Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro spaudimas,grasinimas

QUOTE(Leksa @ 2017 06 02, 22:19)
<p>O as pritariu Ubuntu***. Ka autore pati daro, kad vyras jos neprievartautu ir aplamai, kad skuduru nelaikytu? Nieko. Sedi, vyna geria ir internete virkauja. Ai, dar laukia kito vyro, kuris JA isgelbes. Ji net pamirso,kad vaika turi, kad ir ji reikia gelbeti ir tai turetu padaryti mama. Bet ai, reikia prisiverst su vyru daugiau pasiseksuot ir problemu neliks! Ir siulot jos gailet? Ji suagus, gali keisti savo gyvenima, jeigu jis jos netenkina. Gaileti tik vaiko reikia, kad abu tevai isgerineja ir nelabai jo gerove jiems rupi. Nei vienam. </p>

Ne nu tai be abejo, kad ji teisi, bet jos pasakymas, kad jei temos autore vyno negertu, tuomet jos neprievartautu, tai ka zinau biggrin.gif Mes gi nezinom, kaip daznai ir kiek autore geria
As isvis nesuvokiu, kas tokiu moteru galvose, kad nors ir turedamos galimybe kuo puikiausiai gyventi vienos, issilaikyti, vistiek gyvena su paslemekais? Netgi jei ja ir mustu, manau, vistiek ji su juo butu, kaip ir ta, kuri Matuka su savo narkomanu uzdauze
Atsakyti

Cia tas moters tipas, kur negali be diedo gyvent. Nesvarbu kokio. Tegul prievartauja, kekse laiko, zemina, net jei kaulus sulauzys kada, ale as gi vyra turiu! Jis manim pasirupins, vis ne viena! O kad toki palikt, reikia kita rast. Nes be vyro moteriai gyvenimo nera. Kitas irgi neaisku koks pasitaikytu. Bet ir kito nepaliktu. Greiciausiai jau net nesiskustu,kad blogas, nes gi jos toks likimas. Va ir dabar "suprato", kad jos vyras aukso gabalas, tik dazniau jai reikia prasisketus lovoj pagulet ir liuks bus, santarve, laime seimoj.... O tai gal jam nupirkti vyriska vibratoriu? Va ir tegu drozia rytas vakaras. Tik beda, kad autore ir toliau bus jam tik skuduras, o labiausiai kentes vaikas. Bet ji tam akla. Mato tik save.

Atsakyti
Tai, tai...ir netgi labai daug yra tokio tipo moteru, kurios be birkos savo gyvenimo neisivaizduoja.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 02, 20:43)
tai juk jus raset, kad tiek visko aplink kenkia, tai kam kreipt demesi i tai,kad ir alkoholis kenkia, ar ne tokia buvo jusu pagrindine mintis?

Ne, mintis buvo ta, kad aplink mus labai daug daugiau ar mažiau kenkiančių dalykų ir kiekvienas mūsų renkamės mums priimtiną galimai kenkiančių dalykų rinkinį priklausomai nuo mūsų poreikių, prioritetų ir pomėgių ar galimybių. Saikingas alkoholio vartojimas nėra kažkuo ypatingai labiau kenksmingas nei užterštas oras, stresas, kava, mūsų vartojama chemija ar tam tikri maisto produktai. Tam tikrų kenksmingų faktorių sąmoningai atsisakau, tam tikrus priimu kaip neišvengiamą gyvenimo dalį, tam tikrus renkuosi kaip priimtinus ribotam vartojimui, nes jie gyvenime man kelia malonumą (ir čia ne tik apie alko aš). Nematau jokio reikalo atsisakyti man malonumą keliančio bokalo alaus karts nuo karto vien todėl, kad kažkam tas bokalas prilygsta musmirės valgymui. Ir tokia perdėta Jūsų reakcija bei neadekvatūs palyginimai yra elementariai juokingi ir visiškai prasilenkia su logika. IMHO.

Jūsų įdėtas tyrimas kalbėjo apie tai, kad nereiktų viršyti 14 alkoholio vienetų per savaitę. Tai realiai galiu į dieną po bokalą išgert (išskyrus sekmadienį biggrin.gif) ir tų rizikų papildomų nepatirt. Štai Jums ir musmirės rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 birželio 2017 - 10:26
QUOTE(Hmmm... @ 2017 06 03, 10:15)
Jūsų įdėtas tyrimas kalbėjo apie tai, kad nereiktų viršyti 14 alkoholio vienetų per savaitę.

Kas nupiese ta plakata, aiskiai turi problemu su elementaria matematika, matyt pragere smegenis.

