Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 15, 13:40)
Na, o jeigu konturinio makiazo dar nera Vilniuje.... tai reikes vel kartoti permanentini blink.gif

arba varyti į Klp 4u.gif
Atsakyti

Pas mano meistre kaune lupos su pilnu uzpildymu 980. O cia 1080, tai kaune, tokia kaina ar Vilniuje?
Atsakyti
Man iki Klaipedos nuvaziuoti, tai kaip iki Paryziaus biggrin.gif biggrin.gif
Palauksiu, gal kokia vilniete atsilieps ir parasys, kad ir Vilniuje jis yra smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 15 gegužės 2006 - 14:41
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 15, 16:34)
Man iki Klaipedos nuvaziuoti, tai kaip iki Paryziaus biggrin.gif  biggrin.gif
Palauksiu, gal kokia vilniete atsilieps ir parasys, kad ir Vilniuje jis yra  smile.gif  mirksiukas.gif

Tikrai turi buti,nes jei Klaipedoje yra,tai kur Vilniuje nebus..Butu nesamone schmoll.gif
Papildyta:
Beje,Skaidre,kur dareisi permamentini? 4u.gif
Atsakyti
Salone "ELSTINA" pas meistre ELLA smile.gif

Nu tikrai, kaip cia Vilniuje nebus konturinio makiazo biggrin.gif g.gif ?! Kas cia per nesamone biggrin.gif biggrin.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 15 gegužės 2006 - 16:15
QUOTE(mexxi @ 2006 05 15, 14:49)
Tikrai turi buti,nes jei Klaipedoje yra,tai kur Vilniuje nebus..Butu nesamone schmoll.gif
Papildyta:
Beje,Skaidre,kur dareisi permamentini? 4u.gif

prieš metus nebuvo nei Kaune, nei Vilniuje. Forumietės vilnietės važiavo į Klaipėdą ax.gif
Atsakyti
As zadu netrukus vykti i Vilniu pasidaryti permamentini antakiu makiaza. Norejau paklausti, kiek mazdaug jie po proceduros gyja, ar labai baisiai atrodo, ta prasme, ar pastebimai..? happy.gif
Atsakyti
QUOTE(_Iewa_ @ 2006 05 15, 20:51)
As zadu netrukus vykti i Vilniu pasidaryti permamentini antakiu makiaza. Norejau paklausti, kiek mazdaug jie po proceduros gyja, ar labai baisiai atrodo, ta prasme, ar pastebimai..?  happy.gif

As rasiau jau,kad ta pati vakara ejau i kluba smile.gif Na man tai is karto jau graziai atrode ir nieko nesimate..Sasiuku beveik nebuvo..O spalva tikroji tik po 2 savaiciu pasirodo,todel is pradziu buvo labai ryskus,dabar jau gerai 4u.gif
Atsakyti
Mexxi, nesupratau, tai ka, tau is viso nebuvo "saseliu" g.gif ?

Na, kai padaro, tai graziai atrodo pirmas 2-3 dienas, o po to ta vieta pradeda "gyti", apsitraukia tokia plevele", po to ji pradeda skilineti ir "bireti" tie vadinami "saseliai".... Aha, spalva is pradziu buna ryskoka, bet po kiek laiko ji isigeria ir nebebuna tokia ryski.... mirksiukas.gif

Bent jau man taip buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 15 gegužės 2006 - 19:50
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 15, 14:34)
Man iki Klaipedos nuvaziuoti, tai kaip iki Paryziaus biggrin.gif  biggrin.gif
Palauksiu, gal kokia vilniete atsilieps ir parasys, kad ir Vilniuje jis yra  smile.gif  mirksiukas.gif

Yra, yra viena, tiksliai nezinau kur ji dirba, bet tai meistres is Klaipedos mokine biggrin.gif
Atsakyti
sveikos...skaitynejau skaitynejau ir padariau isvada kad kiek zmoniu tiek nuomoniu tongue.gif kas vienom jega,kito visiskas s... thumbup.gif
na ir as nusprendziau surizikuot pasidaryt ta permanentini makiaza,birzelio 9 dienai uzsirasiau pas ta Ela,apie kuria cia kazkas labai gerai atsiliepe...ziuresim biggrin.gif baisu truputuka,bet kas nerizikuoja tas negeria sampano drinks_cheers.gif
beje,as darysiuos lupu permanentini.nes akis ir taip Dievulis grazias ir ryskias dave rolleyes.gif
gal kas daresi pas ta Ela lupas arba siaip kur kitur?Mano viena pazistama gal pries 2 metus Sugiharoj daresi lupas,tai iki siol gerai atrodo ir sake jokiu ten skausmu iki alpimo ir shashu per puse veido tikrai nebuvo,viskas ne taip baisu kaip cia kai kurios prirase.. biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu yra Vilniuje meistres is Klaipedos mokine, tai gal Elina mums galetu pagelbeti ir suzinoti is tos klaipedietes meistres 4u.gif ?
Atsakyti