Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 22, 03:01)
*Spalva trumpiau išlieka, jei neatsisakote kosmetikos su vaisių rūgštimis, jei ilgai deginatės saulėje, jei dažnai lankotės saunoje – karštis skatina epidermio atsinaujinimą.
*Spalvą gali pakeisti ir dažnai vartojami hormoniniai vaistai, dėl kurių antakių spalva gali virsti rausva ar žalsva. Todėl būtina perspėti klientę iš anksto ir priminti, jog kontraceptiniai preparatai tokio poveikio neturi.
*Permanentinį makiažą atliekanti kosmetologė privalo gerai išmanyti, kokias spalvas derinti, nes ne taip sumaišytos, įvykus difuzijai, jau po pusmečio antakių liniją gali paversti žalsvos ar rožinės spalvos.

Saltinis: moteris.lt

Manau, tai galejo buti tiek Tavo (hormoniniu vaistu, kitu preparatu naudojimas), tiek kosmetikes kalte. Faktas, kad ji kalta bent jau tuo, kad Tavs neispejo, i ka reaguoja pigmentas. O pries kiek laiko darytas permanentinis makiazas? Kokia kosmetika naudoji? Ar neemei naudoti kokiu vaistu, maisto papildu? Nepakeitei mitybos?

Hormoniniu vaistu nenaudojau, jokiu maisto papildu, mitybos nekeiciau, o kosmetika niekuo neypatinga..paprasta prausimui zele, tonikas ir pan... Darydama makiaza kosmetologe maise dvi rudas spalvas, kad isgautu tinkama atspalvi. Gal ir ivyko ta difuzija.. o kazin spalva dabar galima kaip nors istaisyt? Ar kosmetologe turetu atsakyt uz si atsitikima?
Atsakyti
QUOTE(Lacosti @ 2006 03 20, 19:12)
Pries metus pasidariau antakiu permanentini makiaza. Spalva dare ruda. O paskutiniu metu ji tapo rausva, siek tiek oranzine.... gal kas zinot kodel taip galejo atsitikt? Ar cia kosmetologes kalte? Kaip atstatyt ruda spalva?

taip ir yra. Permanentinis blunka netolygiai ir demem ir dar keicia spalva. Konturinis yra geresnis, nes blunka tolygiai ir nekeicia spalvos.
Atsakyti
tai ok, ok, tik kur pasidaryt ta konturiny?? nejau niekas nezino....sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Xuligane_23 @ 2006 03 23, 21:18)
tai ok, ok, tik kur pasidaryt ta konturiny?? nejau niekas nezino....sad.gif(

Konturini daro Kaune:
Weyergans High Care centras, Donelaičio g. 62-215
tel./faks. (8~37) 206447, mob. tel. +370 655 34242
Atsakyti
Lacosti, labai Tau aciu uz info, tikrai thumbup.gif
Sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(Xuligane_23 @ 2006 03 25, 13:19)
Lacosti, labai Tau aciu uz info, tikrai thumbup.gif
Sekmes:)

Prasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacosti @ 2006 03 23, 17:22)
Hormoniniu vaistu nenaudojau, jokiu maisto papildu, mitybos nekeiciau, o kosmetika niekuo neypatinga..paprasta prausimui zele, tonikas ir pan... Darydama makiaza kosmetologe maise dvi rudas spalvas, kad isgautu tinkama atspalvi. Gal ir ivyko ta difuzija.. o kazin spalva dabar galima kaip nors istaisyt? Ar kosmetologe turetu atsakyt uz si atsitikima?

Nemanau, kad tai kosmetikes klaida, nes mano manymu tokiu atveju reakcija butu pasireiskusi anksciau (savaite, du, na, menesi po makiazo, bet tik ne po puses metu). Aisku, cia ne faktai, o mano speliojimai tongue.gif
O jeigu kosmetike ir kalta, turint galvoje lietuviu mentaliteta, netikiu, kad ji ta kalte prisiimtu ax.gif Pabandyk nueiti i kita salona ir paziurek ka jie pasakys, tada jau gali spresti - grizti pas savo kosmetike kaip pas kaltininke, ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 26, 01:41)
Nemanau, kad tai kosmetikes klaida, nes mano manymu tokiu atveju reakcija butu pasireiskusi anksciau (savaite, du, na, menesi po makiazo, bet tik ne po puses metu). Aisku, cia ne faktai, o mano speliojimai tongue.gif
O jeigu kosmetike ir kalta, turint galvoje lietuviu mentaliteta, netikiu, kad ji ta kalte prisiimtu ax.gif Pabandyk nueiti i kita salona ir paziurek ka jie pasakys, tada jau gali spresti - grizti pas savo kosmetike kaip pas kaltininke, ar ne ax.gif

Taip ir padarysiu... Dekuj uz patarimus! smile.gif
Atsakyti
Sweikos, įdomu,būtų ką sužinot apie permamentinį makiažą, gal kas darėsi, labai noriu pasidaryti antakius ir lūpas, kažin kokia kaina, ar ar labai skauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 05 02, 14:43)
Sweikos, įdomu,būtų ką sužinot apie permamentinį makiažą, gal kas darėsi, labai noriu  pasidaryti antakius ir lūpas, kažin kokia kaina, ar ar labai skauda  ax.gif

Aš pasidariau lūpų kontūrinį makiažą, mano nuomone tai švelnesnis ir beveik neskausmingas būdas. Susiradau pačią geriausią meistrę, beje ji dirba Klaipėdoj, nors pati esu iš Kauno. Dabar esu labai patenkinta, lūpų dažyti nebereikia rolleyes.gif Taip pat dar galvoju ir vokų pravedimus darytis.
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 05 02, 16:43)
Sweikos, įdomu,būtų ką sužinot apie permamentinį makiažą, gal kas darėsi, labai noriu  pasidaryti antakius ir lūpas, kažin kokia kaina, ar ar labai skauda  ax.gif

mano mama antakius pasidare
skaudet tai skauda, nes ant kaulo, bet patogu tai labai.
dare vilniui ir apie 300 mokejo jei neklystu
Atsakyti
Jau kazkur ta tema yra tongue.gif
Dariausi antakius.Skauda.Patenkinta.Mokejau 400lt.
Atsakyti