Zinoma ,kad neverta jei nera butina..juk vaikus gimdant taip pat skauda ir netiek tikriausiai (dar nebandziau ) ,o jie poto dar ir neklauso is namu begioja ir t.t. TAD AR VERTA?
pasiskaičiau visokiu minčiu, tiek už, tiek prieš, tačiaus avo minties pasidaryti ilgalaiki makiaža visviena neatsisakiau beliko apsispresti, ar paaukoti daugiau pinigeliu ir pasidaryti kontūrini, ar permanentini.. siek tiek gazdina jog vilniuje gana mažas meistriu pasirinkimas kurios daro konturini makiaža.. be to ilgose eilese stovint ir noras gali isblėsti..
meistrė Reda tai visai neblogai daro sesuo pasidarius antakius,tai liko patenkinta.Ji iš Vilniaus gryžinėja ir į Marijampolę šiaip tai ir aš svaigstu antakius pasidaryt,bet kad kaina kontūrinio dar didoka skambinausi Elai(ji ir pas mus atvažinėja ) tai sakė,kad po naujų dirbs su kažkokiu geresniu aparatu .gal pabandyt reikia draugė pas ją lūpų pilną permanentą pasidarius tai laabai
meistrė Reda tai visai neblogai daro sesuo pasidarius antakius,tai liko patenkinta.Ji iš Vilniaus gryžinėja ir į Marijampolę šiaip tai ir aš svaigstu antakius pasidaryt,bet kad kaina kontūrinio dar didoka skambinausi Elai(ji ir pas mus atvažinėja ) tai sakė,kad po naujų dirbs su kažkokiu geresniu aparatu .gal pabandyt reikia draugė pas ją lūpų pilną permanentą pasidarius tai laabai
o as is pacios Redos esu girdejusi ,kad akiu permanenta labai gerai daro( cia ir taip visu isgirta ) Ela ..nu jeigu meistre jau taip sako tai irgi neblogai ,beto dar esu girdejusi ,kad siuo metu daugelis permanento meistru persikvalifikuoja ir imasi konturinio, nes konturinis daug kartu pranasesnis..
NU KA, JAU ANTAKIUOTA! dariausi pas Ela permanentini antakiu - 350 lt. kokie ispudziai? skaudeti truputika skaudejo - i pabaiga, kai jau uzbruzinta dar bruzino ant virsaus. vaizdelis iskarto po proceduros geeeras. antakiai juooooodi (nors dare pilkai rudus), aplink antakius balta, o dar toliau raudona. draugas, kai isedau imasina, perbalo - daug maz tu ka! kaip tu leidai taip tau daryti - skauda gi! vargse.....o dieve dieve...... patino, skaudejo truputi, tepiau bepanten plus. po triju dienu pradejo "sertis"...fuuuuu.... spalva palaipsniui bluko ir liko du kart sviesesne (kaip ir buvo sakyta). is pradziu antakiai buvo ne mano, ne tokios formos, per platus, per ilgi, nu zodziu per visoki... dabar po 2 sav. gal apsipratau, bet normaliai jau. kaip gavosi? prastai....rezultate vienas antakis net dvigubai sviesesnis (nes kita tarkavo dvigubai daugiau). nzn ar pigmento beda ar kas, bet laaabai nevienodai kibo. nevienodai ir nupermenentino (forma) juos - skirtingi abu. taip sakau, nes visa men tyrinejau mamos permanentinio eiga ir rezultatus - daresi pas Birute. mano vertinimu, Elos padaryta prastai, nes net kalbos neina apie korekcija - vos ne is naujo teks viska daryti - ir forma ir spalva. as suprantu, kad visas galutinis rezultatas priklauso nuo kiekvieno odos savybiu, kadangi pigmentas kabinasi prie kapiliaru sieneliu. taciau tiek isgirtos meistres dabru nusivyliau. mamai dare Birute, kaina ta pati, bet rezultatu net neverta lyginti deja.
vsio,sutariau su Reda šeštadienį antakius atsiveža ji mokinę (tipo geriausią ) kuri ir padarys papigiaj tik Reda formą papaišys dabar belieka nusiteikt,kad neskaudės ir narkozės neprireiks