Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

vilniuj tai patarciau tik pas Ela,as pati pas dariausi lupas birzelio menesi,tai jokiu priekaistu jos darbui tikrai neturiu,ir man rodod ne as viena ja sioje temoje giriu blush2.gif mokejau 450 lt plius dare 1 korekcija uz 3 savaiciu,tai uz ja moketi nereikejo.manau,ne butina moketi dar kokiu pora simtu vien uz varda,pvz vis unita ar suguhara,kad butu geras rezultatas g.gif sekmes apsisprendziant thumbup.gif
Atsakyti
labas,gal gali parasiti kur galiu ja rasti? kiek laiko tau laikosi makijažas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2006 11 16, 10:51)
labas,gal gali parasiti kur galiu ja rasti? kiek laiko tau laikosi makijažas? 4u.gif

ELLOS koordinates Vilniuje: (cia permanentinis makiazas)
Stiliaus studija "ELSTINA"
Olandu g. 19 - 1
Tel.: 2609 555

Cia mano meistre, as ja senai pazystu. Cia SM ja pasiuliau kitoms ir daug kas liko patenkintos jos darbu smile.gif Meistre labai faina, maloni, baigusi daile, jau senokai dirba permanento srityje, dirba su nauju aparatu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 16 lapkričio 2006 - 18:14

dėkui rolleyes.gif .labai norėčiau pabandit.tik bijau ,kad gali atsirasti herpis. ar tiesa??ar jinai ir akis daro?
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2006 11 16, 18:28)
dėkui rolleyes.gif .labai  norėčiau pabandit.tik bijau ,kad gali atsirasti herpis.   ar tiesa??ar jinai ir akis daro?

Jinai daro viska: virsutinius ir apatinius akiu pravedimus, antakius, lupas, taip pat ir tatuiruotes, veria auskarus i ausis, taip pat pirsinga, ji dar ir kosmetologe.... Zodziu - visu galu meistras biggrin.gif

Lupu nesidariau, bet girdejau, kad buna tos herpio problemeles...
Pasiskambink jai, pasiklausinek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 16 lapkričio 2006 - 18:37
O kam badytis, fe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 16, 00:01)
O kaip pavyzdziui zinoti kad permamentinis makiazas yra daromas su augaliniais pigmentais? mane Kaunas domintu  4u.gif

Tegul meistre pirma aprodo priemones,paprasyk,kad duotu pasiskaityti ju aprasymus,turi buti isduoti sertifikatai ir t.t.
Atsakyti

Ar buna kokie nors šalutini reiškinei? g.gif
Atsakyti
ma vat ir buvo tas salutinis reiskinys-herpis,nes man kazkodel nepasake,kad kokia savaite iki proceduros reik pagert ACIC tableciu,tai as kadangi to nezinojai tai ir negeriau ir po kokiu 2 svaiciu po proceduros PRASOM!!!YRA!!!visos lipos puslem nuejo,tai paskambinau Elai,tai liepe gert ta Acic ir greit praejo.mano organizmas apskritai linkes prie to dalyko,tai tikrai nekaltino to permanentinio makiazo g.gif dar pasake,kad gerciau polivitaminus imunitetui stiprinti,tai dabar geriu vitaminus Super Tera M,tai lyg ir jokiu bedu. g.gif
siap esu tikrai patenkinta tuo,ka pasidariau thumbup.gif man grazu biggrin.gif
Atsakyti
IR AS JAU PASIDARIAU KONTURINI AKIU MAKIAZA !!! PRAEJO DAR TIK KELIOS DIENOS PO PROCEDUROS TODEL DAR NEGALIU PASAKYTI KAD VISKAS 100% PAVYKO ,NES AKYS SIEK TIEK PATINUSIOS ,BET JAU ZINAU ,KAD JOS BUS TIKRAI RYSKESNES thumbup.gif NEGALIU ATSISTEBETI SAVO DRASA NES SIA PROCEDURA ATLIKAU PAS MOKINE( TIESA , PROF. MEISTRE SIEK TIEK PADEDAVO) BUVO PAKANKAMAI NEMALONU IR SKAUSMINGA ,JAUCIAUSI KAIP BANDOMAS TRIUSELIS blush2.gif ,NES JAUCIAU KAD MOKINUKE NELABAI PASITIKI SAVIMI. ATSIDAVIAU LIKIMO VALIAI (JUK NEBEGSI LAUK ,VIDURYJE PROCEDUROS biggrin.gif ) TAIGI BADE MANO AKELIS 5 VALANDAS blink.gif POTO ATRODZIAU KAIP SUDAUZYTA O KITA RYTA DAR PRASCIAU. MEISTRE BUTU VISA TAI ATLIKUSI GREICIAU ,BET VISA TAI BUTU IR DAUGIAU KAINAVE APIE 1000 LITU ,O AS SUMOKEJAU TIK 250 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2006 11 19, 15:43)
IR AS JAU PASIDARIAU KONTURINI AKIU MAKIAZA !!! PRAEJO DAR TIK KELIOS DIENOS PO PROCEDUROS TODEL DAR NEGALIU PASAKYTI KAD VISKAS 100% PAVYKO ,NES AKYS SIEK TIEK PATINUSIOS ,BET JAU ZINAU ,KAD JOS BUS TIKRAI RYSKESNES  thumbup.gif  NEGALIU ATSISTEBETI SAVO DRASA NES SIA PROCEDURA ATLIKAU PAS MOKINE( TIESA , PROF. MEISTRE SIEK TIEK PADEDAVO) BUVO PAKANKAMAI NEMALONU IR SKAUSMINGA ,JAUCIAUSI KAIP BANDOMAS TRIUSELIS blush2.gif ,NES JAUCIAU KAD MOKINUKE NELABAI PASITIKI SAVIMI. ATSIDAVIAU LIKIMO VALIAI (JUK NEBEGSI LAUK ,VIDURYJE PROCEDUROS biggrin.gif ) TAIGI BADE MANO AKELIS 5 VALANDAS blink.gif POTO ATRODZIAU KAIP SUDAUZYTA O KITA RYTA DAR PRASCIAU. MEISTRE BUTU VISA TAI ATLIKUSI GREICIAU ,BET VISA TAI BUTU IR DAUGIAU KAINAVE APIE 1000 LITU ,O AS SUMOKEJAU TIK 250 thumbup.gif

Aš tai va ko nesuprantu, kodėl sako, kad atlikus kontūrinį makiažą gali į svečius eiti jau tą pačią dieną g.gif to nepasakysi paskaičius tavo atsiliepimus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 20, 00:58)
Aš tai va ko nesuprantu, kodėl sako, kad atlikus kontūrinį makiažą gali į svečius eiti jau tą pačią dieną  g.gif to nepasakysi paskaičius tavo atsiliepimus  blink.gif

I svecius eiti po konturinio makiazo??!! nekvailiokit blink.gif ir nebukit tokios naivios...as dar 3 dienas po proceduros namie sedejau verysad.gif ... oda aplink akis yra labai plona ,o man ja bade 5 valandas, tai isisvaizduok kaip as po proceduros atrodziau -kaip gerai gavus i galva lotuliukas.gif

p.s. man reiks atlikt ir korekcija nes nelabai rysku verysad.gif ,tikiuosi ,kad skaudes maziau doh.gif
Atsakyti