Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Turėtų būti viskas gerai.
Kitą rytą turėtų būti ištinę, bet po trijų dienų tai tikrai nieko.
Esu dariusis akių pravedimą viršuje, tai nieko tokio, tik kiek ryškoka, bet kai buvau su akinukais, tai atrodo, kad ryškiau pasidažiusi ir viskas bigsmile.gif
Nukris sena odelė su dažais, tai tada bus blankiau...

Lūpų nesidariusi permanento, tai nežinau kaip būna g.gif

Linkiu kuo geriausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū biggrin.gif
dar turiu klausymą, kas darė lūpų permanentą, pas ką būna herpesas. prieš kiek pradėjote gerti ACIC, kokiu dar vaistų gėrėte imunitetui stiprinti. Ar padėjo ACIC?
Atsakyti
Ir dar iškilo klausymas, perskaičiau daug kur, kad "kritiniemis dienomis" negalima dariti permanento. ar jus atsizvelgdavote i tai, ar meistres ka nors sake apie tai jums?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 03 18, 16:13)
Ir dar iškilo klausymas, perskaičiau daug kur, kad "kritiniemis dienomis" negalima dariti permanento. ar jus atsizvelgdavote i tai, ar meistres ka nors sake apie tai jums?

Meistres tikrai nepataria darytis per "tas dieneles" ir jei nesenai vartojot hormoninius preparatus - irgi negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 18 kovo 2007 - 21:52
Sveikos,
As taip pat dariausi lupas pas Ella,ir tikrai esu patenkinta jos darbu.Taigi neverta pasikliauti vienu ar kitu komentaru.

Luandra,as ACIC geriau pries 5 dienas,po 2 tab..Geriau ir po proceduros,kad tik tas herpesas neiskiltu,ir ka gi smile.gif Kita ryta pajauciau kad to neisvengiau.Bet mano makiazui jis nepakenke.
Atsakyti
Sveikos,as dariausi antakius Gruodzio g."Sarma Style"salone,tik nepamenu vardo,ar tai Jurate,ar Jurgita,tokia sviesi panele blush2.gif man visai patiko,taip graziai ispiese plaukelius,pakeite forma,labai pasikeiciau thumbup.gif tiesa,buvau nusiteikus baisiam skausmui,bet visai neskaudejo schmoll.gif ,sake pats naujausias aparatas,gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 03 21, 13:33)
Sveikos,as dariausi antakius Gruodzio g."Sarma Style"salone,tik nepamenu vardo,ar tai Jurate,ar Jurgita,tokia sviesi panele blush2.gif man visai patiko,taip graziai ispiese plaukelius,pakeite forma,labai pasikeiciau thumbup.gif tiesa,buvau nusiteikus baisiam skausmui,bet visai neskaudejo schmoll.gif ,sake pats naujausias aparatas,gal del to g.gif

Kokia kainele, jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
sveikos:) as galutinai jau pasiryzau darytis permamentini lupoms.. ax.gif
ka reiketu butinai zinoti jau einant darytis? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai sudomino vienas klausimas - kalbejau apie permanentini makiaza su kosmetologe, kuri ji daro. Nuo proceduros mane sulaike tai, kad po 3-5 metu, kai linijos isblunka, ju vietoje lieka rausvas ruozelis, panasus i randeli. Tada tenka daryti makiaza is naujo, arba maskuoti.. Neteko su tuo susidurti jums?
Atsakyti
labas wink.gif
zinot, jau gal 4 men seku si foruma ir buvau nusprendus eiti pas Ela.
bet dabar kai paskaiciau, tai nezinau. noriu pasidaryt akiu virsutinius pravedimus. o sakykit, kas daret, kelias dienas susiplanuot is namu nelyst po sitos proceduros? smile.gif ir isvis kaip reikes namo vaziuot? gal geriau akinius nuo saules uzsidet blink.gif sako, kad atrodai, kaip primustas. nebezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 03 25, 13:37)
labas wink.gif
bet dabar kai paskaiciau, tai nezinau. noriu pasidaryt akiu virsutinius pravedimus. o sakykit, kas daret, kelias dienas susiplanuot is namu nelyst po sitos proceduros?  smile.gif  ir isvis kaip reikes namo vaziuot? gal geriau akinius nuo saules uzsidet blink.gif sako, kad atrodai, kaip primustas. nebezinau schmoll.gif

Nors as nesidariau akiu permanentinio,bet maciau kaip moteris isejo iskarto po jo...Tai tikrai neatrode taip baisiai,tiesiog ryskiai juodai pravestos akys ir minimalus patinimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 03 25, 11:37)
labas wink.gif
bet dabar kai paskaiciau, tai nezinau. noriu pasidaryt akiu virsutinius pravedimus. o sakykit, kas daret, kelias dienas susiplanuot is namu nelyst po sitos proceduros?  smile.gif  ir isvis kaip reikes namo vaziuot? gal geriau akinius nuo saules uzsidet blink.gif sako, kad atrodai, kaip primustas. nebezinau schmoll.gif

Iš karto po procedūros išėjau iš kabineto su akiniais nuo saulės. Paskui 3 dienas iš viso niekur neėjau, o per siakančias kokias 5 dienas stengiausi mažai kur rodytis, nes akys dar buvo patinusios cool.gif
Atsakyti