Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(simse @ 2007 04 09, 17:09)
Beje, norejau apklausti ar darantis voku konturini ar permanentini makiazus nekyla jokia rizika kad kada iskris blkstienos, nebutinai po metu, gal po 5 ar 10 metu, juk vistiek yra pazeidziamas odos sluoksnis kuriame yra daug nervu galuneliu ir tt. Cia tik smalsumas  ax.gif  4u.gif

Manę šis klausimas irgi baisiai neramina. Aišku, paklausius kosmetologės, kurį atliko man šią procedūrą, ji man teigė, kad ne - neiškris, bet, negi ji kitaip sakytu... O daugiau jokios informacijos apie pasekmes neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2007 04 10, 08:42)
Manę šis klausimas irgi baisiai neramina. Aišku, paklausius kosmetologės, kurį atliko man šią procedūrą, ji man teigė, kad ne - neiškris, bet, negi ji kitaip sakytu...  O daugiau jokios informacijos apie pasekmes neradau  unsure.gif

man atrodo kad negali taip buti.. unsure.gif
gi permamentinis makiazas Lietuvoje jau daromas daugiau nei 10 metu.. kitur dar ilgiau.. jei taip butu kazkas jau butu nukentejes ir nemanau, kad butu tylima.. blink.gif
cia mano pasvarstymai.. doh.gif
Atsakyti
Norejau paprasyti, kad gal nuotrauku galetu ideti "Pries ir Po" butu labai idomu pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Beje, norejau apklausti ar darantis voku konturini ar permanentini makiazus nekyla jokia rizika kad kada iskris blkstienos, nebutinai po metu, gal po 5 ar 10 metu, juk vistiek yra pazeidziamas odos sluoksnis kuriame yra daug nervu galuneliu ir tt. Cia tik smalsumas

Mano bendradarbe daresi pries kokius sesis metus virsutinio voko ir antakiu permamentini .Maciau ir klausiau ar yra pasikeitimas plaukeliu nenaudai? Sake, kad patenkinta ir jau laukia eiles pas savo meistre, darys is naujo ir akiu, ir antakiu permamentini dazyma.
As pati pasidariau tik pries kelis menesius ir kolkas esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(simse @ 2007 04 09, 17:09)

Beje, norejau apklausti ar darantis voku konturini ar permanentini makiazus nekyla jokia rizika kad kada iskris blkstienos, nebutinai po metu, gal po 5 ar 10 metu, juk vistiek yra pazeidziamas odos sluoksnis kuriame yra daug nervu galuneliu ir tt. Cia tik smalsumas  ax.gif  4u.gif

Mamos draugė jau 10 metų daro permanenta akių, lūpų ir antakių
Viskas liko vietoj
Atsakyti
Pries darantis konturini, man taip pat kirbejo sitas klausimas - ar neiskris blakstienos blush2.gif meistre nuramino, kad taip tikrai nebus. Is tikruju man geriausias pavyzdys buvo ji pati: jau daugeli metu ji pati yra pasidarius visam veidui konturini makiaza, tad nepastebejau, kad butu be blakstienu ar antakiu biggrin.gif
Atsakyti
Luandra 4u.gif
norejau paklaust ar kaip jauteisi po permamentinio makiazo, ar labai matosi patinimas? nes man kita diena diena reikes eiti ir i paskaitas ir i darba ir i sokiu repeticijas.. ar galima zmonems pasirodyt blush2.gif ax.gif kvailas klausimas.. bet vis.. kazkaip neramina jei labai jau matysis tas paraudimas ir istinimas.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nezinau kaip Luandrai, bet kiek cia skaiciau ir daruge pasakojo, tai ji kelias dienas is namu nejo po permanentinio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PinaColada: 13 balandžio 2007 - 01:39
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 13, 01:39)
Nezinau kaip Luandrai, bet kiek cia skaiciau ir daruge pasakojo, tai ji kelias dienas is namu nejo po permanentinio  4u.gif

siaubas doh.gif
as negaliu sau dabar leisti kelias dienas niekur neiti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 12, 22:17)
Luandra 4u.gif
norejau paklaust ar kaip jauteisi po permamentinio makiazo, ar labai matosi patinimas? nes man kita diena diena reikes eiti ir i paskaitas ir i darba ir i sokiu repeticijas.. ar galima zmonems pasirodyt  blush2.gif  ax.gif  kvailas klausimas.. bet vis.. kazkaip neramina jei labai jau matysis tas paraudimas ir istinimas..  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Dariau penktadieni, šeštadienio vakare vaikšiuojau jau laisvai be akinių po miesta, Akropolį ir kavines. iš ryto akys buvo silpnai patynę, o vakare (šeštadienio)visai praėjo.
Žiurėkite 36 puslapį, ten yra ir nuotrauka.
Mano mamai praėjo irig kitą dieną.
Aišku tai prklauso nuo akių jautrumo, ir manau nuo meistro.
Nes skaičiau, kad kam po pora valandų darė tą permanetą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 13 balandžio 2007 - 11:21
QUOTE(Luandra @ 2007 04 13, 10:20)
Dariau penktadieni,  šeštadienio vakare vaikšiuojau jau laisvai be akinių po miesta, Akropolį ir kavines. iš ryto akys buvo silpnai patynę, o vakare (šeštadienio)visai praėjo.
Žiurėkite 36 puslapį, ten yra ir nuotrauka.
Mano mamai  praėjo irig kitą dieną.
Aišku tai prklauso nuo akių jautrumo, ir manau nuo meistro.
Nes skaičiau, kad kam po pora valandų darė tą permanetą.

Luandra, tai gal tau konturini dare?
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 13, 19:32)
Luandra, tai gal tau konturini dare?

Ne man darė permanentą
Prieš procedūra paklausiau ar ilgai bus patinę, man pasakė, kad bus taip lyg aš verkiau.
Jeigu po verkimo akys ilgai būna patynę, patinimas sunkiai praeina, tai ir po permanento bus taip pat
O jei atvirkščiai, kaip pas mane, tai ir po permanento patynimas greitai praeis.
Atsakyti