QUOTE(vavux @ 2007 05 02, 15:44)
Skuja, o tai kur tu cia taip darei, kad sitaip skausmingai?
as tai jau siandien normaliai prisidaziau blakstienas ir seseliais, nors pries 4dienas dariau permanenta. ir zodziu, man isvis nieko nebuvo. jokiu sasu, jokio skausmo. as nezinau, siaip keista bet as manau, kad gal cia gera kosmetologe, kuri man dare ir as skaiciau, kad pas juos kazkoks aparatas naujas. gal nuo to cia priklauso.
as tai jau siandien normaliai prisidaziau blakstienas ir seseliais, nors pries 4dienas dariau permanenta. ir zodziu, man isvis nieko nebuvo. jokiu sasu, jokio skausmo. as nezinau, siaip keista bet as manau, kad gal cia gera kosmetologe, kuri man dare ir as skaiciau, kad pas juos kazkoks aparatas naujas. gal nuo to cia priklauso.
Na, tiek labai skausmingai man juk nebuvo, gal tik įspūdis toks iš parašymo susidarė. Kad nemalonu, tai taip, ypač akys. Lūpos ir antakiai - normaliai, irgi kaip pešiojimas, kuris man ir šiaip nėra malonus - ašaroja akys kiekvieną plaukelį pešant. Taip kad čia priklauso turbūt ne nuo to, kur darė, o nuo individualaus odos jautrumo. Mano lūpos, pavz., tepant šaldančiu tepaliuku pasidarė nejautrios tik į galą procedūros. Vokai šokinėjo nevalingai nuo kiekvieno prisilietimo, nors fizinio skausmo kaip ir nejaučiau labai didelio. Labiau nemalonu netgi buvo tai, kaip kosmetologė valydama vata dažus ir braukdama per akį prisiliesdavo pačios akies tarp vokų. Tai pojūčiai, nuo kurių mane pykina, bet ne skausmas. Skausmui esu pakanti.
O šiaip, pavyzdžiui, lūpos darytos daugiau nei prieš savaitę, bet dar iki šiol krašteliai šerpetoja ir yra tokie nejautrūs
Darė man, tiesa, Forum palace, Gintarė (kontūrinį). Kažkas dar čia, pamenu, pas ją darėsi
Bet esu labai patenkinta - viskas paryškinta tiek, kad nešviečia iš tolo kaip makiažas, o tik paryškina tai, ko trūko