Skaitau Marta tavo laiškelį ir šiurpu man darosi-rytoj aš einu korekcijai.Tai bus mano trečiasis apsilankymas šiuo tikslu.Tiesą pasakius jau gailiuosi, kad prasidėjau su tuo permamentiniu-tapau priklausoma nuo kosmetologės...Jei galėčiau sugrąžinti laiką-lūpų tikrai nesidaryčiau NIEKADA.
Su lūpom aš nenoriu prasidėt bet akis noriu paryškint tai įdomu ar su jom kas baisaus gali atsitikt
QUOTE (delaila @ 2004 09 23, 16:42) |
Skaitau Marta tavo laiškelį ir šiurpu man darosi-rytoj aš einu korekcijai.Tai bus mano trečiasis apsilankymas šiuo tikslu.Tiesą pasakius jau gailiuosi, kad prasidėjau su tuo permamentiniu-tapau priklausoma nuo kosmetologės...Jei galėčiau sugrąžinti laiką-lūpų tikrai nesidaryčiau NIEKADA. |
As, kol kas dar nesigailiu - vis tikiuosi, kad bus geriau Bet, jau praejo beveik savaite, o lupos dar apsasusios, tiesa, jau maziau, bet placiai sypsotis vis dar negaliu. Taigi, per tris dienas, kaip sake, tikrai nepraeina. Na, ir spalvos kokios tai nematau. Tiesa, ir dare man tokia l. naturalia spalva
Delaila, o kodel tau jau trecia karta reikia daryti? Man sake, kad dvieju uzteks Ir koks laiko intervalas tarp korekciju?
Perskaičiau ką jus parašėt ir supratau, kad permanentinio makiažo niekada nedarysiu. (Taip išeina, kad jei rezultatas nepatiks taip ir teks vaiksčiuoti - siaubas).
Na, merginos, aš jau po trečios korekcijos.O atrodau-BAISIAI. Lūpos tapo kažkokio melsvo atspalvio su juokingais rausvai-rožiniais krašteliais... Štai ir pagrąžino, kad net nebežinau, kaip išgraužti tą šlykščią spalvą (mano paletė-rudai rausva).Dabar nepasidažiusi lūpų išvis negaliu niekam pasirodyti.... Penktadienį vėl susitikimas su kosmetologe , ir kas dar... , ir kiek dar... Parašysiu apie vizitą, jei dar ką nors tai domina.
Na, mane tai domina, nes po savaites reikia daryti antra korekcija. Net nezinau, ar eiti. Dabar tik viskas apgijo, bet nepasakciau, kad labai naturaliai atrodo. Man spalva tai nieko, tokia irgi vos melsvai rozine, bet man tokia vysnios tai visai tinka, nors matosi tik apvedimas. Lupas vistiek pasitepu balzamu, ka toliau daryti - nezinau. Gal, nieko nebedaryti? Parasyk, Delaila, kaip tau seksis. O kur tu dareisi, jei ne paslaptis?
Kai paskaičiau tai su lūpom gal geriau ir neprasidėt bet lauksiu jūsū po procedūrų įspūdžių.Ir kiek kartų dar tau teks eiti Delaila ?
sveikos, noreciau jusu paklausti apie permanentini makiaza. girdejau kad kaune daro maximoj ir hyper maximoj, gal zinot tiksliai kaina? Ar jis efektingas? ar skuda? Noreciau tokiu budu pasididinti lupas, bet ar neatrodysiu kaip su nupiestom?
PASKAITYK CIA, JAU BUVO TOKIA TEMA....http://www.supermama...showtopic=10373
Mano drauge daresi ta makiaza, jau du menesiai praejo, o jis vis dar pas akiu gydytoja lankosi is karto po proceduros su greitaja i ligonine isveze, daktaru diagnoze-nudeginta ragena skausmas nezmoniskas, vaistai vaistai vaistai, biuletenis ir jokiu linziu, permanentinis makiazas man skamba kaip koks keiksmazodis dabar
Esu pasidariusi antakiu permanentini makiaza anksciau rytais veide antakiu nebudavo,o dabar esu labai patenkinta Ateiyje planuoju darytis ir lupu permanenta ,ir manu ,kad labai daug priklauso nuo meistro!