Na patys paziurekit: 175ml tai beveik stikline, o paskutiniam pavyzdyje gaunasi, kad 14 stikliniu degtines, tai dvi stiklines i diena yra OK?
Po dvieju stikliniu zmogus nulus, o jei kas diena, tai po savaites jau bus balti zirgai (belogoracka) ir vaikysis su peiliu namiskius, nes vaidensis drakonai ar gyvates.

Pagal pateikta alaus kieko rekomendacija, tai degtines iseina tik 50 ml i diena, o ne du kart po 175ml, matyt kableli praleido kur, o kai pragertos smegenys nuo alkoholio tai ir elementaraus suvokimo nera
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 03, 11:47)
Kas nupiese ta plakata, aiskiai turi problemu su elementaria matematika, matyt pragere smegenis.

Na patys paziurekit: 175ml tai beveik stikline, o paskutiniam pavyzdyje gaunasi, kad 14 stikliniu degtines, tai dvi stiklines i diena yra OK?
Po dvieju stikliniu zmogus nulus, o jei kas diena, tai po savaites jau bus balti zirgai (belogoracka)  ir vaikysis su peiliu namiskius, nes vaidensis drakonai ar gyvates.

Pagal pateikta alaus kieko rekomendacija, tai degtines iseina tik 50 ml i diena, o ne du kart po 175ml, matyt kableli praleido kur, o kai pragertos smegenys nuo alkoholio tai ir elementaraus suvokimo nera

Skaičius stikliukų mano peržiūrėtuose šaltiniuose toks pat nurodytas, tik ten kiekis neteisingai man rodos užrašytas, turėtų būti 25 ml. nu bet čia ir taip turbūt aišku, kad shot'as stipraus gėrimo nėra stiklinės dydžio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 birželio 2017 - 12:34
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 06 02, 21:30)
O jei šalia gyvenčiau ar būčiau giminaitė, tai manytumėt, kad turit teisę knisti protą? Būtumėt pasiųsta taip toli, kad ko gera kelio atgal nerastumėt biggrin.gif Ir nesusireikšminkit, niekas čia prieš jus nesiteisina ir nieko neįrodinėja (ne kaip jūs biggrin.gif), kuo jūs save laikot čia? Koks š gyvenimas turėtų būti, kai turi desperatiškai galvoti, kad ko nesveiko nesuvalgytum ar neišgertum, o kažkas tuo tarpu džiaugiasi gyvenimu ir nesuka galvos. O jūs plėšotės, dar ir kaip, nu gyvenkit kaip jūs norit, bet kokio velnio agresyviai piršti savo pažiūras? Pirma dėl mėsos valgymo, dabar jau dėl alkoholio vartojimo, kokia tema dar pasisakysit? Gal skiepų? lotuliukas.gif Ir išvis ar beng vienas žmogus geria alkoholį nes ale naudinga? Vitaminus- taip, bet alkoholį? biggrin.gif Jaučiat, kad nesamones kalbat? Aš pvz geriu, nes SKANU blin. Va, 3 bonkos sangrijos jau pora mėnesių spintelėj stovi, reikės patvarkyt savaitgalį, išgersiu į jūsų sveikatą lotuliukas.gif

Kas dėl temos autorės, pati pasiskaitykit ką parašėt, prie ko čia policija ar skyrybos, jei pagal jus jai reikėtų negert vyno, tuomet diedas jos neprievartautų lotuliukas.gif Nors jūs ir negirta, bet paskaičius ką rašot,  nu.. lotuliukas.gif

