Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro spaudimas,grasinimas

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 06, 12:41)
Taip ir paaiskinau kodel, ne todel ka cia surasei is savo fantazijos.
Taip as nezinau nei kiek ji geria, nei koks blogas tas vyras, bet seimoje neesu maciusi vieno geriecio ir vieno blogiecio, abu buna tokie pat.

O kodel ji nesugeba isspirti jo lauk?

O ko tu su tokia neadekvacia fanatike diskutuoji vis?  bigsmile.gif jei pakartosi tai daug daug kartuj, tai jau kaip ir irodysi sau, kad as tokia, tau kazkaip geriau pasidarys? gal ir toliau galesi galvoti, kad po kazkiek alkoholi gerti sveika?  biggrin.gif nes zmones, kurie negeria ir sneka apie alkoholio zala yra fanatikai, taip? nes kam apie tai sneketi, juk numirti galima ir nuo simtu kitu ligu ar ne?  O ko tave taip asminiskai kabina tai ka as rasau apie autore ir jos vyra? ko tave taip kabina ta alkoholio tema? jei net negeri daug...siaip tie visi kur parasyti straipnsyje mirstantys nuo alkoholio paskemiu irgi negalvojo, kad jie ascoialai ar alkoholikai. Is vis esi sutikus zmogu, kuris sakytui as geriu per daug, geriu nesaikingai arba as esu asocialus? mirksiukas.gif

Kol kas fanazuoji tai tik tu.

Jeigu nežinai, tai ir pasilaikyk savo išvadas sau, o ne pilstyk iš tuščio į kiaurą. Wow, jau ką tu esi mačiusi, tai kitaip gyvenime nebūna, ne ne. Jei geria, tai būtinai abu, vos ne iki apsimyžimo, geriančių diedų nebūna ir žmonų, vaikus auginančių ir negeriančių, bet su latrais gyvenančių. Tu bandydama savo kliedesius pateisint taip vartaisi, kad net gaila darosi.

Tai tu klausk temos autorės, ko ji jo neišspiria, ko tu manęs klausi, ne aš temą kūriau, pasimetei?

Niekas su tavim nediskutuoja, tai pirma. Antra, su fanatikais diskusija yra neįmanoma. Žmonės, kurie negeria, bet nepisa proto aplinkiniams, viskas yra su jais gerai, o vat tokie kaip tu, kurie vietoj to, kad savo daržo žiūrėtusi, iki apsiputojimo draskosi bandydami įrodyt savo gyvenimo tiesas, tokie yra atsilupę fanatikai, sveiko proto nerasta. Facebooke tokius pasiunti n.. , dedi ban ir rami galva, nu o sm vistiek kas nors pacituoja, kliedesiai matosi vistiek.
Tik visiška neadekvatė gali tapatinti asocialus su praktiškai negeriančiais žmonėm, oi pz pz, tu ne manęs klausk, kodėl mane alkoholio tema kabina, nes nekabina visiškai, mane kabina atsilupėliai eGZpertai visažiniai, įsitikinę 100%centiniu teisumu, tu žiūrėk, kad kokios ligos neįgautum nuo įsiūčio, nes gi visos ligos iš nervų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 06, 12:50)
nu ir as tave myliu  wub.gif  biggrin.gif
tai be sako , o su saiku alkoholis nekenks?

Tiesa, tu tikiuosi dar nedegradavusi, tai va vilites dar turiu ar jau nesitiketi? lotuliukas.gif
Jau nesvarbu kaip as atrodau, gi apie zmogaus sveikata kalba eina  bigsmile.gif

