QUOTE(PinaColada @ 2007 04 27, 02:48)
Bet viskas istveriama. Mes juk moterys, ko gi del grozio nepadarytume
Sekmes
Ačiū už palaikymą
Bet žinai, kai gimdžiau, dėl skausmo prasmės nekilo klausimų, pas dantistę irgi klausimų nekyla, o čia gulėjau ir galvojau - kokio velnio man to prireikė?
Ir dar už tokius pinigus
QUOTE(vavux @ 2007 04 27, 16:49)
hmm, keista
man tai per permanentini asaros bego, nes jautrios akys, bet tikrai nebuvo taip ziauriai skaudu. o as dariausi 3dieni vakare, o snd jau vaikstau visa diena normaliom akim
ir niekas nieko net nepastebejo
ir man kazkaip jokiu sasu nera, na, tikiuosi, kad dar bus
Jergau jergau
Dariausi šiandien viršutinius vokus
Na ir nepasakyčiau, kad taip jau būtų "žiauriai" skaudu, na bet nemalonu tai žiauriai, greičiau psichologiškai. O aš ir kontaktinius lęšius nešioju, tai prie tų akių lįsti įpratusi, bet vistiek jausmas toks, lyg ta adata kiaurai pereis
O man ir šaldė dar kažkokiu tepaliuku - nežinau, ar visur tai daro?
Ir triznė šiaip nesu, skausmą pratusi kęsti
Akys, tiesa, truputį paburko, bet nesutino baisiai, vieno voko kamputyje tik kraujosruvų tokių raudonų atsirado.
Na ir laukiu nesulaukiu tų rezultatų
Antakius dariausi antradienį, tai jau trečia diena, o jie vis dar apsitraukę tokiu šašu, ir neaišku, kiek realiai tos spalvos bus likę. Kol kas tai per ryšku, bet kur šašas lupasi, ten atrodo blankoka
Lūpos lupinėjasi irgi jau antra diena, o kokia bus reali spalva dar nežinau. Bet kokiu atveju, laukia dar antra korekcija, galima bus paryškinti.
O tas "šašas" nėra toks kaip ant kokios žaizdos, ne, - tiesiog pats dažo viršutinis sluoksnis yra toks tarsi suragėjęs, nes jis susimaišęs su limfiniu odos skysčiu, ir jis turi pasišalinti, su dalimi dažų, deja. Neįsižiūrėjęs manytum, kad tai tiesiog per ryškus makiažas, suskeldėjęs toks
Žodžiu, jau savaitė, kaip manimi grožisi tik vyras ir vaikai, nes iš namų neinu