Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro spaudimas,grasinimas

Ubuntu, yra toks Maksimalietis fb. Ir Veryga. Jie aršiai įrodinėja, kad BET KOKS kiekis alkoholio yra nuodas bei kenkia. Ir jie mano, kad visi, kurie jais netiki arba neklauso yra kvaili arba priklausomi nuo alkoholio. Ir jie niekaip nesupranta kodėl po to, kai jie pateikia tokią teisingą informaciją, žmonėms neatsiveria akys ir jie nepradeda dėkoti.
Tai va jūs irgi pagalvokit kokių jūs čia reakcijų tikitės sakydama, kad jums jau nemalonus žmogus yra truputį išgėręs ir kad tikrai atskirtumėt kada pvz aš esu išgėrusi taurę vyno. Apie musmires jau nebekalbu. Ir apie jūsų teisuolišką pasitenkinimą kokie visi aplinkui yra buki.

Čia toks ribotumo+fanatizmo+davatkiško teisuoliškumo mišinys, kuris kiekvienam sveikai mąstančiam žmogui sukelia atmetimo reakciją ir apsunkina normalų pokalbį.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2017 06 07, 16:53)

Kristi_na yra zinokit toks dalykas kaip mokslas, istirta ir padeta elementarus dalykai, kad alkoholis tokia medziaga vartoti i vidu yra nuodinga, bet koks kiekis. Nei Veryga, nei Maksimalietis patys neprisifantazavo ka senka. As tam ir idejau tas nuorodas, nors siaip tikrai nemegstu ilgu tekstu cia, bet siaip is idomumo, kokia bus reakcija ir kiek ilgai zmones irodines, kad visgi nekenkia doh.gif . Tikrai nesitikejau, kitaip reguos, idomu buvo tik kiek ilgai ir kokius argumentus naudos saves pateisinimui, idomu buvo kaip smegenys zmogaus veikia, kad save apgauti bigsmile.gif

O jusu matymas fanatizmo ir t.t., rodo tik ribota sugebejima mastyti, atleiskit 4u.gif Jus net elementariai nesuvokiat, kad nieko as cia nei apsviesti nei kad ka pirimtu nenorejau, ne mano tai kelias ir ne man kazka atvertinet ar stengtis, kad priimtu, cia jau kiekvieno asmeninis reikalas, visi cia suauge tikiuosi, nereik uz rankytes vedziot mirksiukas.gif

O kad man nemalonu bendrauti su isgerusiasi, tai cia mano pasirinkimai, su tokiais nebendrauju, jums manau netrukdo biggrin.gif ir jei jus nesugebat atskirti isgerusio zmogaus, tai velgi jusu sugebejimu, atdidumo trukumas, as neisivaizduoju kaip galima neatskirti is kart is akiu matosi, kai zmogus apsaviges.

Nu tai jei zmogus ne bukas tai man paaiskinkit, kodel neigia, tai kas senai mokslo irodyta? Cia jei as pradeciau neigti, kad zeme apvali, ka apie mane sakytumet? bigsmile.gif Koks cia geriausiai budvardis tada tinka? As suprantu tokia pozicija: zinau ,kad alkoholis kenkia, bet tai mano apsiprendimas ir pasirinkimas ji vartoti, kaip dauguma rukanciu zino, kad cigaretes kenkia, bet ruko, bet neigimas kad kenkia tai jau juokinga ir tikrai buka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 07 birželio 2017 - 16:47
Bože bože, tas pats per tą patį, ryškiai neturėjimas ką veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Ubuntu, ką jūs sakytumėt, jei aš čia pradėčiau dėti didžiausias paklodes kaip kenkia (sąrašą galima papildyti smile.gif mėsa, žuvis, kiaušiniai, pienas, cukrus, druska, gyvenimas triukšme, įtemptas darbas, konfliktai, riebus maistas, glitimas, liesas maistas, neaugalinis maistas, ne gimtojoje žemėje išaugintas maistas, gyvenimas nesportuojant kasdien bent po valandą ir t.t.. Ir visa trykšdama entuziazmu įrodinėčiau kokie jūs buki esate, kad nesuprantate šitos mano išminties ir kaip visų tų išvardintų dalykų kenksmingumo nesuvokiantys žmonės yra kvaili.
Kiekvienam šitam punktui galima surasti n+1 straipsnį, kad tai ŽIAURIAI nesveika ir BAISIAI kenksminga, o panorėjus galima atrasti dar n+1 šaltinį, kad yra priešingai.

