na, aisku cia kiekvienos apsisprendimo reikalas, bet kazkaip visos permanentini darosi
jei jau toks geras tas konturinis, negi tik del kainos visi susilaiko?
QUOTE(vavux @ 2007 04 18, 14:24)
na, aisku cia kiekvienos apsisprendimo reikalas, bet kazkaip visos permanentini darosi
Tegaliu pasakyti tik viena - nežinau...
Daug kas gal susilaiko dėl kainos, bet gali būti, kad jis tiesiog mažiau žinomas, naujovė savotiška, mažai meistrų Aš pati į šitą skyrelį atėjau ieškodama informacijos apie permanentinį, ir tik čia sužinojau, kad yra dar ir toks kontūrinis
Papildyta:
Pasirodo, ir SM visa tema apie kontūrinį makiažą yra
http://www.supermama...?...4748&st=192
Pati dar neperskaičiau visko
QUOTE(vavux @ 2007 04 18, 12:25)
rase merginos, kad dare konturini, ir nieko ten nesimato, na greitai dingsta
o kaina daug brangesne. as irgi seniau abejoju, bet permanentinis manau geriausiai. cia juk kaip tatoo. o po kiek laiko aisku blunka. tada padarai korekcija? o negi jau ima konturinis ir staiga viena diena isnyksta? taip graziai, lyg nieko nebutu buve?? bet tikrai daug kas rase, kad tie augaliniai dazai greitai blunka.
o kaina daug brangesne. as irgi seniau abejoju, bet permanentinis manau geriausiai. cia juk kaip tatoo. o po kiek laiko aisku blunka. tada padarai korekcija? o negi jau ima konturinis ir staiga viena diena isnyksta? taip graziai, lyg nieko nebutu buve?? bet tikrai daug kas rase, kad tie augaliniai dazai greitai blunka.
paprasciausiai pirma karta meistres daro kuo naturalesne spalva, kad kliente neissigastu po pirmos proceduros. man po pirmos proceduros labai silpnai matesi, nors dejo normalia spalva ir po proceduros labai jau ryskiai atrode. o jau sekancia rinko daug ryskesne spalva, nes meistre pati pamato, kaip pasisavinama spalva. vienai tie patys dazai gali labai ryskiai atrodyt, kitai jie bus per sveisus, nors abi vienodo gymio.
As siandien pasidariau antakiu permamentini, kaiptik paklausiau kosmetologes, kas geriau tai ji pasake nera nei klaust ka, kad permamentinis, nes konturinis nieko nelaiko...
QUOTE(Astrėja @ 2007 04 18, 22:04)
As siandien pasidariau antakiu permamentini, kaiptik paklausiau kosmetologes, kas geriau tai ji pasake nera nei klaust ka, kad permamentinis, nes konturinis nieko nelaiko...
Tai žinoma, negi tu nori, kad jos konkuruojančią firmą reklamuotų? Aš apie permanentą irgi atsakančiai neigiamos informacijos prisiklausiau
Nesakau nieko, kas teisus, o kas ne. Manau, kad labai daug priklauso nuo kiekvienos odos, ir abiejuose variantuose gali pasitaikyti nesėkmių, vienokių ar kitokių neigiamų reakcijų. Bet mane įtikino tai, kad kontūrinio makiažo pasekmės mažiau rizikingos ir lengviau atitaisomos
QUOTE(Astrėja @ 2007 04 18, 22:04)
kaip tau sekesi? kaip jautiesi?
QUOTE(Astrėja @ 2007 04 18, 23:04)
Bet tikrai daug kas sako, kad tas konturinis nieko nelaiko
na, as tai noriu ryskios spalvos, o ne kad vos matytusi, tai ir renkuos permanentini
Papildyta:
Astreja? O kiek kainavo antakiai ir pas ka darei?
QUOTE(vavux @ 2007 04 17, 15:18)
Luandra, kaip tau? Juk korekcija buvo?
Buvau vakar korekcijoje. Meistrė pasakė, kad man korekcijos nereikia, nes viskas gerai.
Pasakė ar aš noriu kažka keisti ar ryškinti ar atvirkšiai.
Man pasakė, kad pas mane klasikini naturalūs makijažas.
Man atrodė, kad pas mane apatinio voko permanentas visai nesimato, bet ji pasakė kad taip turi būti, jei noriu natūraliai.
Vienu žodžiųuaš nežinojau ar aš noriu ryškiau. Ji pasakė, kad akys laikosi ilgiausiai ir turiu pamastyti, ji paryškino man akis specialių flomasteriu, parodė kaip atrody ryškiau ir pasakė eiti pasivaikšiuoti. Kad flomasteris laikysis visą diena, tai gi glaiu mąstyti. O jei susimąstysiu ateiti gegužės 4 d.
ta va jau nusprendžiau, kad eisiu:)
QUOTE(Luandra @ 2007 04 19, 12:23)
Buvau vakar korekcijoje. Meistrė pasakė, kad man korekcijos nereikia, nes viskas gerai.
Man atrodė, kad pas mane apatinio voko permanentas visai nesimato, bet ji pasakė kad taip turi būti, jei noriu natūraliai.
Vienu žodžiųuaš nežinojau ar aš noriu ryškiau. Ji pasakė, kad akys laikosi ilgiausiai ir turiu pamastyti, ji paryškino man akis specialių flomasteriu, parodė kaip atrody ryškiau ir pasakė eiti pasivaikšiuoti. Kad flomasteris laikysis visą diena, tai gi glaiu mąstyti. O jei susimąstysiu ateiti gegužės 4 d.
oho, Luandra, tai nori vis del to ryskiau na, as pritariu jei jau daryt, tai ryskiau as tai juoda darysiu
QUOTE(vavux @ 2007 04 19, 12:59)
oho, Luandra, tai nori vis del to ryskiau na, as pritariu jei jau daryt, tai ryskiau as tai juoda darysiu
Aš dariau grafito splava, padarysiu foto įdėsiu vėliau, dabar tikrai labai natūraliai. o norisi ryškiau
man patinka kad šiame salone aš sumokėjau vieną kartą ir viskas, daugiau mokėti nereikės. Galėsių taisyti, ryškinti, kol nebusiu patenkinta
Sveikos merginos,
Aš kitą savaitę einu darytis kontūrinio lūpų makiažo pas Valeriją Kaune, Kęstučio 16. Kaina tai tikrai nepigi - 780 Lt., bet kad norisi kažkaip pasikeisti Permanentinį gal ir biški pabijočiau darytis, mat mano oda jautroka. O gal kas žinote, ar nėra darantis tokio tipo procedūras rizikos pasigauti kokį herpes ar. kt. virusus?
Aš kitą savaitę einu darytis kontūrinio lūpų makiažo pas Valeriją Kaune, Kęstučio 16. Kaina tai tikrai nepigi - 780 Lt., bet kad norisi kažkaip pasikeisti Permanentinį gal ir biški pabijočiau darytis, mat mano oda jautroka. O gal kas žinote, ar nėra darantis tokio tipo procedūras rizikos pasigauti kokį herpes ar. kt. virusus?
QUOTE(zyzliukė @ 2007 04 19, 13:41)
Sveikos merginos,
jei lupas darai, tai tikrai rizika yra, nesvarbu ar konturini ar permanentini darai