Ne nurodinet, tada butu pretekstas toleruot lotuliukas.gif , o dabar nei as jusu matau, nei man jus trukdot, o jus vis tiek siulot jus toleruot ir jusu pasirinkimus, gal jau pati taip nesusireiksminkit. Manau jei isgertumt tik 4 skarbonkes cidro per metus, mano postas jums nebutu uzkliuves , nes va dabar ir Sangrija geriat pasirodo biggrin.gif
Paaiskinkit man kur jus matote plesymasi ir pirsima ir dar agresyvu??? labai prasau paaiksinkit, nes niekaip nesuprantu, taip iseina, jei pasidalini naujausiais mokslo atradimasi, informacija, tai jau kazkaip kazka jums persu, ka nors jums siuliau daryti??? norit gerkti, nenorit negerkit, darykit ka norit, ar nors vienu sakiniu, kazkiap kazka jums siuliau???? blink.gif blink.gif blink.gif
gal jusu leidimo reikia kokiom cia temom nori pasiakyti?ar pasisakyti galima tik taip, kaip jums patinka? hmm.gif
Jei jums taip idomu, tai mano gyvenimas labai normalus ir niekur nieko desperatiskai nesigasdinu, paparsciausiai stengiusoi nepilti i save papildomu nuodu, nes ir taip kaip sake Hmm ju aplink mus gana daug. Priedo nematau is vis prasmes gerti alkoholi ir kitaip svaigintis ir vaikams rodyti prasta pavyzdi, be to ir balivi galva reikalinga auginant vaikus . Jus gyvenat kitaip, mastot kitaip, nekreipiat demesi ka valgot, ka geriat tai jusu pasirinkimas, bet nera reikalo manes pulti uz informavima , o jei tai taip jautru ir jus gasdina, galit neskaityti biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Nu as ne taip rasiau ir ne ta mintis mano buvo, pati autore gi rase, butu kvietusi policija, jei nebutu to vyno gerusi , o ir vyras kazko filmavo, kaip manot, jei isgertumet labai retai ir vyras butu alkoholikas jis imtusi filmuoti, kai moteris geria vos taure vyna, man kazko nelabai itikinanti istorija, bet net jei taip, geriau i tokia situacija daugiau nepapulti ar ne? kaip reguotu policija, jei atvyksta del iskveitimo, o mama pati girta, kazin ar to vaiko nepaimtu...Priedo, jei moteris apsvaigusi ja ir isprievartauti lengviau, deja... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 04 birželio 2017 - 22:57
QUOTE(Hmmm... @ 2017 06 03, 11:15)
Ne, mintis buvo ta, kad aplink mus labai daug daugiau ar mažiau kenkiančių dalykų ir kiekvienas mūsų renkamės mums priimtiną galimai kenkiančių dalykų rinkinį priklausomai nuo mūsų poreikių, prioritetų ir pomėgių ar galimybių. Saikingas alkoholio vartojimas nėra kažkuo ypatingai labiau kenksmingas nei užterštas oras, stresas, kava, mūsų vartojama chemija ar tam tikri maisto produktai. Tam tikrų kenksmingų faktorių sąmoningai atsisakau, tam tikrus priimu kaip neišvengiamą gyvenimo dalį, tam tikrus renkuosi kaip priimtinus ribotam vartojimui, nes jie gyvenime man kelia malonumą (ir čia ne tik apie alko aš). Nematau jokio reikalo atsisakyti man malonumą keliančio bokalo alaus karts nuo karto vien todėl, kad kažkam tas bokalas prilygsta musmirės valgymui. Ir tokia perdėta Jūsų reakcija bei neadekvatūs palyginimai yra elementariai juokingi ir visiškai prasilenkia su logika. IMHO.

Jūsų įdėtas tyrimas kalbėjo apie tai, kad nereiktų viršyti 14 alkoholio vienetų per savaitę. Tai realiai galiu į dieną po bokalą išgert (išskyrus sekmadienį biggrin.gif) ir tų rizikų papildomų nepatirt. Štai Jums ir musmirės rolleyes.gif

Jus visa straipsni skaitet ar tik istrauka? tai virsyjimas 14 vienetu(vienetai nera bokalai, jei alaus tai butu 250ml), jau labai sukelia rizika, nepamenu tiksliai bet pvz kruties veziu susirkt net iki 44 proc berods. Esme yra , kad nera saugios normos,rizika neatsiranda po 14, rizika labai stirpiai padideja po 14v doh.gif ir kiekvieno musu organizmas reaguoja kitaip.

Pvz turejau kaimyne jie abu su vyru gerdavo vos ne kasdien, ne per daug, pvz vaikai buvo priziureti, visada padarydavo valgyti, namai irgi gana tvarkingi budavo, nezinau kiek ji tiksliai isgerdavo , bet tikrai nesivoliojo pagrioviais ir kazkokiso labai girtos nematydavau, bet ji mire nuo kepenu cirozes, jai tebuvo virs 30, o vyras dar dabar gyvas jam jau virs 60 ir toliau geria...