Tau jau ne kartą buvo pasakyta, kad daug kas kenkia. Tai nieko nevalgykim, negerkim, nekvėpuokim, nes oras užterštas, vanduo užterštas, maiste chemijos pilna. Gal nereikia pulti į kraštutinumus, pvz mane užknistų, jei vyras kiekvieną savaitgalį gertų alų, nes man tai jau atrodytų per dažnai. Nusipirko prieš kalėdas su akcija dėžę alaus, kur berods 24 tie nedideli stikliniai buteliukai, gulėjo namie gal pusmetį nebaigta, dalį kaimynams atidavėm, už tai, kad vieną vakarą pažiūrėjo vaikus. Tu pati užsiciklinus dėl to alkoholio, o aš manau, kad yra daug labiau kenkiančių dalykų, pvz rūkymas, rūkaliai ne tik save, bet ir aplinkinius nuodija, nes dūmai gi sklinda aplink. Šūdmaistis irgi kenkia, jei neprisižiūri, daug kas kenkia. Nusibodo su tavim ginčytis, tai gal baigiam jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 06 06, 13:31)
Tau jau ne kartą buvo pasakyta, kad daug kas kenkia. Tai nieko nevalgykim, negerkim, nekvėpuokim, nes oras užterštas, vanduo užterštas, maiste chemijos pilna. Gal nereikia pulti į kraštutinumus, pvz mane užknistų, jei vyras kiekvieną savaitgalį gertų alų, nes man tai jau atrodytų per dažnai. Nusipirko prieš kalėdas su akcija dėžę alaus, kur berods 24 tie nedideli stikliniai buteliukai, gulėjo namie gal pusmetį nebaigta, dalį kaimynams atidavėm, už tai, kad vieną vakarą pažiūrėjo vaikus. Tu pati užsiciklinus dėl to alkoholio, o aš manau, kad yra daug labiau kenkiančių dalykų, pvz rūkymas, rūkaliai ne tik save, bet ir aplinkinius nuodija, nes dūmai gi sklinda aplink. Šūdmaistis irgi kenkia, jei neprisižiūri, daug kas kenkia. Nusibodo su tavim ginčytis, tai gal baigiam jau biggrin.gif

Tai kenkia alkoholis ar nekenkia? biggrin.gif kam tiek prirasyti, kai galima atsakyti taip arba ne?
Kai tai ka surasei siejasi su klausimu ? tai jei daug kas kenkia paieskokim, kuom dar pasinuodyt, tokia logika ar kazka kita norejai pasakyti? ar alkoholis toks pats butinas kaip vanduo ir oras, maistas, kurio niekaip negalima atsisakyti? ar maista irgi renkiesi butinai su chemikalais ir nuodais, kad tik per mazia nebutu tu nuodu? blink.gif
Nori apie rukyma pasneketi ar apie sveika mityba? bigsmile.gif
Taip ir pyktis labai kenkia, tai kam tu tiek cia nervinies ir pyksti ir lieji savo emocijas, nepavargai dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 06 birželio 2017 - 14:14
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 06, 14:12)
Tai kenkia alkoholis ar nekenkia?  biggrin.gif kam tiek prirasyti, kai galima atsakyti taip arba ne?

Bet komiu jus babula. Jus nerasete miegamajame apie tas skylute su piesteliu ir nk daugiau, ten buvo paprastoj temoj diskusija nusivarteliojus apie gejus, veliau jau jus prisijunget su savo teisingom isvadom. Na tikrai jus pagal braiza biggrin.gif.
Kas liecia alkoholio - tai mano organizmas, ka noriu ta darau. Ar ne? Juk kiekvienas suauges zmogus atsakingas uz save. O rasote, paklodes cituojate JUS, kaip ir nusivarteliojusioj diskusijoj apie vegetarus ir veganus. Zinokit tokie fanatiski postai tik priesinga reakcija issaukia, daugiau nieko.
Nenuodingas alkoholis saika zinantiems , NENUODINGAS. Jei zmogus po sunkios protines veiklos isgers puse taures brendzio ar taure vyno penktadienio vakara filma ziurint - tiesiog atsipalaiduos nuo itempto protinio darbo, atsipus ir jokiu cirozniku netaps. Tai kad valdykit savo nusikalbejimus.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 06, 15:12)
Tai kenkia alkoholis ar nekenkia?  biggrin.gif kam tiek prirasyti, kai galima atsakyti taip arba ne?
Kai tai ka surasei siejasi su klausimu ? tai jei daug kas kenkia paieskokim, kuom dar pasinuodyt, tokia logika ar kazka kita norejai pasakyti? ar alkoholis toks pats butinas kaip vanduo ir oras, maistas, kurio niekaip negalima atsisakyti? ar maista irgi renkiesi butinai su chemikalais ir nuodais, kad tik per mazia nebutu tu nuodu?  blink.gif
Nori apie rukyma pasneketi ar apie sveika mityba?  bigsmile.gif
Taip ir pyktis labai kenkia, tai kam tu tiek cia nervinies ir pyksti ir lieji savo emocijas, nepavargai dar?

As tai visai nesinervinu, tai tu cia plesais, rasydama paklodes ir rekaudama ta pati per ta pati, nepavargai dar? Eik prasivedink ar valerijankes ikalt, tai kitiems savo bedu nekabinsi, pati isterikuoji, vargsti, bandai kazka irodyti, pagal tavo lunatiska logika, jau seniai turejau buti prasigerus apsimyzus alkoholike, bet ups, tokia nesu ir niekad nebusiu, tai ir sakau, eik chroniams pasakeles sekti, ko prie manes priskretai, neadekvate? Demesio truksta? Stok i verygos partija, tas pats nupusimo laipsnis
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 06 06, 15:24)
Zinokit tokie fanatiski postai tik priesinga reakcija issaukia, daugiau nieko.

