Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

As dariausi lupas pas Ela pries kokius 8 menesius.Tikrai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 02 05, 19:58)
As dariausi lupas pas Ela pries kokius 8 menesius.Tikrai esu patenkinta thumbup.gif

Jei nesunku papasakok kaip atsirinkai spalvyte? 4u.gif Girdėjau,kad ji tokio vien apvedimo lūpų net ir nedaro,iškarto su užpildymu.Ar užteko vieno apsilankymo?Nebereikėjo eiti dar karta?
Atsakyti
NU VA, PO KOREKCIJOS PIRMOS. rezultatai? dar kreivesni antakiai su isplaukusiom linijom, blyn, kokia nepatenkinta esu as ta Ela. jau taip nugirta o vienodai net nenupiesia - kas cia dabar vyksta? tai dabar dar tiek pat moketi ir ieskoti kitos meistres, kad sudarkyma istaisytu? fear.gif
Atsakyti
na nezinau,man Ela padare sakyciau nepriekaistingai...gal tau ne kreivai nupiesta,o ne vienodai spalva "paeme",cia yra didelis skirtumas. Man Ela iskart paaiskino, kad labao priklauso nuo zmogaus odos,na ar kapiliarai arciau ar giliau,pas mane vienoj vietoi yra gal 2 milimetru tarpelis,kur linija ne tokia ryski.tai cia gi ne meistres kalte,jinai man ta vieta 2 kartu "droze", na ta prasme koregavo ir nieko schmoll.gif sake,yra ir tokiu atveju,kad orgnizmas apskritai "atmeta":tos visus dazymus ir gali 10 kart drozt, o ta spalba ims ir nueis per 2 savaites,neprigis rolleyes.gif
na aiski,kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet man Elos darbas patiko.

p.s. spalva tai ji pati parenka, tiesiog paklausia kokia mazdaug isivaizduoju ir tada maiso ten pati blush2.gif dariausi 1 korekcija,bet jos nelabai ir reikejo,nuejau kad jau priklause tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 02 06, 19:48)
na nezinau,man Ela padare sakyciau nepriekaistingai...gal tau ne kreivai nupiesta,o ne vienodai spalva "paeme",cia yra didelis skirtumas. Man Ela iskart paaiskino, kad labao priklauso nuo zmogaus odos,na ar kapiliarai arciau ar giliau,pas mane vienoj vietoi yra gal 2 milimetru tarpelis,kur linija ne tokia ryski.tai cia gi ne meistres kalte,jinai man ta vieta 2 kartu "droze", na ta prasme koregavo ir nieko schmoll.gif sake,yra ir tokiu atveju,kad orgnizmas apskritai "atmeta":tos visus dazymus ir gali 10 kart drozt, o ta spalba ims ir nueis per 2 savaites,neprigis rolleyes.gif

p.s. spalva tai ji pati parenka, tiesiog paklausia kokia mazdaug isivaizduoju ir tada maiso ten pati blush2.gif  dariausi 1 korekcija,bet jos nelabai ir reikejo,nuejau kad jau priklause tongue.gif

kita dieną lūpos smarkiai patinusios buvo? Po kiek dienu praejo ? smile.gif
Atsakyti

Habibi, as dariausi antakius pas Gabija, jinai dirba Eslaudoje. Antakius turiu tik 2 dienas, bet kolkas nieko, esu patenkinta. galiu duoti numeriuka, kainavo 395, korekcija 3 mėn laikotarpyje 150 lt.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Islepinta: 09 vasario 2007 - 09:13
QUOTE(Alina22 @ 2007 02 06, 19:48)

p.s. spalva tai ji pati parenka, tiesiog paklausia kokia mazdaug isivaizduoju ir tada maiso ten pati blush2.gif  dariausi 1 korekcija,bet jos nelabai ir reikejo,nuejau kad jau priklause tongue.gif

tai va ,norint ,kad organizmas neamestu spalvos ir nereiketu 10 kartu "drozti" reikia darytis ne permanentini ,o konturini makiaza, nes kaip ir zinot ,konturinis nekeicia spalvos ir nyksta tolygiai ko nepasakysi apie permanentini..
Atsakyti
As dariausi ne permanentini, o mikropigmentacija antakiu, gruodzio menesi, tai patenkinta iki ausu esu, rezultatas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2007 02 09, 22:08)
As dariausi ne permanentini, o mikropigmentacija antakiu, gruodzio menesi, tai patenkinta iki ausu esu, rezultatas super  thumbup.gif

Jei gali parasyk kur dareisi ir kiek kainavo? O dar korekcijai reikes eiti?
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 02 09, 19:57)
tai va ,norint ,kad organizmas neamestu spalvos ir nereiketu 10 kartu "drozti" reikia darytis ne permanentini ,o konturini makiaza, nes kaip ir zinot ,konturinis nekeicia spalvos ir nyksta tolygiai ko nepasakysi apie permanentini..

Netiesa, nes dariusis esu ir permanentinį ir konturinį makiažą.Permanentinis makiažas pasisavino gerai, tiesa - spalva keičiasi su metais. Kontūrinis - ne visai gerai paėmė spalva - nors meistrė porą kartų įvedinėjo spalvą. Ji sako, kad mano nestuke.gif kaltas, bet deja, tai pasakė, tik po procedūros, manyčiau informuoti reikėtų prieš procedūrą, o aš apie tai nežinojau doh.gif , ji pati pasakė, kad nestuke.gif galima daryti. Na o kaip nyksta kontūrinis makiažas dar anksti man spręsti.
Atsakyti
Gal kas Kaune darėsi permanentinį makiažą? Gal galėtumėt rekomenduot? Ir kiek kainavo? Ačiū
Atsakyti
Na va, as jau po viso veido konturinio makiazo. Tikra tiesa rase merginos, kad jau ta pacia diena gali eit i vakareli thumbup.gif Rezultatais kolkas esu patenkinta, gal lupos siek tiek keistai atrodo, nes valosi dazai. Kas liecia skausma, tai labiausiai nemalonu buvo, kai dare akiu virsutini voka. Atrodo pakankamai dejo vaistuku, bet vistiek muisciausi schmoll.gif na bet kaip sakoma - grozis reikalauja auku thumbup.gif
Atsakyti