QUOTE(*lavista* @ 2006 05 14, 00:38)
Kuo skiriasi konturinis makiazas ir permanentinis ? lupu tai isivaizduoju, o antakiu ??
Labai daug kuo skiriasi. Jei konkrečiai į tavo klausimą: tai net nereikia lyginti kaip atrodo antakiai po kontūrinio ir permanentinio . Kontūriniu makiažu padarytų antakių praktiškai neatskirsi nuo natūralių.
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 14, 09:39)
Man irgi idomu, kodel po proceduros (konturinio makiazo) nebuna saseliu, kol viskas "sugyja"...
Kaip suprantu, konturini makiaza daro panasiai kaip ir permanentini.... bet kuom jie ten skiriasi.....
Kaip suprantu, konturini makiaza daro panasiai kaip ir permanentini.... bet kuom jie ten skiriasi.....
Nebūna jokių šašelių, aš tą pačią dieną ėjau į vakarėlį. Kontūrinį makiažą atlieka su mikroadatėlių aparačiuku, ten labai didelis greitis ( to aparačiuko), kaip minėjo pempe, spalva suleidžiama gerokai giliau, labai tiksliai kur reikalinga. Dar didelis skirtumas, kad neskauda. O permanentinis girdėjau - labai skausmingas. Aš jau treti metaiesu nusisplavinusi lūpas, puikiai laiko. Dabar noriu truputį pasikeisti spalvą, nes iš juodukės patapau blondine. Kitą savaitę eisiu, įvesim kiek smėlinio atspalvio, nes kai pašviesėjau nebereikia man tokių ryškokų rožinių lūpų
Yra bene 400 spalvų ir atspalvių. Tikrai žinau, kad ateina klientės nusivylusios permenetiniu. Kontūriniu galima ištaisyti "nezgrebnų" permanentinio makiažo meistrų klaidas. Dar kontūriniu makiažu puikiai galima užmaskuoti randus