Nenuodingas alkoholis saika zinantiems , NENUODINGAS. Jei zmogus po sunkios protines veiklos isgers puse taures brendzio ar taure vyno penktadienio vakara filma ziurint - tiesiog atsipalaiduos nuo itempto protinio darbo, atsipus ir jokiu cirozniku netaps. Tai kad valdykit savo nusikalbejimus.

Bet ji to nesupranta ir nesupras biggrin.gif Ji save isivaizduoja kaip koki mesija, jaucia pareiga apsviesti bukas aveles, nes nu ji tik viena pasaulyje turi interneta ir gali pasigooglinti straipsnius, kur ju ten tos dundukes forumietes, prazus be ubuntu TIESOS lotuliukas.gif
Atsakyti
ŽKB, ale kantri gi tu su pliku pešiotis. Ryškiai vėl tingi namus tvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 06 06, 15:24)
Bet komiu jus babula. Jus nerasete miegamajame apie tas skylute su piesteliu ir nk daugiau, ten buvo paprastoj temoj diskusija nusivarteliojus apie gejus, veliau jau jus prisijunget su savo teisingom isvadom. Na tikrai jus pagal braiza biggrin.gif.
Kas liecia alkoholio - tai mano organizmas, ka noriu ta darau. Ar ne? Juk kiekvienas suauges zmogus atsakingas uz save. O rasote, paklodes cituojate JUS, kaip ir nusivarteliojusioj diskusijoj apie vegetarus ir veganus. Zinokit tokie fanatiski postai tik priesinga reakcija issaukia, daugiau nieko.

Nu su kazkuo tikrai maisot, kitu tarpkojai man nerupi 4u.gif

Mokslininkai sako, kad nuodas, jus sakot kad ne, idomu, kuo remetes? bigsmile.gif

Man zinot kas cia idomiausia sioje diskusijoje, kad zmonem labai baisu tapti alkoholikais, bet nebaisu, kad alkoholis kenkia , taip ir ta jusu viena taure vakare. Todel cia tiek ir prikopinau straipsniu, galvoju iki kokio lygio zmones gali neigti realybe, nu vis tiek jums ne nuodas ir viskas, kaip ir tiem mirstantiem nuo cirozes doh.gif

Man is tikro vienodai kaip veikia ka as rasau, neturiu tikslo nei vienos cia iklabeti negerti ar kazkaip kitaip maitintis, butent jusu kunai darot, ka norit 4u.gif , man idomiau paciai suprasti ,kaip taip sugeba smegenys blokuoti informacija, ir beieskodama radau ir atsakyma, kai alkoholis pradedamas vartoti anksti smegenys paparsciausiai blokuoja sita info, todel jus jos niekaip ir negalit suprasti, kito paaiskinimo kaip ir nerandu unsure.gif
jei parasysiu, kad nuo alkoholio niekas neatsipalaiduoja, o tai tik narkotiko veikimas i smegenis ,kuris sukuria atsipalaidavimo iliuzija irgi nepatikesit taip? nors ikelciau ir 10 moksliniu straipsniu tai patvirtinanciu? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bet kaip idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Trukt už vadžių vėl iš pradžių, ir kaip nenusibosta lotuliukas.gif O vat autorė nebesirodo, tokių pezalynių prisiskaičius, išsigando, vargšę į chrones nurašė, bijos čia ką ir berašyt
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 06, 17:28)
man idomiau paciai suprasti ,kaip taip sugeba smegenys blokuoti informacija, ir beieskodama radau ir atsakyma, kai alkoholis pradedamas vartoti anksti smegenys paparsciausiai blokuoja sita info, todel jus jos niekaip ir negalit suprasti, kito paaiskinimo kaip ir nerandu 

Atleiskit, bet jus tikrai truputi nenormali. Jums tik tiek tereikia suprast. 4u.gif
Nes sprendziu pagal save, kad as alkoholio beveik nevartoju, jei kokio sampes per sventes isgeriu ar atostogu metu koki kokteili su kola, tai viskas. O jaunystej net sampes negerdavau. O jus vat radot atsakyma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Nieko as nemaisau, ne apie tarpukojus buvo kalba, o apie visokius netradicinius. Va ten irgi radet paklodes, kelet mokslinius straipsnius, apsijuoket ir dingot. Neperseniausiau nauju nicu prisiregistravot. Ir savam stiliui varot.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 06 06, 18:46)
Trukt už vadžių vėl iš pradžių, ir kaip nenusibosta lotuliukas.gif

Nu tegu raso, linksma gi biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 birželio 2017 - 20:35
QUOTE(cambala @ 2017 06 06, 21:37)
Nu tegu raso, linksma gi biggrin.gif  biggrin.gif .

