten lekt koreguot akytes ar nereiks ???
Atsakyti
Tai va. Siandien tikrai akeles patinusios, gerokai rolleyes.gif
Uzsidejau juodos arbatos maiselius, tai tinimas siek tiek praejo.
Nieko, tikiuosi, kad vakare tinimas atlegs, nes i svecius leksiu..
Pusk, atsakysiu i tavo kausimelius. Man dare akiu virsutine linija, tai kainavo 230 lt. O jei buciau dariusi ir apatine akiu linija tai dar apie 100 lt reiktu prideti. O antakiai pas ja kainuoja 280 lt, lupos 400 lt. Pas meistre kedeje sedejau 16.30. Tada ji uzdejo vaistukus, kad nuskausmintu, reikejo palaukti, po to piese forma, o po to ir pati procedura. Viska baigeme apie 18.00 val. Vadinasi 1,30 val.
Koreguoti praktiskai reikia visada po bet kokios proceduros. Taigi teks ir man. (papildomai pas ja moketi nereikia).
Tikiuosi issamiai atsakiau smile.gif
Atsakyti
aciu zuzyte uz issamius atsakymus thumbup.gif ...mane labiausiai domina antakiai, bet kol kas nesiryztu siam zingsniui g.gif tikriausiai po poros metu reiks rimtai apie tai pagalvot mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi, antakiams uzsirasiau balandzio 8 d. Man tai antakiai irgi opi problema, nes labai trumpi. Visada piesiu "gala". Beje, matau, kad tu Kauniete. As tai Vilniuje dariausi, gali buti tau nepatogu. Nors meistre, pas kuria as dariausi po visa Lietuva vazineja, gali ir i namus atvaziuoti. Na va. Ir dar. Ji jau dirba sioje srityje 8 metus. Taigi po poros metu dar didesne profe bus smile.gif
Kai pagalvoji, tai sunku apsispresti, man taip pat labai sunku buvo. Gal puse metu ruosiausi, bijojau ir seip esu nuo gimimo "svarstykles". Be viso sito galima gyventi taciau jei knieti, tai reikia ir isbandyti!
Sekmes Pusk!
Atsakyti
pasidariau akis ir esu labai patenkinta o skausmas iskenciamas smile.gif
Atsakyti
Ačiū, zuzyte mirksiukas.gif Jei daryčiaus tokią procedūrą- tai ne bėda būtų i Vilnių atlėkt- kiek čia to kelio...tik manau, kad ilgalaikis makiažas po poros metų turėtų labai atpigti, todėl drąsiai palauksiu thumbup.gif
Zuzyte, parašyk kaip sekės darytis antakius- ar skauda , kiek kainuoja ??? Beje, ar patenkinta savo akytėmis ?
Atsakyti
Labutis, taigi su praejusiom sventem visas mamytes ir busimas:)
Pusk, jei kada sugalvosi pasidaryti makiaza, tai tau nereikes vaziuoti, ji pati gali pas tave i namus atlekti, manau, kad papildomai tikrai nereikes moketi.
Na o as tai antakiams buvau uzsirasius balandžio 8 d. tik nusprendziau dar nesidaryti. Eisiu tik akiu linijos korekcijai, nes antros proceduros tai tikrai reikia. Antakius darysiuos kai turesiu nors savaite atostogu, nes labai jau rysku is karto po proceduros, sluoksniuojasi oda, tokie sasiukai darosi. Tai i darba visai nesinores eiti. Labai noresiu, tik palauksiu atosotogu. Beje antakiai kainuoja 280 lt. Tikrai nera brangu. Na o kad atpigs, tai nezinau g.gif Gal... Tik pas gerus meistrus tai tikrai kaina bus ne po pigiai.
Kol kas tai tikrai labai patogu, nereikia dazytis, po maudyniu ar po nakties akys ryskios, tikrai privalumu yra daug. Labai tikiuosi, kad ir antakiai bus gerai padaryta ir galesiu dziaugtis patogumu permanetinio makiazo. Matau, kad tikrai daug moteriskiu pasidaro permanentini - ir gerai, nes tikrai labai faina, kai gerai padaro.
Grozis puosia pasauli biggrin.gif
Atsakyti
As tai labai noreciau pasidaryti akiu permanentini makiaza...virsutinio voko.Kiek mazdaug tai kainuoja? smile.gif
Atsakyti