Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Luandra @ 2007 04 02, 12:18)
Padariau penktadieni akių permanentinį. dariau Vilniuje Pamenkalnio gatvėje Kosmedijoje pas Liną. Ji yra šio salono savininkė ir daro jau daugiau nei 10 metų. mamos draugės, mama darė pas ją, mačiau kaip darė, kaip skaoma rezultatą.
Galiu pasakyti kad šeštadienio vakare vaikšiuojau jau laisvai be akinių po miesta, Akropolį ir kavines. iš ryto akys buvo silpnai patynę, o vakare visai praėjo.
lūpos kol kas nedariau, bijau, kad turėsiu problemų su herpesu.
Mokėjau 510 + po 3 savaičių korekcija jau nemokama.
Bet šiaip ten 600 lt jeigu darai ką nors vieną, o jei daugiau, tai daro nuolaidą.

O kaip tau Luandra?
Po kiek laiko galejai dazytis? Ar irgi negalima slapint akiu? O pries kiek laiko pas ta kosmetologe uzsirasyt reikia?
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 02, 16:34)
O kaip tau Luandra?
Po kiek laiko galejai dazytis? Ar irgi negalima slapint akiu? O pries kiek laiko pas ta kosmetologe uzsirasyt reikia?

Man pasakė, pora dienu nesidažyti. O šlapinti pasakė galima, tik netrinti akių po to.
Įdedu foto. dariau permanenta penktadienio vakare, o šita foto padaryta šeštadienį iš pat ryto. Aišku spalva bus ne tokia veliau. Bus grafito spalva.
http://foto.mail.ru/...talu/1/i-96.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 02 balandžio 2007 - 18:57
labai gerai atrodo thumbup.gif
o taip ir neatsakei, pries kiek laiko ten reikia uzsirasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 02, 20:02)
labai gerai atrodo  thumbup.gif
o taip ir neatsakei, pries kiek laiko ten reikia uzsirasyt smile.gif

Mane užrašė po 2 savaičių nuo skambučio
Atsakyti
siandien buvau nuejus i kosmedija smile.gif tai sake, kad virsutiniu voku pravedimas kainuos 400 lt. ir reikia pries menesi uzsirasyt smile.gif o kada tau Luandra korekcija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzyte @ 2005 03 29, 12:13)
Labutis, taigi su praejusiom sventem visas mamytes ir busimas:)
Pusk, jei kada sugalvosi pasidaryti makiaza, tai tau nereikes vaziuoti, ji pati gali pas tave i namus atlekti, manau, kad papildomai tikrai nereikes moketi.
Na o as tai antakiams buvau uzsirasius balandžio 8 d. tik nusprendziau dar nesidaryti. Eisiu tik akiu linijos korekcijai, nes antros proceduros tai tikrai reikia. Antakius darysiuos kai turesiu nors savaite atostogu, nes labai jau rysku is karto po proceduros, sluoksniuojasi oda, tokie sasiukai darosi. Tai i darba visai nesinores eiti. Labai noresiu, tik palauksiu atosotogu. Beje antakiai kainuoja 280 lt. Tikrai nera brangu. Na o kad atpigs, tai nezinau g.gif  Gal... Tik pas gerus meistrus tai tikrai kaina bus ne po pigiai.
Kol kas tai tikrai labai patogu, nereikia dazytis, po maudyniu ar po nakties akys ryskios, tikrai privalumu yra daug. Labai tikiuosi, kad ir antakiai bus gerai padaryta ir galesiu dziaugtis patogumu permanetinio makiazo. Matau, kad tikrai daug moteriskiu pasidaro permanentini - ir gerai, nes tikrai labai faina, kai gerai padaro.
Grozis puosia pasauli biggrin.gif

labas, o tu nebijai, kad po meteliu kokiu permamentinis makiazas ims keisti spalva? as dariausi antakiu konturini (pries savaite) esu patenkinta tikrai, o per pirma konsultacija man patare, kad nesugalvociau tik permamentinio darytis, nes jis keicia spalva is juodu antakiu gali pasidaryti melyni, o su konturiniu tokiu problemu nera. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aituke @ 2007 04 03, 18:34)
labas, o tu nebijai, kad po meteliu kokiu permamentinis makiazas ims keisti spalva? as dariausi antakiu konturini (pries savaite) esu patenkinta tikrai, o per pirma konsultacija man patare, kad nesugalvociau tik permamentinio darytis, nes jis keicia spalva is juodu antakiu gali pasidaryti melyni, o su konturiniu tokiu problemu nera. thumbup.gif

Na keičia spalva tik tuo atveju, jei miestras per giliai įveda dažus, o tai gali padaryti tik neprofesionalas. Todėl, jei darai pas gerą meistrą, tai nieko nesikeis
Papildyta:
QUOTE(vavux @ 2007 04 03, 18:15)
siandien buvau nuejus i kosmedija smile.gif tai sake, kad virsutiniu voku pravedimas kainuos 400 lt. ir reikia pries menesi uzsirasyt smile.gif o kada tau Luandra korekcija? smile.gif

Korekcija 18 dieną
O tu užsirašei ar ne?
Atsakyti

Korekcija 18 dieną
O tu užsirašei ar ne?
[/quote]
Dar neuzsirasiau, noriu suplanuot, kad tureciau kelias laisvas dienas namie. nes manau, kad mano akys tikrai labai raudonos bus, nes jautria oda turiu. bet iki vasaros tikrai planuoju darytis. o kaip tau dabar? viskas gerai? smile.gif
Atsakyti
[quote=vavux,2007 04 03, 18:50]
Korekcija 18 dieną
O tu užsirašei ar ne?
[/quote]
Dar neuzsirasiau, noriu suplanuot, kad tureciau kelias laisvas dienas namie. nes manau, kad mano akys tikrai labai raudonos bus, nes jautria oda turiu. bet iki vasaros tikrai planuoju darytis. o kaip tau dabar? viskas gerai? smile.gif
[/quote]
na akys jau kita diena napatynę buvo. Dabar spalva blunka, kai kur tamsesnė, kai kur jau pilka. Bet ryškio kontrasto nėra
Vakar kuteno akis
Kai spalva visiškai pasikeis parodysiu foto
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 03, 18:15)

O apatiniu kokia kaina??
Atsakyti
Apatiniu tai nezinau smile.gif As pasakiau, kad tik virsutini kontura noriu, tai pasake, kad 400 smile.gif
Tai nezinau ar buna, kurios vien tik apatines darosi smile.gif
Papildyta:

[/quote]
na akys jau kita diena napatynę buvo. Dabar spalva blunka, kai kur tamsesnė, kai kur jau pilka. Bet ryškio kontrasto nėra
Vakar kuteno akis
Kai spalva visiškai pasikeis parodysiu foto
[/quote]
O tai kokios tu spalvos nori, Luandra? Rasei, kad grafito? O kodel ne juodos? As tai noriu juodos.
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 04 04, 12:40)
Apatiniu tai nezinau smile.gif As pasakiau, kad tik virsutini kontura noriu, tai pasake, kad 400 smile.gif
Tai nezinau ar buna, kurios vien tik apatines darosi smile.gif

Ne idomu, kokia kaina susidaro, kai virsutinius ir apatinius darai. Nes as dariau su nuolaida. Mano mama dare akys, antakius ir akis, tai jai suteike nuolaida, na ir man suteike kartu:)
Atsakyti