Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(*lavista* @ 2006 05 14, 00:38)
Kuo skiriasi konturinis makiazas ir permanentinis ? blush2.gif  lupu tai isivaizduoju, o antakiu ??

Labai daug kuo skiriasi. Jei konkrečiai į tavo klausimą: tai net nereikia lyginti kaip atrodo antakiai po kontūrinio ir permanentinio schmoll.gif . Kontūriniu makiažu padarytų antakių praktiškai neatskirsi nuo natūralių.
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 14, 09:39)
Man irgi idomu, kodel po proceduros (konturinio makiazo) nebuna saseliu, kol viskas "sugyja"... g.gif
Kaip suprantu, konturini makiaza daro panasiai kaip ir permanentini.... bet kuom jie ten skiriasi..... g.gif

Nebūna jokių šašelių, aš tą pačią dieną ėjau į vakarėlį. Kontūrinį makiažą atlieka su mikroadatėlių aparačiuku, ten labai didelis greitis ( to aparačiuko), kaip minėjo pempe, spalva suleidžiama gerokai giliau, labai tiksliai kur reikalinga. Dar didelis skirtumas, kad neskauda. O permanentinis girdėjau - labai skausmingas. Aš jau treti metaiesu nusisplavinusi lūpas, puikiai laiko. Dabar noriu truputį pasikeisti spalvą, nes iš juodukės patapau blondine. Kitą savaitę eisiu, įvesim kiek smėlinio atspalvio, nes kai pašviesėjau nebereikia man tokių ryškokų rožinių lūpų blush2.gif
Yra bene 400 spalvų ir atspalvių. Tikrai žinau, kad ateina klientės nusivylusios permenetiniu. Kontūriniu galima ištaisyti "nezgrebnų" permanentinio makiažo meistrų klaidas. Dar kontūriniu makiažu puikiai galima užmaskuoti randus
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 14, 21:38)
Nebūna jokių šašelių, aš tą pačią dieną ėjau į vakarėlį. Kontūrinį makiažą atlieka su mikroadatėlių aparačiuku, ten labai didelis greitis ( to aparačiuko), kaip minėjo pempe, spalva suleidžiama gerokai giliau, labai tiksliai kur reikalinga. Dar didelis skirtumas, kad neskauda. O permanentinis girdėjau - labai skausmingas. Aš jau treti metaiesu nusisplavinusi lūpas, puikiai laiko. Dabar noriu truputį pasikeisti spalvą, nes iš juodukės patapau blondine. Kitą savaitę eisiu, įvesim kiek smėlinio atspalvio, nes kai pašviesėjau nebereikia man tokių ryškokų rožinių lūpų blush2.gif
Yra bene 400 spalvų ir atspalvių. Tikrai žinau, kad ateina klientės nusivylusios permenetiniu. Kontūriniu galima ištaisyti "nezgrebnų" permanentinio makiažo meistrų klaidas. Dar kontūriniu makiažu puikiai galima užmaskuoti randus

na nzn,man po permamentinio jau nebuvo taip baisu,kaip tu pasakoji..ta pati vakare klube buvau ir thumbup.gif na aisku jei darysi kokiam pakampyje tai gali buti,bet kai as dariausi geram salone,tai ir padare viska gerai..Bet seip dabar daryciausi konturini..dekui uz paaiskinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 05 14, 20:39)
na nzn,man po permamentinio jau nebuvo taip baisu,kaip tu pasakoji..

aš nepasakoju apie permenentinį, nes nesu jo bandžiusi, tiesiog esu mačiusi, girdėjusi ir čia pasiskaitau
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 14, 23:14)
aš nepasakoju apie permenentinį, nes nesu jo bandžiusi, tiesiog esu mačiusi, girdėjusi ir čia pasiskaitau

o kur dareisi konturini?ir kiek mokejai jei nepaslaptis?jei zinoma antakius pasidariusi,nes virsuj minejai apie lupas
Atsakyti
Elina, o kur tu darais konturini g.gif Gal jau minejai, neperskaiciau visko blush2.gif
Nu va, abiem su mexxi idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 gegužės 2006 - 23:59
QUOTE(mexxi @ 2006 05 14, 23:56)
o kur dareisi konturini?ir kiek mokejai jei nepaslaptis?jei zinoma antakius pasidariusi,nes virsuj minejai apie lupas

dariausi tik lūpas, pilnai, galima tik kontūrą. Man kainavo apie 1000 litų. Antakius darėsi mano draugė, labai labai gražu wub.gif , kaina panaši.

QUOTE(ESLAUDA @ 2006 05 14, 23:57)
Elina, o kur tu darais konturini g.gif  Gal jau minejai, neperskaiciau visko blush2.gif
Nu va, abiem su mexxi idomu bigsmile.gif

Klaipėdoje. Kai aš dariausi, daugiau linergistikos meistrų nebuvo kituose miestuose, dabar gal jau ir yra g.gif , ale manau, mano meistrė- geriausia. Profesionali ir labai daug dirbanti būtent su kontūriniu
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 15, 09:15)
dariausi tik lūpas, pilnai, galima tik kontūrą. Man kainavo apie 1000 litų. Antakius darėsi mano draugė, labai labai gražu wub.gif , kaina panaši.
Klaipėdoje. Kai aš dariausi, daugiau linergistikos meistrų nebuvo kituose miestuose, dabar gal jau ir yra g.gif , ale manau, mano meistrė- geriausia. Profesionali ir labai daug dirbanti būtent su kontūriniu

As dariau Kaune. Meistre thumbup.gif Antakiu kaina - 780
Atsakyti
QUOTE(boruze @ 2006 05 15, 08:48)
As dariau Kaune. Meistre thumbup.gif Antakiu kaina - 780

Kaune dareisi kontūrinį makiažą? Kokiam salone daro?
Sužinojau kainas:
antakių korekcija 680 lt
lūpų kontūras- 540 lt
lūpos su pilnu užpildymu- 1080 lt.
viršutinių vokų korekcija- 420 lt
apatinių- 340 lt
Dar daro viokius apgamėlius, musytes ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
As dariau High Care, bet meistre sake, kad ji kaune tik viena daro. kaip taviskes vardas?
Atsakyti
Vilnietes, kurios zinot kur VILNIUJE daro konturini makiaza, bukit geros - praneskit 4u.gif
Ir parasykit kaineles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 15, 15:19)
Vilnietes, kurios zinot kur VILNIUJE daro konturini makiaza, bukit geros - praneskit 4u.gif
Ir parasykit kaineles smile.gif

ta pati zadejau rasyti bigsmile.gif

bet as tai vista doh.gif geriau jau buciau konturini pasidariusi..Dabar gi neisiu,kai permamentini pries tris savaites pasidariau unsure.gif tai bent mama nueis
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
As tai antakius dariausi kazkur pries 2 ar 3 metus....*****, jau nepamenu blink.gif smile.gif
Tai dabar noriu eiti vel pasiryskinti.... man zaizdeles gyja sunkiau ir ilgiau nei kitiems....sako, kad pas mane kazkoks "randejimas". blink.gif ... zodziu, man antakiai gijo netrumpai, kol nubyrejo tie saseliai verysad.gif tai jeigu dabar yra konturinis makiazas ir ten visai nebuna tu saseliu, tai prosto super thumbup.gif
Na, o jeigu konturinio makiazo dar nera Vilniuje.... tai reikes vel kartoti permanentini blink.gif
Atsakyti