Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(etsia @ 2006 05 11, 10:06)
gal ir kvaila klausima uzduosiu  doh.gif  bet kas yra tas permanentinis makiazas. pvz antakiams kaip ji daro, ar cia plaukeliai kazkaip nudazomi,  ar kaip  g.gif
o kaip tai sveikatai atsiliepia?
aciu uz atsakymus, man tokiai neismanelei  blush2.gif

Plaukeliai nedazomi, dazoma tik oda tarp plaukeliu....ir kaip sake Elina, taip pasiekiamas tankesniu, grazesnes, norimos formos, labiau simetrisku antakiu forma.
O del sveikatos smile.gif ..... kas cia gali pakenkti sveikatai? Na, nebent zmogus gali buti alergiskas tiems pigmentamas ( dazams), kuriuos iveda ( "ipaiso").... pries darydami permanentini makiaza pasikonsultuokite su gydytoju ar vaistininku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif JUOKAUJU biggrin.gif ! Pasikonsultuoti su paciu meistru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 12 gegužės 2006 - 11:30
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 11, 23:59)
Mano klausimas irgi kvailokas blush2.gif dėl antakių... o kaip su plaukais, nu ta prasme kai jų perdaug, juos ir toliau tvarkytis kaip visada: pešioti, skusti ar kažkokiu stebuklingu būdu jie nebeauga unsure.gif

VICI,as pasidariau antakiams permamentrini pries dvi savaites..Na thumbup.gif labai patenkinta..plaukai ataugineja,bet labai gerai viskas matosi,tai pati issipesioju..O be to,kai pats pesioji ne taip ir skauda rolleyes.gif seip as norejau truputi tamsesniu(o gal ir oda ne visai prieme pigmenta),tai eisiu korekcijos darytis..Bet bijau,nes man tai tikrai skaudejo,aisku skausmas iskenciames,ypac kai zinai,kad vardan saves,bet vis tiek,geriau eiti nepasidaziusiai,nes asarytes bega bigsmile.gif
Atsakyti
hmmmmm... g.gif O man neskaudejo, kai dariausi antakius smile.gif ... gal vos vos jautesi, kai antakiu priekyje "tatuiravo", nubego pora asareliu, bet, aplamai, tai net nepavadinciau to SKAUSMU smile.gif Vat kai lupas daro, tai girdejau, kad nelabai malonu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 12 gegužės 2006 - 20:54
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 12, 22:52)
hmmmmm... g.gif  O man  neskaudejo, kai dariausi antakius  smile.gif ... gal vos vos jautesi, kai antakiu priekyje "tatuiravo", nubego pora asareliu, bet, aplamai, tai net nepavadinciau to SKAUSMU  smile.gif  Vat kai lupas daro, tai girdejau, kad nelabai  malonu....

taigi ten ir parasyta lankstinuke,skausmas individualus,negalima apibudinti,vienas zmogus yra jautresnis kitas ne..ir viskas..kai antakiu priekyje tatuiravo va tada ir skaudejo nerealiai,o sonai tai visai nesijaute..Na,seip as tokia esu jautri,man truputi kas skauda..Bet skausmas,kaip ir sakiau iskenciamas,tuo labiau zinai,kad del saves biggrin.gif o lupas 3 drauges daresi,tai sake kosmaru kosmaras kaip skauda,pagal antakius net nera ko lyginti..I korekcijas nei viena nebejo,nes sake tokio skausmo nebeiskes..O svarbiausia dar vienos cia buvo vyro dovana,sako turbut specialiai taip pakiso man,tai savaite su vyru nekalbejo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif super vyrelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 12, 11:25)
kas cia gali pakenkti sveikatai? Na, nebent zmogus gali buti alergiskas tiems pigmentamas ( dazams), kuriuos iveda ( "ipaiso").... 

dažai- augaliniai, nealergizuojantys 4u.gif ( oi, aš čia apie linergistiką, apie kontūrinį makiažą, o ne apie permanentinį) doh.gif

QUOTE(mexxi @ 2006 05 12, 18:48)
Bet bijau,nes man tai tikrai skaudejo,aisku skausmas iskenciames,ypac kai zinai,kad vardan saves,bet vis tiek,geriau eiti nepasidaziusiai,nes asarytes bega bigsmile.gif

tu darei- permanentinį makiažą. Kontūrinis tikrai neskauda mirksiukas.gif

QUOTE(mexxi @ 2006 05 13, 11:39)
I korekcijas nei viena nebejo,nes sake tokio skausmo nebeiskes..

Girdėjau, kad permenetinis- skausmingas. Bet jetau blink.gif , nenuėjo į korekcijas? Taigi tiek babkių vėjais paleido unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 13 gegužės 2006 - 17:46
Na, as dar irgi negirdejau tokio bajerio, kad kam nors butu sukele alegrija sie dazai darant permanentini makiaza.....

Na, apie konturini makiaza dar nelabai daug zinau, turbut geras dalykas, jei nebuna tu saseliu po padarymo smile.gif bet ir kaineles koordinaliai skiriasi, nei permanentinio blink.gif Nelabai visos sau gali leisti toki brangu malonuma smile.gif Na, bet dabar jis kaip ir naujove, tai del to ir kaineles tokios.... praeis kiek laiko, gal ir sumazes kainos g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 13, 19:44)
tu darei- permanentinį makiažą. Kontūrinis tikrai neskauda mirksiukas.gif

as ir rasiau,kad permamentini ax.gif
o apie konturini pirma karta girdziu doh.gif ot tundra blush2.gif gal galite daugiau papasakoti? mirksiukas.gif dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi konturinis makiazas ir permanentinis ? blush2.gif lupu tai isivaizduoju, o antakiu ??
Atsakyti
Cia reikia klausti Elinos, ji zino apie konturini makiaza smile.gif
Man irgi idomu, kodel po proceduros (konturinio makiazo) nebuna saseliu, kol viskas "sugyja"... g.gif
Kaip suprantu, konturini makiaza daro panasiai kaip ir permanentini.... bet kuom jie ten skiriasi..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 05 14, 11:39)
Cia reikia klausti Elinos, ji zino apie konturini makiaza smile.gif
Man irgi idomu, kodel po proceduros (konturinio makiazo) nebuna saseliu, kol viskas "sugyja"... g.gif
Kaip suprantu, konturini makiaza daro panasiai kaip ir permanentini.... bet kuom jie ten skiriasi..... g.gif

vat,as lupu tai zinau,o apie antakiu schmoll.gif Elina,papasakok mums mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexxi: 14 gegužės 2006 - 12:15
QUOTE(mexxi @ 2006 05 14, 12:14)
vat,as lupu tai zinau,o apie antakiu schmoll.gif Elina,papasakok mums mirksiukas.gif  4u.gif

Konturini daro tik pavirsiuje, permanentini daro gilaiu, kur jau yra kraujo indai ar kaip ten jie. Todel permanentinio metu ir kraujas bega, ir limfa teka. Permanentinio metu su adatele bado, na kaip ir tatuiruote darant. Todel kiekvienas taskelis pasidaro ne vienodame gylyje ir todel blunka netolygiai, kur gilau ten ilgiau neblunka ir atvirksciai.O konturinio aparatelis ne bado gilyn , o daro odoje itrukimus. Nezinau ar supratote, as buvau prezentacijoje ir bent taip supratau. smile.gif
Atsakyti