Bet kadangi jums nemalonu bendrauti su išgėrusiais žmonėmis ir toliau užsispyrusiai įrodinėjate, kad tikrai jaučiate juos ir net neabejoju, kad manote, jog esu alkoholikė arba nematanti akivaizdžių dalykų, tai palieku jus diskutuoti su išmintingesniais žmonėmis rolleyes.gif

Toliau jau rašysiu tik Božė božė biggrin.gif
Atsakyti
Yra toks pasakymas " neduok paest, duok pasneket". Cia grynai ubuntu liecia. Nesupranta moteriske, kad jau yra kaip pajuokos objektas ir toliau varo i vienus vartus kaip vista ko ko ko...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 06 07, 18:30)
vista ko ko ko...

Mociute kaime augino vistas, tai viena is ju tokia didele stora broilerine vista kazkodel labai garsiai kudakuodavo, taip kooooo kooooo kooooo, perskaicius jusu posta, kazkodel prisiminiau ta vista lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2017 06 07, 18:21)
Ubuntu, ką jūs sakytumėt, jei aš čia pradėčiau dėti didžiausias paklodes kaip kenkia (sąrašą galima papildyti  smile.gif mėsa, žuvis, kiaušiniai, pienas, cukrus, druska, gyvenimas triukšme, įtemptas darbas, konfliktai, riebus maistas, glitimas, liesas maistas, neaugalinis maistas, ne gimtojoje žemėje išaugintas maistas, gyvenimas nesportuojant kasdien bent po valandą ir t.t.. Ir visa trykšdama entuziazmu įrodinėčiau kokie jūs buki esate, kad nesuprantate šitos mano išminties ir kaip visų tų išvardintų dalykų kenksmingumo nesuvokiantys žmonės yra kvaili.
Kiekvienam šitam punktui galima surasti n+1 straipsnį, kad tai ŽIAURIAI nesveika ir BAISIAI kenksminga, o panorėjus galima atrasti dar n+1 šaltinį, kad yra priešingai.

Bet kadangi jums nemalonu bendrauti su išgėrusiais žmonėmis ir toliau užsispyrusiai įrodinėjate, kad tikrai jaučiate juos ir net neabejoju, kad manote, jog esu alkoholikė arba nematanti akivaizdžių dalykų, tai palieku jus diskutuoti su išmintingesniais žmonėmis  rolleyes.gif

Toliau jau rašysiu tik Božė božė  biggrin.gif

Rašykit. Pritarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 06 07, 19:03)
Rašykit. Pritarsim smile.gif

butent biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2017 06 07, 18:21)
Ubuntu, ką jūs sakytumėt, jei aš čia pradėčiau dėti didžiausias paklodes kaip kenkia (sąrašą galima papildyti  smile.gif mėsa, žuvis, kiaušiniai, pienas, cukrus, druska, gyvenimas triukšme, įtemptas darbas, konfliktai, riebus maistas, glitimas, liesas maistas, neaugalinis maistas, ne gimtojoje žemėje išaugintas maistas, gyvenimas nesportuojant kasdien bent po valandą ir t.t.. Ir visa trykšdama entuziazmu įrodinėčiau kokie jūs buki esate, kad nesuprantate šitos mano išminties ir kaip visų tų išvardintų dalykų kenksmingumo nesuvokiantys žmonės yra kvaili.
Bet kadangi jums nemalonu bendrauti su išgėrusiais žmonėmis ir toliau užsispyrusiai įrodinėjate, kad tikrai jaučiate juos ir net neabejoju, kad manote, jog esu alkoholikė arba nematanti akivaizdžių dalykų, tai palieku jus diskutuoti su išmintingesniais žmonėmis  rolleyes.gif
Toliau jau rašysiu tik Božė božė  biggrin.gif

