Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 19, 08:02)
kaip tau sekesi? kaip jautiesi?  4u.gif

Na siektiek buwo nemaloniu pojuciu, bet nieko biggrin.gif , ir iskart po permamentinio ir y paskaitas variau, graziai atrode, nei patine nei ka... dabar tepu ta tepaliuka. Tik as dariaus ruda spalwa, norsvisai juodos norejau...

QUOTE(vavux @ 2007 04 19, 08:35)
Bet tikrai daug kas sako, kad tas konturinis nieko nelaiko smile.gif
na, as tai noriu ryskios spalvos, o ne kad vos matytusi, tai ir renkuos permanentini smile.gif
Papildyta:
Astreja? O kiek kainavo antakiai ir pas ka darei? smile.gif

antakiai kainawo 300lt. as pati is silutes, cia nera meistru, bet db pradejo atvaziuot is taurages, Egle siaip tai jps darbu esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 19, 07:35)
Bet tikrai daug kas sako, kad tas konturinis nieko nelaiko smile.gif
na, as tai noriu ryskios spalvos, o ne kad vos matytusi, tai ir renkuos permanentini smile.gif
Papildyta:
Astreja? O kiek kainavo antakiai ir pas ka darei? smile.gif

Juk gi niekas nesako, kad negalima konturinio padaryt ryskesnio. juk pati gali pasirinkt spalva. Tik konturinis blunka tolygiai.
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 18, 14:24)
na, aisku cia kiekvienos apsisprendimo reikalas, bet kazkaip visos permanentini darosi smile.gif
jei jau toks geras tas konturinis, negi tik del kainos visi susilaiko? smile.gif

Kai mano draugeskos klause ka darei, sakiau konturini, tai visos atsakydavo ta pati "aaa.. permanentini"
As manau permanentinis senesnis, todel daugiau apie ji zino, konturinis -naujesnis ir daugelis dar ji maiso su permanentu.
As tik uz konturini thumbup.gif
Atsakyti
o as jau pasidariau smile.gif permanentini tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 26, 10:18)
o as jau pasidariau  smile.gif permanentini tongue.gif

na ir kaip jautiesi? 4u.gif kaip sekesi? 4u.gif
as tai daraus sestadieni smile.gif ir labai laukiu ir labai bijau ax.gif blush2.gif
o ka tu dareisi?
Atsakyti
as dariausi akiu konturus virsutinius smile.gif galiu tikrai nuramint smile.gif as irgi bijojau pries eidama smile.gif net pradejau galvot, kad paskutini karta einu nesidazius ir ar tikrai man to reikia smile.gif bet kai nuejau, tikrai nebuvo toks baisus skausmas kaip tikejausi smile.gif galima kenteti. na, bent jau mano kosmetologe labai gerai dare smile.gif o paskiau akys biski patine buvo smile.gif na, ir siandien buvo ryta smile.gif dabar tai normaliai smile.gif drauge net sako, kad atrodau normaliai, neisejo jai is manes pasisaipyt, kad istinus vaiksciosiu smile.gif
na, tikiuosi, viskas gerai uzgis ir nebus jokiu problemu smile.gif ir tikrai labai dziaugiuosi smile.gif taip gera i save ziuret ryskiom akim, nors esu visiskai "nesidazius" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 26, 18:47)
as dariausi akiu konturus virsutinius smile.gif galiu tikrai nuramint smile.gif as irgi bijojau pries eidama smile.gif net pradejau galvot, kad paskutini karta einu nesidazius ir ar tikrai man to reikia smile.gif bet kai nuejau, tikrai nebuvo toks baisus skausmas kaip tikejausi smile.gif galima kenteti. na, bent jau mano kosmetologe labai gerai dare smile.gif o paskiau akys biski patine buvo smile.gif na, ir siandien buvo ryta smile.gif dabar tai normaliai smile.gif drauge net sako, kad atrodau normaliai, neisejo jai is manes pasisaipyt, kad istinus vaiksciosiu smile.gif
na, tikiuosi, viskas gerai uzgis ir nebus jokiu problemu smile.gif ir tikrai labai dziaugiuosi smile.gif taip gera i save ziuret ryskiom akim, nors esu visiskai "nesidazius" tongue.gif

dziagiuosi del taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 26, 21:39)
dziagiuosi del taves  4u.gif

aciu smile.gif sekmes ir tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 26, 19:47)
as dariausi akiu konturus virsutinius smile.gif galiu tikrai nuramint smile.gif

