Ubuntu, yra toks Maksimalietis fb. Ir Veryga. Jie aršiai įrodinėja, kad BET KOKS kiekis alkoholio yra nuodas bei kenkia. Ir jie mano, kad visi, kurie jais netiki arba neklauso yra kvaili arba priklausomi nuo alkoholio. Ir jie niekaip nesupranta kodėl po to, kai jie pateikia tokią teisingą informaciją, žmonėms neatsiveria akys ir jie nepradeda dėkoti.
Tai va jūs irgi pagalvokit kokių jūs čia reakcijų tikitės sakydama, kad jums jau nemalonus žmogus yra truputį išgėręs ir kad tikrai atskirtumėt kada pvz aš esu išgėrusi taurę vyno. Apie musmires jau nebekalbu. Ir apie jūsų teisuolišką pasitenkinimą kokie visi aplinkui yra buki.
Čia toks ribotumo+fanatizmo+davatkiško teisuoliškumo mišinys, kuris kiekvienam sveikai mąstančiam žmogui sukelia atmetimo reakciją ir apsunkina normalų pokalbį.
QUOTE(Kristi_na @ 2017 06 07, 16:53)
Kristi_na yra zinokit toks dalykas kaip mokslas, istirta ir padeta elementarus dalykai, kad alkoholis tokia medziaga vartoti i vidu yra nuodinga, bet koks kiekis. Nei Veryga, nei Maksimalietis patys neprisifantazavo ka senka. As tam ir idejau tas nuorodas, nors siaip tikrai nemegstu ilgu tekstu cia, bet siaip is idomumo, kokia bus reakcija ir kiek ilgai zmones irodines, kad visgi nekenkia

O jusu matymas fanatizmo ir t.t., rodo tik ribota sugebejima mastyti, atleiskit

O kad man nemalonu bendrauti su isgerusiasi, tai cia mano pasirinkimai, su tokiais nebendrauju, jums manau netrukdo

Nu tai jei zmogus ne bukas tai man paaiskinkit, kodel neigia, tai kas senai mokslo irodyta? Cia jei as pradeciau neigti, kad zeme apvali, ka apie mane sakytumet?

Bože bože, tas pats per tą patį, ryškiai neturėjimas ką veikt

Ubuntu, ką jūs sakytumėt, jei aš čia pradėčiau dėti didžiausias paklodes kaip kenkia (sąrašą galima papildyti
mėsa, žuvis, kiaušiniai, pienas, cukrus, druska, gyvenimas triukšme, įtemptas darbas, konfliktai, riebus maistas, glitimas, liesas maistas, neaugalinis maistas, ne gimtojoje žemėje išaugintas maistas, gyvenimas nesportuojant kasdien bent po valandą ir t.t.. Ir visa trykšdama entuziazmu įrodinėčiau kokie jūs buki esate, kad nesuprantate šitos mano išminties ir kaip visų tų išvardintų dalykų kenksmingumo nesuvokiantys žmonės yra kvaili.
Kiekvienam šitam punktui galima surasti n+1 straipsnį, kad tai ŽIAURIAI nesveika ir BAISIAI kenksminga, o panorėjus galima atrasti dar n+1 šaltinį, kad yra priešingai.
Bet kadangi jums nemalonu bendrauti su išgėrusiais žmonėmis ir toliau užsispyrusiai įrodinėjate, kad tikrai jaučiate juos ir net neabejoju, kad manote, jog esu alkoholikė arba nematanti akivaizdžių dalykų, tai palieku jus diskutuoti su išmintingesniais žmonėmis
Toliau jau rašysiu tik Božė božė

Kiekvienam šitam punktui galima surasti n+1 straipsnį, kad tai ŽIAURIAI nesveika ir BAISIAI kenksminga, o panorėjus galima atrasti dar n+1 šaltinį, kad yra priešingai.
Bet kadangi jums nemalonu bendrauti su išgėrusiais žmonėmis ir toliau užsispyrusiai įrodinėjate, kad tikrai jaučiate juos ir net neabejoju, kad manote, jog esu alkoholikė arba nematanti akivaizdžių dalykų, tai palieku jus diskutuoti su išmintingesniais žmonėmis

QUOTE(cambala @ 2017 06 07, 18:30)
vista ko ko ko...
Mociute kaime augino vistas, tai viena is ju tokia didele stora broilerine vista kazkodel labai garsiai kudakuodavo, taip kooooo kooooo kooooo, perskaicius jusu posta, kazkodel prisiminiau ta vista

QUOTE(Kristi_na @ 2017 06 07, 18:21)
Ubuntu, ką jūs sakytumėt, jei aš čia pradėčiau dėti didžiausias paklodes kaip kenkia (sąrašą galima papildyti
mėsa, žuvis, kiaušiniai, pienas, cukrus, druska, gyvenimas triukšme, įtemptas darbas, konfliktai, riebus maistas, glitimas, liesas maistas, neaugalinis maistas, ne gimtojoje žemėje išaugintas maistas, gyvenimas nesportuojant kasdien bent po valandą ir t.t.. Ir visa trykšdama entuziazmu įrodinėčiau kokie jūs buki esate, kad nesuprantate šitos mano išminties ir kaip visų tų išvardintų dalykų kenksmingumo nesuvokiantys žmonės yra kvaili.

Rašykit. Pritarsim

QUOTE(Monteverte @ 2017 06 07, 19:03)
butent

Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2017 06 07, 18:21)

Butu labai idomu paskaityti, jei su kuo nesutarciau, tureciau kita info ta ir parasyciau.

Bet jus matyt vistiek neskriat maisto ir nuodu

O kaip taip sugebejote pasidaryti isvada apie alkoholike?

O per foruma tikrai nematau ar jus pasvaigusi ar ne, bet gyvai tikrai matosi, nezinau, kodel stebites, niekaip nesuprantu, kas cia nuostabaus, jus tikrai nematot, jei zmogus apsvaiges?

Dėlioja nuorodas apie prasigėrusius degradus, fantazuoja, tapatina, rašinėja lempinius kavyzdžius ir dar pareiškia, kad va "tu į tokią panaši" "iš tikrųjų daugiau geri, nei sakai" "jau prikalei" o paskui ups.. jums geriau žinoti
kur jau ten, kai žinovė čia tokia yra 
Papildyta:
Bože bože..

Papildyta:
Bože bože..
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 08, 13:41)
del alkoholio niekas nebesigincyja, nustate, irode
Vienas gaires patvirtino vienos valstybės institucija ir jau pasaulinis faktas, nustatyta ir įrodyta. Analizės metodus jų nagrinėjot, šaltinius tikrinot, išvadų pagrįstumą vertinot? N valstybių yra pasitvirtinę rekomendacijas ir visi jie turėjo savo argumentus, kodėl būtent jų išvados yra teisingos. O čia matot niekas nebesiginčija. Ta prasme man tai dzin, Jūs tomis gairėmis tikėkit, vadovaukitės ir t.t. Nu bet vis tiek jau taip globaliai jas taikyti aš sakyčiau drąsu

"Inconsistent guidelines are also likely to increase skepticism among the public about their accuracy," Humphreys said. "It is not possible that every country is correct; maybe they are all wrong."
Šalt.
QUOTE(Hmmm... @ 2017 06 08, 15:35)
Dar daugiau saltiniu prideti ar pacios susirasit?