Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Luandra @ 2007 04 04, 12:44)
Ne idomu, kokia kaina susidaro, kai virsutinius ir apatinius darai. Nes as dariau su nuolaida. Mano mama dare akys, antakius ir akis, tai jai suteike nuolaida, na ir man suteike kartu:)

Uzsirasiau snd balandzio 25 wink.gif
Klausyk, Luandra, o tu kaip nors tas akis nujautrinai pries eidama? as kazkaip nepaklausiau smile.gif ar reikia kokio tepalo su savim turet? o tau labai skaudejo kai dare?
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 04, 13:53)
Uzsirasiau snd balandzio 25 wink.gif
Klausyk, Luandra, o tu kaip nors tas akis nujautrinai pries eidama? as kazkaip nepaklausiau smile.gif ar reikia kokio tepalo su savim turet? o tau labai skaudejo kai dare?

Nieko tureti nereikia. Buti nepasidazytai reikia buti ir viskas. Ji nuskausmina, o poto kremuka duoda. Nors man pasake tepti tik tuo atveju, jei jausiu diskomforta. Tai as net jo neatidariau, to kremuko, taip man gerai viskas praejo.
Na momentais buvo nemalonu, bet ne ilgai daro. 30-40 min. Po to apie 30 min guli su raminamaja kauke.
Atsakyti
na ka.. blush2.gif balandzio 28d. darausi antakiu ir lupu permamentini makiaza.. ax.gif
siek tiek bijau skausmo, bet tikiuosi viskas greitai praeis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 04, 17:16)
na ka..  blush2.gif  balandzio 28d. darausi antakiu ir lupu permamentini makiaza..  ax.gif
siek tiek bijau skausmo, bet tikiuosi viskas greitai praeis..  smile.gif

o kokiam salone daraisi? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as cia visai naujoke,ar priimsit pasidalinti ispudziais apie permanentini? ax.gif mat ir as uzsirasius jau si penktadieni darytis lupas,tai labai bijau unsure.gif
kas daretes lupoms permanentini,ar labai skauda ir kokie rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Burbule#: 05 balandžio 2007 - 11:33
QUOTE(vavux @ 2007 04 04, 21:19)
o kokiam salone daraisi? smile.gif

darysiuos "alondz" salone.. pas Astra kuri atvaziuoja ten is is Latvijos ir permamentini makiaza daro daugiau kaip 10 metu smile.gif
mano drauge ir pussbrolio zmona pas ja daresi smile.gif tai padare labai labai graziai ax.gif taip zmogu pakeite, bet atrodo labai naturaliai 4u.gif man labai patiko jos darymo stilius.. tai kai pamaciau ir as apsisprendziau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(#Burbule# @ 2007 04 05, 11:32)
Sveikutes 4u.gif
as cia visai naujoke,ar priimsit pasidalinti ispudziais apie permanentini? ax.gif mat ir as uzsirasius jau si penktadieni darytis lupas,tai labai bijau unsure.gif
kas daretes lupoms permanentini,ar labai skauda ir kokie rezultatai?

sake skauda.. huh.gif bet visos istvere smile.gif nors ir as bijau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 05, 16:37)
darysiuos "alondz" salone.. pas Astra kuri atvaziuoja ten is is Latvijos ir permamentini makiaza daro daugiau kaip 10 metu smile.gif
mano drauge ir pussbrolio zmona pas ja daresi smile.gif tai padare labai labai graziai  ax.gif  taip zmogu pakeite, bet atrodo labai naturaliai  4u.gif  man labai patiko jos darymo stilius.. tai kai pamaciau ir as apsisprendziau smile.gif
Papildyta:
sake skauda..  huh.gif bet visos istvere  smile.gif  nors ir as bijau  ax.gif

As irgi apie ja geru atliepimu girdejau. Aš šitam salone kerpuosiu, taip man irgi siulė. Renata, panele pa skuria kerpuosi, siūlė daryti pas ja. Ja šita Asta darė akis. Bet vistiek pasrinkau Lina iš Kosmeidjos, nes kaip darė lina, aju mačiau ne vieną žmogu, pius kai kas jau 10 metų pas ją daro
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 04 06, 09:29)
As irgi apie ja geru atliepimu girdejau. Aš šitam salone kerpuosiu, taip man irgi siulė. Renata, panele pa skuria kerpuosi, siūlė daryti pas ja. Ja šita Asta darė akis. Bet vistiek pasrinkau Lina iš Kosmeidjos, nes kaip darė lina, aju mačiau ne vieną žmogu, pius kai kas jau 10 metų pas ją daro

4u.gif taip.. kazkaip visada saugiau jautiesi kai matai pas ka jau padaryta ir kaip smile.gif pasitikejimas isauga smile.gif
tik bijau, kad labai skaudes.. man ta diena bus menesines, o darysiuos lupas ir antakius.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 06, 10:41)
4u.gif taip.. kazkaip visada saugiau jautiesi kai matai pas ka jau padaryta ir kaip smile.gif pasitikejimas isauga smile.gif
tik bijau, kad labai skaudes.. man ta diena bus menesines, o darysiuos lupas ir antakius..  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As irgi akys dariau, tadiena kai menesines prasidejo.
Nieko

Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 04 06, 11:42)
As irgi akys dariau, tadiena kai menesines prasidejo.
Nieko

sako, kad kai buna menesines daug skaudziau.. ax.gif
maciau tavo akytes.. labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 06, 12:53)
sako, kad kai buna menesines daug skaudziau..  ax.gif
maciau tavo akytes.. labai grazu  4u.gif

Aciu ax.gif
Per korekcija galesiu palyginti kada skaudziau:)
Dabar, jau kai kur žievelės nukrito, ir matosi spalva kuri bus. Tai as taip prie juodos pripratau, kad ta pilka taip nepastebimai atrodo biggrin.gif
Ypač apatinio voko linija, tokia plonyte.
Gal per korekcija paprasysiu patamsinti.
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos rolleyes.gif as cia visai naujoke, bet svecio vardu jusu diskusija sekiau beveik nuo jos atsiradimo pradzios. Oi visko jus cia prirasot, kartais ir baugu ir linksma biggrin.gif

po ilgu mastymu pasiryzau siai procedurai - antakiu konturiniui maikiazui. Tikrai parasysiu kaip sekesi, nors keliai dreba vaje kaip unsure.gif NA bus matyt smile.gif

Beje, norejau apklausti ar darantis voku konturini ar permanentini makiazus nekyla jokia rizika kad kada iskris blkstienos, nebutinai po metu, gal po 5 ar 10 metu, juk vistiek yra pazeidziamas odos sluoksnis kuriame yra daug nervu galuneliu ir tt. Cia tik smalsumas ax.gif 4u.gif
Atsakyti