Jau savaite tyrineju, klausineju ir bandau...Vistik pasilikau prie konturinio. Jis brangesnis, negu permanentinis, bet mano manymu geresnis. Drauge daresi lupu permanentini, tai kita diena pamaciau vaizdeli ir noras praejo. Radau kaune pora vietu, kur daro konturini. Nuejau pas viena, paskui pas kita nusipiest savo veida. Mane maloniai prieme ir pinigu neprase. kai sakiau pagalvosiu, niekas nepyko, dar arbata vaisino. Manau, kad kita sav. darysiu.
Tiesa, kai atejau nusipiest savo veida, tai viena pasidarius antakius ir lupas iseidinejo. Kai papasakojo, kad po proceduros, nepatikejau. Nei patinus, nei ka....
QUOTE(leja30 @ 2006 08 05, 21:19)
Oi,kaip prisimenu save po antaku permanentinio Kazkur 2sav.kankinausi su sasais,kol jie pradejo krist.O vyras vis susirupines klausinejo,ar ir bus tokie
Tai del to ir pasirinkau konturini. Jis brangesnis, bet jokiu patinimu ir sasiuku. Vie na mano drauge ta pacia diena turejo baliuka ir nuejo pries ji antakius pasidaryt. Galvojau, kad ji , bet ji sake, kad zino, ka daro. Ir tikrai
QUOTE(ditax @ 2006 08 06, 14:14)
Tai del to ir pasirinkau konturini. Jis brangesnis, bet jokiu patinimu ir sasiuku. Vie na mano drauge ta pacia diena turejo baliuka ir nuejo pries ji antakius pasidaryt. Galvojau, kad ji , bet ji sake, kad zino, ka daro. Ir tikrai
o gal zinai kiek mazdaug kainuotu antakius susitvarkyti? ir kokiam cia salone kaune daro, as taip pat laaaabai noreciau, bet reiktu visupirma kaina suzinoti, kad vyra isanksto nuteikti tam reiktu
Sveikos mielosios
as irgi norinciu sarase, bet dar dvejojanciu
labai noreciau dar karta užklausti kas Vilniuje daresi konturini. Gal kuriai teko pas Erika lankytis, kazkuri minejo, ji Academie salone dirba (ar tik atvaziuoja)?
o del kainu- ar labai skiriasi Vilniuje ir Kaune??
labai noreciau dar karta užklausti kas Vilniuje daresi konturini. Gal kuriai teko pas Erika lankytis, kazkuri minejo, ji Academie salone dirba (ar tik atvaziuoja)?
QUOTE(Neonine @ 2006 08 08, 12:49)
Sveikos mielosios
"Aacademie" salonas uzdarytas,su Erika reiktu susisiekti per jos puslapi. Del kainu ,tai manyciau,kad skiriasi ir paciame Vilniuje.. Mano darboviete persikele i naujas patalpas,tai dabar kitoje gatves puseje randasi "Visunitos" grocio centras,reklamoje raso,kad daro permanentini makijaza.Jauciu,kad dabar daug kur toki daro...... Netgi Vilniuje,"Ibrahim" centre esanciame salone daro permanentini,tokia Liudmila
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 08, 01:13)
o gal zinai kiek mazdaug kainuotu antakius susitvarkyti? ir kokiam cia salone kaune daro, as taip pat laaaabai noreciau, bet reiktu visupirma kaina suzinoti, kad vyra isanksto nuteikti tam reiktu
Ryt einu Pradesiu nuo antakiu. sake 780, o jei sugalvosiu kita, bus dar ir nuolaida
QUOTE(ditax @ 2006 08 09, 23:03)
Ryt einu Pradesiu nuo antakiu. sake 780, o jei sugalvosiu kita, bus dar ir nuolaida
tai 780 tik antakiai? kaip padarys butinai parasyk kaip patenkinta
QUOTE(galateja @ 2006 08 12, 22:34)
man toks makiažas atrodo labai jau nenetūraliai.
skonio reikalas, juk ji darosi tom kam jis patinka!
QUOTE(galateja @ 2006 08 12, 22:34)
man toks makiažas atrodo labai jau nenetūraliai.
Kai nuejau i konturini, prasiau, kad man pravedima apatini darytu zalia (maciau viena buvo pasidarius - atrodo ). Ta meistre sako, eik mergyt permanentini darytis, nes konturinis butent ir vadinasi "naturalus ilgalaikis", cia tipo tatuiruociu nedarome, visa metodika ir pigmentai butent, kad sudaryti naturalumo ivaizdi. Na, galvoju, gal ir teisingai. Neaisku, ar as to zalio po metu noresiu.
Taigi, pasidariau antakius. Akys kazkokios kitokios tapo, zvilgsnis, rodos net pasikeite. Dabar pati prie saves bandau priprasti.
QUOTE(ditax @ 2006 08 13, 17:09)
Kai nuejau i konturini, prasiau, kad man pravedima apatini darytu zalia (maciau viena buvo pasidarius - atrodo ). Ta meistre sako, eik mergyt permanentini darytis, nes konturinis butent ir vadinasi "naturalus ilgalaikis", cia tipo tatuiruociu nedarome, visa metodika ir pigmentai butent, kad sudaryti naturalumo ivaizdi. Na, galvoju, gal ir teisingai. Neaisku, ar as to zalio po metu noresiu.
Taigi, pasidariau antakius. Akys kazkokios kitokios tapo, zvilgsnis, rodos net pasikeite. Dabar pati prie saves bandau priprasti.
tai jau pasidarei?
kiek kainavo antakiu pasidarymas? ar patenkinta, graziai padare?