Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Islepinta @ 2007 02 09, 10:12)
Habibi, as dariausi antakius pas Gabija, jinai dirba Eslaudoje.  Antakius turiu tik 2 dienas, bet kolkas nieko, esu patenkinta. galiu duoti numeriuka, kainavo 395, korekcija 3 mėn laikotarpyje 150 lt.. smile.gif

imesk man i AZ - aciu.

nea, ne del spalvos priemimo as kalbu....aplamai forma nevienoda ir storis, plotis.... linkis.... vienas antakis tooooks grazus, o kitas jopscik mat - toks siulas istestas, o kas svarbiausia, kad akivaizdziai matosi! ir vietoj to, kad jau pirma karta matesi - tai ELA plaukus tik ispese ir mazdaug o dabar gerai! doh.gif nu kur gerai, kai isedu i masina ir iskarto draugas - o kodel taokie skirtingi? unsure.gif

nieko nesuprantu zinokit....toks jausmas kad ant juoko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2007 02 09, 23:08)
As dariausi ne permanentini, o mikropigmentacija antakiu, gruodzio menesi, tai patenkinta iki ausu esu, rezultatas super  thumbup.gif

mikropigmentacija ir yra konturinis makiazas doh.gif nu bet kaip pavadinsi taip nepagadinsi
Papildyta:
QUOTE(zuzyte @ 2007 02 10, 21:23)
Netiesa, nes dariusis esu ir permanentinį ir konturinį makiažą.Permanentinis makiažas pasisavino gerai, tiesa - spalva keičiasi su metais. Kontūrinis - ne visai gerai paėmė spalva - nors meistrė porą kartų įvedinėjo spalvą. Ji sako, kad mano  nestuke.gif  kaltas, bet deja, tai pasakė, tik po procedūros, manyčiau informuoti reikėtų prieš procedūrą, o aš apie tai nežinojau doh.gif , ji pati pasakė, kad  nestuke.gif galima daryti. Na o kaip nyksta kontūrinis makiažas dar anksti man spręsti.

nu tai jeigu tau pasiseke ir organizmas priime tai gerai ,bet kiek yra procentu ,kad taip neatsitiks?? kodel sakai "netiesa" jeigu permanentinis butu toks patikimas ir geras tai ir kainuotu tiek pat kaip ir konturinis bet taip tikrai nera!
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 02 13, 14:50)
mikropigmentacija ir yra konturinis makiazas  doh.gif nu bet kaip pavadinsi taip nepagadinsi
Papildyta:
nu tai jeigu tau pasiseke ir organizmas priime tai gerai ,bet kiek yra procentu ,kad taip neatsitiks?? kodel sakai "netiesa" jeigu permanentinis butu toks patikimas ir geras tai ir kainuotu tiek pat kaip ir konturinis bet taip tikrai nera!

Tai mano patirtis. Rašau tai, ką pati savo kailiu išbandžiau.
Aš norėjau pabrėžti tik tai, kad pasirinkus net ir kontūrinį makiažą rezultatu galima nusivilti - kartais neįsiveda spalva. Ir lieki puse dažyta, puse ne ax.gif
Ir gaila, kad apie tai manęs neinformavo prieš procedūrą, o kiekviena korekcija kainuoja. Juk pusiau dažyta vaikščioti irgi nei vienas, nei du schmoll.gif
Ir kiekvieną korekciją dar pats nevuojies: ar šį kartą pasiseks, ar ir vėl sumokėsiu pinigėlius už nieką. g.gif
O dėl kainų, tai juk skirtingos medžiagos ir t.t. normalu, kad skiriasi.
Atsakyti
ax.gif O as siandien maciau pazistama,kuri atvare tiesiai po virsutinio akiu voko permanento,tai thumbup.gif Daresi pas tokia Audrone,jinai gydytoja,o eiles sake pas ja ilgiausios,pazistama net 8 menesius lauke... doh.gif Gal kam irgi teko pas ja darytis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 02 10, 20:10)
Jei gali parasyk kur dareisi ir kiek kainavo? O dar korekcijai reikes eiti?

Dariausi Kaune Famoje, kainavo 780 lt, ce kaina padarymo ir 2 korekciju, man dar reikes korekcijos, nes spalva paryskinti noriu ir gal siektiek prailginti pacius antakius, o seip tai labai fajnej padare.
Atsakyti
užsirašiau pas Ela, gal kas galite parašyti kur ta Olandų gatvė, koks orientyras, esu ne iš Vilniaus
Atsakyti
Laba diena,

ar daretes kas nors konturini makiaza pas ERIKA ?

neapsisprendziu kur geriau FORUME ar pas ERIKA darytis antakiu konturini makiaza g.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 02 28, 12:57)
Laba diena,
ar daretes kas nors konturini makiaza pas ERIKA ?

neapsisprendziu kur geriau FORUME ar pas ERIKA darytis antakiu konturini makiaza  g.gif

g.gif Pas kuria Erika?Venckute? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 28, 14:44)
g.gif Pas kuria Erika?Venckute? g.gif

www.erika.lt
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 02 28, 15:01)
www.erika.lt

biggrin.gif ta pati... nieko blogo apie ja neesu girdejusi, o tu Kaune?
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2007 02 21, 18:44)
užsirašiau pas Ela, gal kas galite parašyti kur ta Olandų gatvė, koks orientyras, esu ne iš Vilniaus

Cia prie Petro Povilo baznycios, prie ziedo, vaziuojant i Antakalni, ta Olandu gatve kyla i virsu, salonas visai netoli, pradzioje Olandu gatves, po desine puse murinis namas, netoli gatves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 28 vasario 2007 - 15:25
QUOTE(marfa @ 2007 02 28, 15:10)
biggrin.gif ta pati... nieko blogo apie ja neesu girdejusi, o tu Kaune?

o gero ar esi girdejus ? ax.gif rolleyes.gif

as vilniuje, bet zinau,kad erika 1-2 kartus per savaite cia atvaziuoja

Atsakyti