Taigi saugios dozes nera, alkoholis yra grynas nuodas, todel ir lyginti galiu su musmire, tikriausiai jei suvalgysit trupineli musmires kazin ar numirsit ar ne? tik dar prie alkoholio atsiranda priklausomybenes jir dar ir narkotikas,tai senai jau nustate ir apibreze PSO keista ,akd kazkam tai vsi dar naujiena... velgi neaisku kaip kam ? vienam ir po pirmo pavartojimo kitas ir visa gyvenima sugeba kontruoliuioti ta kieki, bet esmeej kad ir mazas keikis kenkia. Juk negeriat veino bokalo per gyvenime, isgeriat gal viena i menesi tai jau 12 per metus tai jau 120 per 10 metu ir su kiekvienu gurksniu jis kenkia. pirmiausiai daro krauja klampesiu, naikina smegenu lasteles, kenkia kepenim, inkstam ir t.t.
Taip jusu pasirinkiams, as juk niekam cia nesiulau nieko keist tik parasau, ka zinau, o jus visi suauge zmones, tikiusosi, igalus uz save nusprest, kas jums svarbiau. Pvz man Baileys irgi labai skanus ir kazkada isgerdavau jo, aisku esu gerusi beveik visus gerimus ir kai kurie visai skanus pvz Martinis ir t.t. bet pasirinkau negerti, kai suzinojau apie vsia kenksminguma ir kai pajutau, kad nenoriu buti apsvaigusi niekada, kai nusprendziau tureti vaiku ir nenorejau, kad jie mane matytu apsvaiguse, nes man asmeniskai negarazu, net po vienos taures zmogus man atrodo ne kaip...tik parasau savo nuomone ir savo patriti, niekam nieko nepersu, dar karta rasau , kad nebutu vel kazkokiu kaltinimu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2017 06 03, 13:34)
Skaičius stikliukų mano peržiūrėtuose šaltiniuose toks pat nurodytas, tik ten kiekis neteisingai man rodos užrašytas, turėtų būti 25 ml. nu bet čia ir taip turbūt aišku, kad shot'as stipraus gėrimo nėra stiklinės dydžio biggrin.gif

cia aiskiau apie tuos dydzius, bet net primas sakinys sako :
nera saugiu normu, rizika auga su isgeriamu kiekiu...
"No level of drinking is safe, according to the first full new alcohol guildelines to be issued in two decades."
14 single measures of spirits (ABV 37.5%); seven pints of average-strength (4%) lager; nine and one-third 125ml glasses of average-strength (12%) wine; seven 175ml glasses of average-strength (12%) wine; four and two-thirds 250ml glasses of average-strength (12%) wine.

If you take 1,000 women, 110 will get breast cancer without drinking. Drink up to these guidelines and an extra 20 women will get cancer because of that drinking. Double the guideline limit and an extra 50 women per 1,000 will get cancer," she told BBC Breakfast.

"Take bowel cancer in men: if they drink within the guidelines their risk is the same as non-drinking. But if they drink up to the old guidelines an extra 20 men per 1,000 will get bowel cancer.

"That’s not scaremongering, that’s fact and it’s hard science.”

http://www.independe...s-a6802091.html
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 04, 23:51)
Ne nurodinet, tada butu pretekstas toleruot lotuliukas.gif , o dabar nei as jusu matau, nei man jus trukdot, o jus vis tiek siulot jus toleruot ir jusu pasirinkimus, gal jau pati taip nesusireiksminkit. Manau jei isgertumt tik 4 skarbonkes cidro per metus, mano postas jums nebutu uzkliuves , nes va dabar ir Sangrija geriat pasirodo  biggrin.gif
Paaiskinkit man kur jus matote plesymasi ir pirsima ir dar agresyvu??? labai prasau paaiksinkit, nes niekaip nesuprantu, taip iseina, jei pasidalini naujausiais mokslo atradimasi, informacija, tai jau kazkaip kazka jums persu, ka nors jums siuliau daryti??? norit gerkti, nenorit negerkit, darykit ka norit, ar nors vienu sakiniu, kazkiap kazka jums siuliau???? blink.gif  blink.gif  blink.gif
gal jusu leidimo reikia kokiom cia temom nori pasiakyti?ar pasisakyti galima tik taip, kaip jums patinka?  hmm.gif
Jei jums taip idomu, tai mano gyvenimas labai normalus ir niekur nieko desperatiskai nesigasdinu, paparsciausiai stengiusoi nepilti i save papildomu nuodu, nes ir taip kaip sake Hmm ju aplink mus gana daug. Priedo nematau is vis prasmes gerti alkoholi ir kitaip svaigintis ir vaikams rodyti prasta pavyzdi, be to ir balivi galva reikalinga auginant vaikus . Jus gyvenat kitaip, mastot kitaip, nekreipiat demesi ka valgot, ka geriat tai jusu pasirinkimas, bet nera reikalo manes pulti uz informavima , o jei tai taip jautru ir jus gasdina, galit neskaityti  biggrin.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Nu as ne taip rasiau ir ne ta mintis mano buvo, pati autore gi rase, butu kvietusi policija, jei nebutu to vyno gerusi , o ir vyras kazko filmavo, kaip manot, jei isgertumet labai retai ir vyras butu alkoholikas jis imtusi filmuoti, kai moteris geria vos taure vyna, man kazko nelabai itikinanti istorija, bet net jei taip, geriau i tokia situacija daugiau nepapulti ar ne? kaip reguotu policija, jei atvyksta del iskveitimo, o mama pati girta, kazin ar to vaiko nepaimtu...Priedo, jei moteris apsvaigusi ja ir isprievartauti lengviau, deja...  mirksiukas.gif

Ooo, jau ir būrimas iš tirščių eina į trasą lotuliukas.gif Kaip TAIP nereaguočiau? hmm.gif Aš gi aiškiai parašiau, jaučiu alergiją fanatikams. Jūs bli.amba, susikurkit temą VIETOJ ir kudakuokit sau į sveikatą, jei kas norės, ateis paskaityti ir padiskutuoti, nors su fanatikais diskutuoti vargu bau ar galima lotuliukas.gif tai ne, einat per temas ir spaminat jau kelintą kartą, gal vertėtų moderatores informuot, nes nu balaganas kažkoks tai. Ir brangioji, susireikšminusi čia tik jūs, jei manote, kad man labai rūpi, toleruoja mane kažkokia fanatikė ar netoleruoja ;) Ai, dar jums aiškinti kažką reikia? Persiskaitykit savo paklodes, ir netingėk tiek rašyti, jeigu nematot savęs, kaip čia plėšotės (vardan ko, ką ir kam bandot įrodyti) jums kažką sakyti beviltiška, nes jūs savęs iš šono paprasčiausiai nematot, 100% įsitikinusi savo teisumu. Ir jūs mano sidro skarbonkių neskaičiuokit, gerai? Mokslininkė blin, ar jūs vienintelė internetą turit, google naudotis mokat? Nugi žmonės nesilpbapročiai, jei norės, patys info susiras, kas jūsų prašo tų moksliniü straipsnių, kartais ne per daug įsijautėt? Ir nesiteisinkit, man giliai dzin jūsų gyvenimas, paprasčiausiai nustokit spamint temas, aš pvz ateinu čia paskaityti ne apie alkoholio žalą, tema ne apie tai!!! Jei man bus įdomu, susirasiu info google, nustokit iš forumo balaganą daryti!
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 04, 23:51)

Paaiskinkit man kur jus matote plesymasi ir pirsima ir dar agresyvu??? labai prasau paaiksinkit, nes niekaip nesuprantu, taip iseina, jei pasidalini naujausiais mokslo atradimasi, informacija, tai jau kazkaip kazka jums persu, ka nors jums siuliau daryti??? norit gerkti, nenorit negerkit, darykit ka norit, ar nors vienu sakiniu, kazkiap kazka jums siuliau???? blink.gif  blink.gif  blink.gif
gal jusu leidimo reikia kokiom cia temom nori pasiakyti?ar pasisakyti galima tik taip, kaip jums patinka?  hmm.gif
Jei jums taip idomu, tai mano gyvenimas labai normalus ir niekur apsvaigusi ja ir isprievartauti lengviau, deja...  mirksiukas.gif

Ooo...jau tave bulinti pradejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

„Taigi saugios dozes nera, alkoholis yra grynas nuodas“
“ net po vienos taures zmogus man atrodo ne kaip..“

Ubuntu, kai žmogus rašo tokius švelniai tariant su sveiku protu nesusijusius dalykus ir teigia, kad gali atskirti žmogų po vienos taurelės ir netgi jis jam atrodo "nekaip", man nebeatrodo, kad su juo galima normaliai diskutuoti. Čia jau Verygos teritorija bigsmile.gif
Todėl jus ir pavadino fanatike.

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2017 06 05, 11:57)
„Taigi saugios dozes nera, alkoholis yra grynas nuodas“
“ net po vienos taures zmogus man atrodo ne kaip..“
Ubuntu, kai žmogus rašo tokius švelniai tariant su sveiku protu nesusijusius dalykus ir teigia, kad gali atskirti žmogų po vienos taurelės ir netgi jis jam atrodo "nekaip", man nebeatrodo, kad su juo galima normaliai diskutuoti. Čia jau Verygos teritorija  bigsmile.gif
Todėl jus ir pavadino fanatike.

Arba pasiūlymas užvalgyt musmirių, nes ar šiaip ar taip IŠgeriantys alkoholio nuodijasi lotuliukas.gif

P.S. Ubuntu, o iš kur jūs žinote, kad jūsų kaimynė mirė dėl alkoholio vartojimo sukeltos cirozės? Cirozę sukelia ne vien tik alkoholio vartojimas, tooookia apsiskaičiusi esat, mokslinius straipsnius cituojat, o nežinot šito biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 05 birželio 2017 - 11:23