Net nezinau labiau linksma ar graudu biggrin.gif
Atsakyti

Trukt už vadžių vėl iš pradžių, ir kaip nenusibosta lotuliukas.gifO vat autorė nebesirodo, tokių pezalynių prisiskaičius, išsigando, vargšę į chrones nurašė, bijos čia ką ir berašyt

Ne, autore nesilanko, nes suprato, kad jos vyras fainas. Kalta ji, nes sekso neduoda kiek jis nori. Bet va ikalines ir jį kokio vynelio, prades to alumi prasmirdusio diedo labiau geist, lauks kasdien jo lovoj prasisketus ir seimoj vyraus laime ir meile. Visai nedaug tereikia. Ir ji pasistengs. Ir visi bus laimingi.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 06 06, 21:37)
Atleiskit, bet jus tikrai truputi nenormali. Jums tik tiek tereikia suprast. 4u.gif
Nes sprendziu pagal save, kad as alkoholio beveik nevartoju, jei kokio sampes per sventes isgeriu ar atostogu metu koki kokteili su kola, tai viskas. O jaunystej net sampes negerdavau. O jus vat radot atsakyma biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .
Nieko as nemaisau, ne apie tarpukojus buvo kalba, o apie visokius netradicinius. Va ten irgi radet paklodes, kelet mokslinius straipsnius, apsijuoket ir dingot. Neperseniausiau nauju nicu prisiregistravot. Ir savam stiliui varot.
Papildyta:
Nu tegu raso, linksma gi biggrin.gif  biggrin.gif .

Ziuriu tu tikrai ekstrasesne smile.gif vis tiek viska geriau uz mane zinai apie mane, apie gejus rasiau visai nesenai temoje paplepejiami gali nueit ir pasisikaityt ir nesvaikt daugiau 4u.gif
Tik truputi nenormali? bigsmile.gif dar dar neblogai lotuliukas.gif kaip gerai, kad jus cia abi normalios mirksiukas.gif
Tai,kad daugiau nesugalvoju,kai gali dar buti, tik gydytojo zodziai atrodo logiski, nes as nezinau, paaiskink, kaip galima nesuvokti, kad alkoholis kenkia???Bet kaip tu paaiskinsi, kad pati nesuvoki.. unsure.gif
Butent linksma man su jumis cia, meginu zmoniu bukumo ribas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 06 06, 15:34)
As tai visai nesinervinu, tai tu cia plesais, rasydama paklodes ir rekaudama ta pati per ta pati, nepavargai dar? Eik prasivedink ar valerijankes ikalt, tai kitiems savo bedu nekabinsi, pati isterikuoji, vargsti, bandai kazka irodyti, pagal tavo lunatiska logika, jau seniai turejau buti prasigerus apsimyzus alkoholike, bet ups, tokia nesu ir niekad nebusiu, tai ir sakau, eik chroniams pasakeles sekti, ko prie manes priskretai, neadekvate? Demesio truksta? Stok i verygos partija, tas pats nupusimo laipsnis
Papildyta:
Bet ji to nesupranta ir nesupras biggrin.gif Ji save isivaizduoja kaip koki mesija, jaucia pareiga apsviesti bukas aveles, nes nu ji tik viena pasaulyje turi interneta ir gali pasigooglinti straipsnius, kur ju ten tos dundukes forumietes, prazus be ubuntu TIESOS lotuliukas.gif

Kaip suprantu be ikalimo nesuvoki gyvenimo? bigsmile.gif
Matosi, kaip tu nesinervini is zodyno tavo, ar cia taip normaliai visada bendrauji?
Kam tiek emociju, fantaziju, kaltinimu, patyciu, agresijos, geriau jautiesi nuo to?
Bukos tai bukos, gerai nors tiek supranti, tik apsviest niekas nesiruosia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2017 06 06, 21:53)
<p>Ne, autore nesilanko, nes suprato, kad jos vyras fainas. Kalta ji, nes sekso neduoda kiek jis nori. Bet va ikalines ir jį kokio vynelio, prades to alumi prasmirdusio diedo labiau geist, lauks kasdien jo lovoj prasisketus ir seimoj vyraus laime ir meile. Visai nedaug tereikia. Ir ji pasistengs. Ir visi bus laimingi.</p>

Tikriausiai, kad taip, pagal kai kuriuos patarimus.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 06 birželio 2017 - 21:13