Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(daivushkina @ 2007 05 11, 10:23)
O kiek kainuoja pas tavo akiu permanentas? o kur ji dirba? gal kaune? smile.gif

Virsutinis vokas 250lt., antakiai 300lt. 4u.gif Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 10:11)
Luandra, kaip tu? Ar pasiryskinai? smile.gif

Tai pariskinau, bet neturiu fotiko dabar parodyti. Bet man patinka taip daugiau. Dabar sutaupau laika rytoj pries darba. Miegu 20 min. daugiau, nes nudaziau blakstenas salone, antakius, idegiau soliariume. Tai rytais tik skaistalus naudoju ir viskas:))
Atsakyti
As irgi ketinu blakstienas priaugint ir tada visai mazai reikes dazytis smile.gif Tik pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 14:01)
As irgi ketinu blakstienas priaugint ir tada visai mazai reikes dazytis smile.gif Tik pudra smile.gif

o dabar dar daro tokia procedura uzriecia plakstenuos, kainuoja 50lt 2 men. Drauge padare, paziuresiu.kaip laikysis, gal irgi padarysiu:)
Atsakyti
o tai kaip cia uzriecia? kaip su tom znyplem?
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 15:03)
o tai kaip cia uzriecia? kaip su tom znyplem?

Na panasiai, efektas panasus
Bet as truputi bijau del pasiekmiu smile.gif o jeigu sugadins:)
Atsakyti
Tai paziuresi kaip draugei ir pamatysi smile.gif
Papildyta:
o kur cia taip riecia? smile.gif
Atsakyti
sveikutes. iskart prisipazinsiu, kad ne itin turiu laiko skaityt Jusu pasisakymus, tad pasikartosiu turbut blush2.gif . gal galite man tikslius salonus pasakyt, kur daro tikrai kokybiskai, nes pinigai man nemazi, tad nesinori ismest i bala... domina mane butent antakiu permanentinis, nes jie ne tik kad sviesus, bet dar ir reti cray.gif . pabodo kas ryta piestis antakius pagal nuotaika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 16:03)
Papildyta:

Man atrodo taip pat Kosmedijoje, ji dabar atostogauja, taigi po kokios savaites parasysiu tiksliai

QUOTE(irmuliaaa @ 2007 05 11, 16:17)
sveikutes. iskart prisipazinsiu, kad ne itin turiu laiko skaityt Jusu pasisakymus, tad pasikartosiu turbut  blush2.gif . gal galite man tikslius salonus pasakyt, kur daro tikrai kokybiskai, nes pinigai man nemazi, tad nesinori ismest i bala... domina mane butent antakiu permanentinis, nes jie ne tik kad sviesus, bet dar ir reti  cray.gif . pabodo kas ryta piestis antakius pagal nuotaika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As dariau Kosmedijoje. Esu patenkinta
Papildyta:
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 16:03)
Papildyta:

Vavux. as kazkaip praleidau, tia tu vis del to Kosmedijoje pa sLina darei a ne?
Atsakyti
Taip, as irgi kosmedijoj dariau pas Lina smile.gif As irgi labai patenkinta smile.gif Siandien man drauge pasake, kad labai geras salonas, atseit prestizinis, tai ir kokybe gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 11, 18:35)
Taip, as irgi kosmedijoj dariau pas Lina smile.gif As irgi labai patenkinta smile.gif Siandien man drauge pasake, kad labai geras salonas, atseit prestizinis, tai ir kokybe gera smile.gif

Ta Lina. kuri daro, sio salono ir savininke. Dar man patinka, tai kad sumoki viena karta, o jau po to gali ryskintis, keisti spalva ir t.t. iki to, kol busi patenkinta

O ty ryskiai juoda padarei kontura??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 11 gegužės 2007 - 18:24
nu jo as sakiau, kad juodo noriu. tai ir dare juoda. tik ji paklause ar naturalia linija darysiu, ar storesne. tai as pasakiau, kad naturalia. ir is pradziu man mama sake, kad plonoka, nors as ir nenorejau storos. bet dabar tai normaliai. sako, kaip su pravedimu padaryta. as tai tikrai labai dziaugiuosi. kazkaip ir pasitikejimas savim didesnis wink.gif
Atsakyti