Rytoj einu daryti vokų kontūrų, bet aš darausi kontūrinį. Jau pasidariau antakius ir lūpas, bet galiu pasakyti tik tiek, kad jeigu darant kontūrinį atseit neskauda ar skauda mažiau, negu darant permanentinį, kaip čia buvo rašyta, tai nežinau, kaip aš ištverčiau permanentinį schmoll.gif blush2.gif Na neskauda tiek, kad ristųsi ašaros, bet malonu tai tikrai nėra. Ir šašas užsidėjo - vis tiek sunkiasi limfinis skystis iš po odos, ir džiūsta. Jausmas toks, lyg odą labai lengvai nubrozdinus, ne iki kraujo. Taip kad į vakarėlį po kontūrinio irgi iš karto neičiau schmoll.gif Tris dienas mažiausiai gyja, kol normalus vaizdas atgaunamas rolleyes.gif
O dėl vokų bijau - akys jautrios, virpa nevalingai net pieštuku prisilietus, tai kas bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skuja @ 2007 04 26, 22:54)
Rytoj einu daryti vokų kontūrų, bet aš darausi kontūrinį. Jau pasidariau antakius ir lūpas, bet galiu pasakyti tik tiek, kad jeigu darant kontūrinį atseit neskauda ar skauda mažiau, negu darant permanentinį, kaip čia buvo rašyta, tai nežinau, kaip aš ištverčiau permanentinį schmoll.gif  blush2.gif Na neskauda tiek, kad ristųsi ašaros, bet malonu tai tikrai nėra. Ir šašas užsidėjo - vis tiek sunkiasi limfinis skystis iš po odos, ir džiūsta. Jausmas toks, lyg odą labai lengvai nubrozdinus, ne iki kraujo. Taip kad į vakarėlį po kontūrinio irgi iš karto neičiau  schmoll.gif  Tris dienas mažiausiai gyja, kol normalus vaizdas atgaunamas  rolleyes.gif
O dėl vokų bijau - akys jautrios, virpa nevalingai net pieštuku prisilietus, tai kas bus...  unsure.gif

Tik jau nepergyvenk, viskas bus gerai mirksiukas.gif biski skaudziau darant apacios kampucius. Bet viskas istveriama. Mes juk moterys, ko gi del grozio nepadarytume biggrin.gif Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skuja @ 2007 04 27, 00:54)
Rytoj einu daryti vokų kontūrų, bet aš darausi kontūrinį. Jau pasidariau antakius ir lūpas, bet galiu pasakyti tik tiek, kad jeigu darant kontūrinį atseit neskauda ar skauda mažiau, negu darant permanentinį, kaip čia buvo rašyta, tai nežinau, kaip aš ištverčiau permanentinį schmoll.gif  blush2.gif Na neskauda tiek, kad ristųsi ašaros, bet malonu tai tikrai nėra. Ir šašas užsidėjo - vis tiek sunkiasi limfinis skystis iš po odos, ir džiūsta. Jausmas toks, lyg odą labai lengvai nubrozdinus, ne iki kraujo. Taip kad į vakarėlį po kontūrinio irgi iš karto neičiau  schmoll.gif  Tris dienas mažiausiai gyja, kol normalus vaizdas atgaunamas  rolleyes.gif
O dėl vokų bijau - akys jautrios, virpa nevalingai net pieštuku prisilietus, tai kas bus...  unsure.gif

hmm, keista smile.gif
man tai per permanentini asaros bego, nes jautrios akys, bet tikrai nebuvo taip ziauriai skaudu. o as dariausi 3dieni vakare, o snd jau vaikstau visa diena normaliom akim smile.gif ir niekas nieko net nepastebejo smile.gif ir man kazkaip jokiu sasu nera, na, tikiuosi, kad dar bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 27, 02:48)
Bet viskas istveriama. Mes juk moterys, ko gi del grozio nepadarytume biggrin.gif  Sekmes  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif Bet žinai, kai gimdžiau, dėl skausmo prasmės nekilo klausimų, pas dantistę irgi klausimų nekyla, o čia gulėjau ir galvojau - kokio velnio man to prireikė? doh.gif Ir dar už tokius pinigus lotuliukas.gif

QUOTE(vavux @ 2007 04 27, 16:49)
hmm, keista smile.gif
man tai per permanentini asaros bego, nes jautrios akys, bet tikrai nebuvo taip ziauriai skaudu. o as dariausi 3dieni vakare, o snd jau vaikstau visa diena normaliom akim smile.gif ir niekas nieko net nepastebejo smile.gif ir man kazkaip jokiu sasu nera, na, tikiuosi, kad dar bus smile.gif

Jergau jergau doh.gif Dariausi šiandien viršutinius vokus cool.gif Na ir nepasakyčiau, kad taip jau būtų "žiauriai" skaudu, na bet nemalonu tai žiauriai, greičiau psichologiškai. O aš ir kontaktinius lęšius nešioju, tai prie tų akių lįsti įpratusi, bet vistiek jausmas toks, lyg ta adata kiaurai pereis blink.gif O man ir šaldė dar kažkokiu tepaliuku - nežinau, ar visur tai daro? g.gif Ir triznė šiaip nesu, skausmą pratusi kęsti cool.gif Akys, tiesa, truputį paburko, bet nesutino baisiai, vieno voko kamputyje tik kraujosruvų tokių raudonų atsirado.

Na ir laukiu nesulaukiu tų rezultatų g.gif Antakius dariausi antradienį, tai jau trečia diena, o jie vis dar apsitraukę tokiu šašu, ir neaišku, kiek realiai tos spalvos bus likę. Kol kas tai per ryšku, bet kur šašas lupasi, ten atrodo blankoka unsure.gif
Lūpos lupinėjasi irgi jau antra diena, o kokia bus reali spalva dar nežinau. Bet kokiu atveju, laukia dar antra korekcija, galima bus paryškinti.

O tas "šašas" nėra toks kaip ant kokios žaizdos, ne, - tiesiog pats dažo viršutinis sluoksnis yra toks tarsi suragėjęs, nes jis susimaišęs su limfiniu odos skysčiu, ir jis turi pasišalinti, su dalimi dažų, deja. Neįsižiūrėjęs manytum, kad tai tiesiog per ryškus makiažas, suskeldėjęs toks tongue.gif
Žodžiu, jau savaitė, kaip manimi grožisi tik vyras ir vaikai, nes iš namų neinu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti