QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 06, 12:41)
Taip ir paaiskinau kodel, ne todel ka cia surasei is savo fantazijos.
Taip as nezinau nei kiek ji geria, nei koks blogas tas vyras, bet seimoje neesu maciusi vieno geriecio ir vieno blogiecio, abu buna tokie pat.
O kodel ji nesugeba isspirti jo lauk?
O ko tu su tokia neadekvacia fanatike diskutuoji vis?
jei pakartosi tai daug daug kartuj, tai jau kaip ir irodysi sau, kad as tokia, tau kazkaip geriau pasidarys? gal ir toliau galesi galvoti, kad po kazkiek alkoholi gerti sveika?
nes zmones, kurie negeria ir sneka apie alkoholio zala yra fanatikai, taip? nes kam apie tai sneketi, juk numirti galima ir nuo simtu kitu ligu ar ne? O ko tave taip asminiskai kabina tai ka as rasau apie autore ir jos vyra? ko tave taip kabina ta alkoholio tema? jei net negeri daug...siaip tie visi kur parasyti straipnsyje mirstantys nuo alkoholio paskemiu irgi negalvojo, kad jie ascoialai ar alkoholikai. Is vis esi sutikus zmogu, kuris sakytui as geriu per daug, geriu nesaikingai arba as esu asocialus? 
Taip as nezinau nei kiek ji geria, nei koks blogas tas vyras, bet seimoje neesu maciusi vieno geriecio ir vieno blogiecio, abu buna tokie pat.
O kodel ji nesugeba isspirti jo lauk?
O ko tu su tokia neadekvacia fanatike diskutuoji vis?

Kol kas fanazuoji tai tik tu.
Jeigu nežinai, tai ir pasilaikyk savo išvadas sau, o ne pilstyk iš tuščio į kiaurą. Wow, jau ką tu esi mačiusi, tai kitaip gyvenime nebūna, ne ne. Jei geria, tai būtinai abu, vos ne iki apsimyžimo, geriančių diedų nebūna ir žmonų, vaikus auginančių ir negeriančių, bet su latrais gyvenančių. Tu bandydama savo kliedesius pateisint taip vartaisi, kad net gaila darosi.
Tai tu klausk temos autorės, ko ji jo neišspiria, ko tu manęs klausi, ne aš temą kūriau, pasimetei?
Niekas su tavim nediskutuoja, tai pirma. Antra, su fanatikais diskusija yra neįmanoma. Žmonės, kurie negeria, bet nepisa proto aplinkiniams, viskas yra su jais gerai, o vat tokie kaip tu, kurie vietoj to, kad savo daržo žiūrėtusi, iki apsiputojimo draskosi bandydami įrodyt savo gyvenimo tiesas, tokie yra atsilupę fanatikai, sveiko proto nerasta. Facebooke tokius pasiunti n.. , dedi ban ir rami galva, nu o sm vistiek kas nors pacituoja, kliedesiai matosi vistiek.
Tik visiška neadekvatė gali tapatinti asocialus su praktiškai negeriančiais žmonėm, oi pz pz, tu ne manęs klausk, kodėl mane alkoholio tema kabina, nes nekabina visiškai, mane kabina atsilupėliai eGZpertai visažiniai, įsitikinę 100%centiniu teisumu, tu žiūrėk, kad kokios ligos neįgautum nuo įsiūčio, nes gi visos ligos iš nervų