Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(PONIUTE @ 2006 12 13, 18:23)
ispane, o kur daro kontūrini?? ax.gif  kiek kainuotu?? kur galima pažiūrėti nuotrauku, kaip atrodo?? mirksiukas.gif

i google ivesk "konturinis makiazas" ismes daug info ir fotkiu..as dariausi forum palace ten yra firma long-time-liner, bet zinau ,kad yra atstovybes ir kaune ,bei klaipedoj. 4u.gif
Atsakyti
O KIEK KAINUOJA??
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 11 16, 18:15)
ELLOS koordinates Vilniuje: (cia permanentinis makiazas)
Stiliaus studija "ELSTINA"
Olandu g. 19 - 1
Tel.: 2609 555

Cia mano meistre, as ja senai pazystu. Cia SM ja pasiuliau kitoms ir daug kas liko patenkintos jos darbu smile.gif  Meistre labai faina, maloni, baigusi daile, jau senokai dirba permanento srityje, dirba su nauju aparatu...

na man jos darbas nepatiko schmoll.gif kai padare, tai dar turejau kokius 4 kartus eit ryskint, ir vistiek nieko gero sad.gif o taip skaudejo doh.gif dar praejo tik metai, bet jau gerokai pabluko ir gana senai paryskinu juos piestuku, ryskiu israiskingu liniju nuo pat pradziu nesimate, kazkokie iskandzioti gavos doh.gif lotuliukas.gif tai dabar po truputi ieskausi kitos meistres reiks ant vasaros pasidaryt korekcija rolleyes.gif
Atsakyti

na nežinau, bet aš neradau kontūrinio makijažo puslapio. mastau.gif gal aš nemoku g.gif ispane, buk gerutė pasakyk tiksliau kur žiūrėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2006 12 14, 01:19)
na man jos darbas nepatiko  schmoll.gif kai padare, tai dar turejau kokius 4 kartus eit ryskint, ir vistiek nieko gero sad.gif o taip skaudejo  doh.gif dar praejo tik metai, bet jau gerokai pabluko ir gana senai paryskinu juos piestuku, ryskiu israiskingu liniju nuo pat pradziu nesimate, kazkokie iskandzioti gavos  doh.gif  lotuliukas.gif tai dabar po truputi ieskausi kitos meistres reiks ant vasaros pasidaryt korekcija  rolleyes.gif

Ane g.gif , nu velnias zino, man tai gerai padare antakius, nei spalva pasikeite per tiek laiko (o jau kazkur gal 4 metai kaip pasidariusi), dariau pilka, tokia labai naturalia spalva, buvau tik 2 korekcijose ir man neskaudejo, gal siek tiek, koki mm biggrin.gif tik dabar jau pabluko spalvele....
Atsakyti
Siandien prisedau ir perskaiciau visa sia tema nuo pat pradziu. Parasykit kas nors apie kitas meistres, nes apie Ela labiausiai kartojasi vienos forumietes agitacija. Skambinausi keliom: pavyzdiui Kaune Birute( taip pat reklamuota), jau isvaziavo i Anglija. Po to skambinau Kaune Egitai, tai kainuoja 450lt(mano pazystamai dare, ji liko labai patenkinta, tik pas ja eiles dideles, ne taip kaip pas Ela, pas ja galim papulti dar siais metai). Geri atsiliepimai ir apie Audrone, bet pas ja eiles -1,5 metai i prieki.
O kita kolege dare konturini (mikropigmentacijos)lupu dazyma pas mokine ir mokejo 400 lt, nes pas meistre kaina780lt.Tai pati maciau, lupos po 4 valandu darbo, kaip pas negre. Ir skausmas - ne ka mazesnis nei permamentinio. Praejo dvi savaites, o jai dar nepagijo, skauda ir tempia oda. Korekcija irgi darys tik po menesio. Konturini ,bent Kaune, dar daro Erika, pas ja kaina irgi 780 lt.(Plechaviciaus g.)
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2006 12 15, 14:52)
Siandien prisedau ir perskaiciau visa sia tema nuo pat pradziu. Parasykit kas nors apie kitas meistres, nes apie Ela labiausiai kartojasi vienos forumietes agitacija. Skambinausi keliom: pavyzdiui Kaune Birute( taip pat reklamuota), jau isvaziavo i Anglija. Po to skambinau Kaune Egitai, tai kainuoja 450lt(mano pazystamai dare, ji liko labai patenkinta, tik pas ja eiles dideles, ne taip kaip pas Ela, pas ja galim papulti dar siais metai). Geri atsiliepimai ir apie Audrone, bet pas ja eiles -1,5 metai i prieki.
O kita kolege dare konturini (mikropigmentacijos)lupu dazyma pas mokine ir  mokejo 400 lt, nes pas meistre kaina780lt.Tai pati maciau, lupos po 4 valandu darbo, kaip pas negre. Ir skausmas - ne ka mazesnis nei permamentinio. Praejo dvi savaites, o jai dar nepagijo, skauda ir tempia oda. Korekcija irgi darys tik po menesio. Konturini ,bent Kaune, dar daro Erika, pas ja kaina irgi 780 lt.(Plechaviciaus g.)

Birute karts nuo karto gryzta. Pas ja vienas kartas kainuoja apie 400, o kadangi reikia 2 kartu, tai gaunasi apie 800. O pas ta Egita cia abu kartai tiek kainuoja g.gif
Atsakyti
O KOKIA MEISTRE PASIŪLISITE VILNIUJE?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2006 12 15, 00:41)
na nežinau, bet aš neradau kontūrinio makijažo  puslapio. mastau.gif gal aš nemoku g.gif ispane,  buk gerutė pasakyk tiksliau kur žiūrėti blush2.gif

http://www.longtimeliner.lt/ cia apie konturini makiaza info..
Atsakyti
DĖKUI DĖKUI ISPANE clap_1.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir kainos , o dar reikia taisyti ir skauda...Ar verta g.gif
Atsakyti
GROŽIS REIKALAUJA AUKŲ.. smile.gif
Atsakyti