QUOTE(cambala @ 2017 05 27, 21:16)
Taigi nesokinejo, vakariene pars dazniausiai darydavosi ir kojibes maise guledavo neskalbtos. As nesakau, kad reikia zmonoms tas kojines skalbti, bet man tiesiog labai keistai skaitosi, kad seimoj kiekvienas savo drabuzius atskirai skalbiasi. Na susirenka kruva skalbiniu, surusiuoji pagal spalva ir skalbi bendrai. Jau nesvarbu kas i ta skalbianke sumes - vyras ar moteris.
Nemyli vyro 6 metus, tai kam gyvent su nemylimu? Del kazkokios naudos?
Vat butent, abu man atrodo nebuvo pasiruose siemai, labai jauni, bet kazkai labai norejo to vaikelio, nes tai ka ten pasakojo susiduri atikrausiia daugum ajaunu siemu, tas kas lieka su vaiku namie atrodo ,akd kita sprisideda per mazai, kas eina idarba tam atrodo, akd jis ir taip darbe jau pavargsta ir palei aparsyma padejo juk ta svyras kazkiek nebuvo taip, kad visai nieko...bet matyt buvo per sunku, jei butu paklaususi anoje temoje duotu patarimo , neturetu tokios istuacijos dabar. i rgalu gale galima visda issiskirti, tai aks dabar yra kazkoks kosmaras, bet gal tas vyras galvoja, kad jai taip patinka, jis paskambina passako pasiruosk,, ji pasiruosia , paguli, neprotestuoja? Jis ja keikia minimum 6 metus, jai tinka nieko nekeicia, situacija blogeja , vis tiek nekeicia, nemasto...tai ar tikrai tas vienas vyras toks kaltas??
Manau, kad meiles nera tai ir kyla is cia visos bedos...Nebuvo ir nera noro stengtis del vyro..
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2017 05 27, 21:24)
<p>Esme manau tame, kad tas vyras netvarkingas. Meto pakampem tas kojines, alaus bonkas ir isivaizduoja kad zmona turi viska rinkt is paskos.</p><p>Bet cia niekis. Baisiausia yra prievartavimas 3 kart i savaite. Man sis dalykas orotu nesuvokiamas.</p><p>O nepalieka, nes ji auka. Pazeista psichika. Bijo palikt</p>
Bet gal jis ne nesupranta,akd prievartauja???

Nu nezinau , jei prievartauja, tai gintis manau reikia, nesutikti, kovoti, eiti rasyti pareiskima kazka daryti, o jei tik paguli be emociju, tai gal vyras galvoja, kad taip ir turi buti , zmona taip sutinka savo pareigas atlikti?
Tos pacios bedos tesiasi jau 6 metai, o ju pagrindas, nemyli vyro, kaip pati sako...tik kazkodel gyvena, o ko jo bijot, jei jis net rankos pries ja pakeles nera???
O jo bedos alkoholizmas, jei jau tada isgerdavo po 2-3 LITRUS alaus per diena, tai dabar jauciu daugiau