Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(ISPANE @ 2007 01 17, 17:20)
jeigu netingetum ir pasiskaitytum (kuo skiriasi sie makiazai prisneketa laaaabai daug) neuzdavinetum kvailu klausimu.Neisizeisk  doh.gif

tikejausi trumpo ir konkretaus atsakymo, o siaip tai tingiu, tiesiog isprusimo delei norejau suzinoti...neisizeidziau...
Atsakyti
QUOTE(Cklara @ 2006 12 28, 15:49)
Panos,
pries savaite pasidariau virsutinio voko ir lupu permanentini makiaza ir tikrai nesigailiu smile.gif Kas dar dvejoja, tai tikrai darykites  thumbup.gif

na ir kaip ispudziai po proceduros?Kaip atrodo virsutinis vokas? ar patenkinta rezultatu? ax.gif
Atsakyti
Labai patenknta 4u.gif Dabar praejo jau menuo laiko ir pripratau prie saves tokios wub.gif Nors kiti nepastebi, bet man patinka, kad tepu tik lupu blizgesi ir akys daug raiskingesnes rolleyes.gif Ryte galiu ilgiau pamiegoti 4u.gif Dabar lupu korekcijos nereikia, nes man ir taip labai grazu, bet po vasaros planuoju gal paryskinti ir patusuoti lupas smile.gif Na pagyvensime pamatysim biggrin.gif

Papildyta:
Siaip dariausi pas Gabija "Eslaudoj". Esu labai wub.gif
Atsakyti
Gal kas darėtes Šiauliuose?Mane domina lūpos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2006 12 15, 15:52)
Siandien prisedau ir perskaiciau visa sia tema nuo pat pradziu. Parasykit kas nors apie kitas meistres, nes apie Ela labiausiai kartojasi vienos forumietes agitacija. Skambinausi keliom: pavyzdiui Kaune Birute( taip pat reklamuota), jau isvaziavo i Anglija. Po to skambinau Kaune Egitai, tai kainuoja 450lt(mano pazystamai dare, ji liko labai patenkinta, tik pas ja eiles dideles, ne taip kaip pas Ela, pas ja galim papulti dar siais metai). Geri atsiliepimai ir apie Audrone, bet pas ja eiles -1,5 metai i prieki.
O kita kolege dare konturini (mikropigmentacijos)lupu dazyma pas mokine ir  mokejo 400 lt, nes pas meistre kaina780lt.Tai pati maciau, lupos po 4 valandu darbo, kaip pas negre. Ir skausmas - ne ka mazesnis nei permamentinio. Praejo dvi savaites, o jai dar nepagijo, skauda ir tempia oda. Korekcija irgi darys tik po menesio. Konturini ,bent Kaune, dar daro Erika, pas ja kaina irgi 780 lt.(Plechaviciaus g.)

Pritariu tau,man irgi susidare toks ispudis perskaicius tema nuo pradzios iki galo g.gif .Ella turetu jai procenta moketi uz reklama (juokauju,jei ka mirksiukas.gif ).Dariausi ir as pas Ella lupu permanenta pries gerus pora meteliu,negaliu sakyti,kad blogai,bet ir,kad labai patenkinta nepasakyciau.Girdejau apie Audrone gerus atsiliepimus,drauge ir kolege pas ja daresi,tik eiles pas ja dideles unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
taip, Birute yra isvaziavus i Londona. Ir galbut cia informacija toms, kurios gyvena Londone: konturinis makiazas kainuoja nuo £100 iki £200. Priklauso ar tai antakiai, virsutine ar apatine akies dalis, lupos tik konturas ar su uzpildymu. Koregavimas papildomai £50. Lietuvems ji daro nuolaidas, jei darote visam veidui. Del skausmo ir sasiuku nezinau, nes dar tik sekancia savaite vaziuosiu pas ja darytis. Tada galesiu pasidalint ispudziais bigsmile.gif

QUOTE(prinsese @ 2006 12 15, 13:52)
Siandien prisedau ir perskaiciau visa sia tema nuo pat pradziu. Parasykit kas nors apie kitas meistres, nes apie Ela labiausiai kartojasi vienos forumietes agitacija. Skambinausi keliom: pavyzdiui Kaune Birute( taip pat reklamuota), jau isvaziavo i Anglija. Po to skambinau Kaune Egitai, tai kainuoja 450lt(mano pazystamai dare, ji liko labai patenkinta, tik pas ja eiles dideles, ne taip kaip pas Ela, pas ja galim papulti dar siais metai). Geri atsiliepimai ir apie Audrone, bet pas ja eiles -1,5 metai i prieki.
O kita kolege dare konturini (mikropigmentacijos)lupu dazyma pas mokine ir  mokejo 400 lt, nes pas meistre kaina780lt.Tai pati maciau, lupos po 4 valandu darbo, kaip pas negre. Ir skausmas - ne ka mazesnis nei permamentinio. Praejo dvi savaites, o jai dar nepagijo, skauda ir tempia oda. Korekcija irgi darys tik po menesio. Konturini ,bent Kaune, dar daro Erika, pas ja kaina irgi 780 lt.(Plechaviciaus g.)

Atsakyti
Atsiprasau, esu dar naujoke, tai kaip matot net atsakyti nemoku bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif as pasidariau priesh 5 metus KAune, antakiu ir lupu permanentini makiaza, liepa grizus i LT pasiryshkinau ax.gif esu labai patenkinta ir galvoju apie akiu voku paryshkinima bigsmile.gif
Atsakyti
merginos, gal zinot, kas pernamentini daresi pas Gabija Eslaudoje? jinai dar atvaziuoja i Kauna "Grozio imperija". uzsirasiau pas ja antakius, bet prisiskaiciau, kad spalva isblunka ir t.t. tai nezinau dabar ka daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Islepinta @ 2007 02 02, 09:30)
merginos, gal zinot, kas pernamentini daresi pas Gabija Eslaudoje? jinai dar atvaziuoja i Kauna "Grozio imperija". uzsirasiau pas ja antakius, bet prisiskaiciau, kad spalva isblunka ir t.t. tai nezinau dabar ka daryti? ax.gif

4u.gif Kiek zinau atvaziuoja,bet pas ja labai dideles eiles. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 01 18, 01:20)
na ir kaip ispudziai po proceduros?Kaip atrodo virsutinis vokas? ar patenkinta rezultatu?  ax.gif

Na,kas megsta laineriu apibrezta voka,tai atrodo liuks.Man tai labai nepatinka. schmoll.gif (MAN).Kiek maciau,tai labai jau dirbtinai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Užsirašiau lūpų permanentiniui pas Ella smile.gif atsilėpimai neblogi,tikiuosi liksiu patenkinta 4u.gif
Atsakyti