Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

as akiu pravedimus pasidarius, o skaudet tai skaudejo bet jau pasimirso smile.gif
Atsakyti
Keista, ieskojau visur bet neradau ta tema, nebent pavadinimas kitoks g.gif
Vaivaida o gal turi telefona, kas tau dare... ir kur dareis? nes man klp butu pats tas wink.gif
bet ziuriu nepigiai kainuoja ax.gif
Atsakyti
dar cia daro www.groziocentras.lt
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 05 03, 22:02)
bet ziuriu nepigiai kainuoja  ax.gif

Nenorėk pigiai graži būti lotuliukas.gif
Anksčiau daug pasakojau apie kontūrinį ( ne permanentinį) makiažą, bet kažur tema dingo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 gegužės 2006 - 13:06
jei neklystu,tai ta tema kazkur dekoratyvinej kosmetikoj g.gif
Atsakyti
Jei ka domina permanentinis makiazas, galiu pasiulyti VILNIUJE labai faina ir malonia meistre, pas kuria as dariausi antakius mirksiukas.gif Man jos darbas labai patiko thumbup.gif
Sioje srityje ji dirba jau senai, ir siaip, labai faina, maloni moteris smile.gif
Dirba su naujausiais aparatais.
Na, ir kainos pas ja labai nedideles, nes dirba pati sau... Jos vardas ELA

Kainos (bent jau buvo tokios pries metus):

ANTAKIAI- 280LT.
AKYS - 320LT.
LUPOS - 400LT.

Stiliaus studija "ELSTINA"
OLANDU 19-1 (priesais "Minimos" parduotuve)
Tel. 260 95 55
VILNIUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 10 gegužės 2006 - 15:14
SKAIDRE,gal zinai kokio amziaus klientams Ela daro ta makiaza?Nuo 18m,ar gali ir anksciau?
Jei nezinai,tai gal ji turi el.pasta?Pati pasiklausciau blush2.gif
Atsakyti
Nuo kokio amziaus daro, tai nezinau g.gif
Nea, jos emailo nezinau.....
Galiu duoti jos mobilu, pasiskambink jai ir pasiklausk.
Parasyk man i az, jei noresi.
Atsakyti
gal ir kvaila klausima uzduosiu doh.gif bet kas yra tas permanentinis makiazas. pvz antakiams kaip ji daro, ar cia plaukeliai kazkaip nudazomi, ar kaip g.gif
o kaip tai sveikatai atsiliepia?
aciu uz atsakymus, man tokiai neismanelei blush2.gif
Atsakyti
Pemanentinis (ilgalaikis) makiazas - tai kai specialia metodika (su spec. aparatu) pigmentas (spec.dazai) ivedami i virsutini odos sluoksni...
Cia viskas labai panasu, kaip daro tatuiruotes, tik kitoks aparatas ir tie dazai ne taip giliai ivedami i oda kaip tatuiruotems smile.gif

ANAKIAI - koreguojami arba visisikai keiciama forma ir spalvos intensyvumas.

AKYS - pasiekiamas tankiu blakstienu ispudis. Atlikus pigmentacija, blakstienu augimo linija "sutankeja", spalva suintensyveja. Keiciama akies forma, nusvirusiu akiu krasteliai kilstelimi i virsu. Taip pat daromas virsutinio ir apatinio voko platesnis ar siauresnis apvedziojimas ("pravedimas")

LUPOS- lupos atrodys didesnes, putlesnes, simetriskos. Pigmentuojama ne tik lupu formos apvadas, bet ir daromas spalvinis perejimas i naturalia lupu spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 11 gegužės 2006 - 10:31
Mano klausimas irgi kvailokas blush2.gif dėl antakių... o kaip su plaukais, nu ta prasme kai jų perdaug, juos ir toliau tvarkytis kaip visada: pešioti, skusti ar kažkokiu stebuklingu būdu jie nebeauga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 11, 21:59)
Mano klausimas irgi kvailokas blush2.gif dėl antakių... o kaip su plaukais, nu ta prasme kai jų perdaug, juos ir toliau tvarkytis kaip visada: pešioti, skusti ar kažkokiu stebuklingu būdu jie nebeauga unsure.gif

žinoma- atauga. Jei turi gražios formos, tankius antakius- nėra reikalo darytis. Bet toms, kurios turi trumpus, šviesius, asimetriškus antakius- tai išsigelbėjimas bigsmile.gif . O pešioti reikia, tvarkytis kaip visad. Tik kosmetologei bus daug lengviau išpeėioti pagal kontūrą, be to juk permenentikiu makiažu pakeičia ir jų formą, pvz. prailgina, patankina, žinoma, vizualiai ( plaukelių nepriaugina, juos tik nupaišo)
Atsakyti