Butu labai idomu paskaityti, jei su kuo nesutarciau, tureciau kita info ta ir parasyciau. 4u.gif

Bet jus matyt vistiek neskriat maisto ir nuodu smile.gif Supraskit alkoholis ne maistas, ne vanduo, ne deguonis, tai nuodas ir dar narkotikas, paparsciausiai, jei trumpai ir aiskiai. Jei del ivairaus maisto rasit ivairiu moskliniu tyrimu ir isvadu, del alkoholio niekas nebesigincyja, nustate, irode ir atrodo turetu buti visems aisku, bet ne zmones kazkodel megsta kazka prisifantazuoti, kad nusiek tiek tai sveika biggrin.gif raskit bent ta veina saltini oficialu siu laiku, kad alkoholis sveika mirksiukas.gif Buvo toks vienas apie kraujagysles ir vyna, deja paaiskejo kad blaiviu zmoniu grupe buvo parinkta is senu ir ligotu zmoniu daugiausia, kurie del sveikatos sutrikimu negalejo vartot alkoholio, pakeitus zmones, jokios teigiamos itakos vyno gerime nerasta. 4u.gif

O kaip taip sugebejote pasidaryti isvada apie alkoholike? blink.gif Cia kaip ir kitos, jei pasakau,kad gerti kenkia is kart sau klijuojates alkoholikes etikete? nusistatot liga, nusistatykit, jums geriau zinot, bet as to nerasiau. Alkoholizmas, yra tada kai zmogus negali gyventi negerdamas, tai jums pacioms geriau zinoti, galit ar negalit, be jo gyventi..."Alkoholizmas – alkoholinė narkomanija, liguistas potraukis (priklausomybė) gerti alkoholinius gėrimus."
O per foruma tikrai nematau ar jus pasvaigusi ar ne, bet gyvai tikrai matosi, nezinau, kodel stebites, niekaip nesuprantu, kas cia nuostabaus, jus tikrai nematot, jei zmogus apsvaiges? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Boze Boze... doh.gif

doctor.gif
Atsakyti
Dėlioja nuorodas apie prasigėrusius degradus, fantazuoja, tapatina, rašinėja lempinius kavyzdžius ir dar pareiškia, kad va "tu į tokią panaši" "iš tikrųjų daugiau geri, nei sakai" "jau prikalei" o paskui ups.. jums geriau žinoti lotuliukas.gif kur jau ten, kai žinovė čia tokia yra lotuliukas.gif
Papildyta:
Bože bože..
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 08, 13:41)
del alkoholio niekas nebesigincyja, nustate, irode

Vienas gaires patvirtino vienos valstybės institucija ir jau pasaulinis faktas, nustatyta ir įrodyta. Analizės metodus jų nagrinėjot, šaltinius tikrinot, išvadų pagrįstumą vertinot? N valstybių yra pasitvirtinę rekomendacijas ir visi jie turėjo savo argumentus, kodėl būtent jų išvados yra teisingos. O čia matot niekas nebesiginčija. Ta prasme man tai dzin, Jūs tomis gairėmis tikėkit, vadovaukitės ir t.t. Nu bet vis tiek jau taip globaliai jas taikyti aš sakyčiau drąsu smile.gif

"Inconsistent guidelines are also likely to increase skepticism among the public about their accuracy," Humphreys said. "It is not possible that every country is correct; maybe they are all wrong."
Šalt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 08 birželio 2017 - 14:36
QUOTE(Hmmm... @ 2017 06 08, 15:35)

Dar daugiau saltiniu prideti ar pacios susirasit? biggrin.gif As sneku apie mokslinius darbus, siuo metu nera nei vieno tyrimo, kuris patvirtintu kazkokai nauda alkoholio vartojimo, dar 75 metais PSO priskyre sia medziaga prie narkotiku ir nuodingu.... Idejau nuoroda i paprasta straipni ,kad butu aiskiau suprasti, taip sutapo, kad jis is Uk rekomendaciju. Taip nagrinejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 birželio 2017 - 14:45