Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro spaudimas,grasinimas

QUOTE(samanaa @ 2017 05 26, 20:21)
Sveikos. Man 32m.Ilgai mastau cia parasyti. Situacija mano tokia...
Kartu jau mes 10m,nesusituoke. Visad pasipykdavom bet dazniau pradejom pries pora metu. Pradejom pyktis daug ir daznai. Draugas visad daugokai isgerinejo. Tai manau viena is priezasciu. Isgeres daznai kabinejasi ir t.t. Prasidejo visokie kaltinimai ant manes,zeminimai,istisas kontroliavimas. Isgeres daug zeidzianciu zodziu pasakydavo. Beda ir ta kad jis klaidu savo nepripazysta niekad. Automatiskai nukentejo lovos reikalai... nebenorejau  su juo myletis girtu,veliau ir blaiviu. Tuo pasinaudodamas jis eme priekaistaut kad nebenoriu sexo,esu salta frigidiska boba,nesveika ir t.t. daug kartu izeidinejo kad esu apvaloka. Pries metus prasidejo grasinimai jei nebus sexo 3k savaitej-neduos pinigu nei cento,pasiims vaika ir nezinosiu kur ir t.t. galu gale sexo pradejo tiesiog reikalaut,liepe "tik pagulet" kol jis pasidarys ir t.t. budavo kad paskambina ir pasako kad greit grys ir buciau pasiruosus... kokius 3k taiksciausi... su asaromis akyse guledavau ir laukdavau kol paleis... pradejau labai nepasitiket savim,nebenoriu jo kuniskai visai... paskuriniu metu prasidejo rasymas sms,gaunu po 100 per diena,klausineja kur esu,kada darba baigiu,kodel uztrunku ilgiau, grasina jei nebusiu jam gera-bus taip ar anaip... daznai  verkiu. Nematau iseities,kartais pagalvoju pasitraukt is gyvenimo... abejoju ar sugebeciau issiskirt. Jis visaip spaudzia,santazuoja. Bijau traumuot vaika kuris labai jautrus (8m). Galvoju kad turetu ivykt stebuklas kad sugebeciau issiskirt,jis "dabaigtu" manau mane... mastau kad mane isgelbeti galetu tik kapai arba kitas vyras... kartais eidama i darba galvoju kad noreciau sutikt vyra kuris isgelbetu is pragaro . Bet juk sakoma kad norint gauti nauja-reikia ismest sena... o jei nesugebesiu ir liksiu kentet iki senatves... verysad.gif

1. einat pas psichologa;
2. irasinejat vyro grasinimus;
3. ruosiat dokumentus skyryboms; jei vyras bus pries -grasinimai teisejui bus rimtas argumentas. dar vyrui uzdraus su vaiku bendraut ir prie jusu artintis.
sekmes.
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2017 05 26, 20:55)
Mes turim paskola butui. Domejausi,mano vienos pajamos isnestu. Bijau kad psichologiskai nepajegsiu. Nes ir gryztant namo daznai pykina,matyt psicholohiskai stoga rauna... su kuo pasikalbet neturiu. Tevas geria,mamos sveikata nera gera beto ji visko bijo,pergyvena del visko . Zodziu,ne kad palaikytu mane,uzkrauna savo baimem...
Papildyta:

Pinigu man netruksta,tiesiog jis spaudzia,skaiciuoja kiek kuris isleidzia, priekaistauja. Vaiko neatims bet grasina kad issives dienai ir nezinosiu kur jie ir t.t.

tai neina buta parduot, paskola gi bendra kaip suprantu? vis tiek jis savo daly turetu moketi? kaip bebutu jau tie finansai kaip nors, jus save gelbekit gyvybe ir sveikata svarbiau.
Tiesiai i policija su pareiskimu, jei bus koks smurtas, o kad ir dabar del grasinimu, jei dabar parasysi policijai pareiskima, bijos ka nors daryti, nes jau bus policijos akiraty 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(samanaa @ 2017 05 26, 21:06)
Aciu....
Gyvenima be jo isivaizduoju... beda kad nepasitikiu savim ir pradedu kaltinti save... gal as tikrai blogiausia,salciausia boba...

Kad ir tokia, jus turite teise butu tokia kokia norite,kad ir bjauriausiai ar salciausia, jis turi teise su jumis negyventi, jei nepatinka, bet NIEKAS NETURI TEISES PRIES JUS SMURTAUTI. ir neieskokit kito vyro, kol nesusitvarkysis su savo baimem. jei galvoji apie galutini tiksla, kaip gyvent turtingai ir laimingai vienai be vyro atrodo neimanoma, bet jei per daug negalvosit, tik darysit zingsnius link skyrybu tai pasiseks. Tokei ereliai kaip jusu greit nusodinami policijos, jie tik pries jus mandri i rkol laiko jus sukaustes baime tol erelis, netylekit, tyla jusu didziausias priesas, kreipkites i kazka 4u.gif
jis gal irgi uzima neblogas pareigas, jums tikriausiai geda viesinti viska? ar jis dirba kokioj teisesaugoj?...o jis tuom ir naudojasi, kad jus bijot, jus pati jam iduodat ta valdzia i rankas doh.gif bet taip jus kenkiat vaikui labiausiai, jis mokosi is pavzydziu ne is kalbu...
as siaip niekada nerekomenduoju skyrybu, bet nu cia tai kazin ar kokia meile dar sviecia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 27 gegužės 2017 - 00:23
Autore, jūs-NESUSITUOKUSI, tai kokios skyrybos? Susikraunat tašes, pasiimat vaiką ir išsikraustot. Pajamos leidžia nuomotis butą bent laikinai kur nors, kol susitvarkysit savo paskolos dalį.
Dėl vyro grasinimo, kad paims vaiką ir išveš-lai nejuokina. 8 metų vaikas, tai ne kūdikis, pritariu Gailei. Jis ir kalbėti moka. Nu išveš į kokį parką ar kiną, pasitampys pusdienį, vaikas pavargs, ims zyzti, koks vyras taip ilgai temps? Parveš atgal ir numes biggrin.gif Galų gale pratinkitės prie to laiko, kai vaikas turės matytis su tėvu, turės išvažiuoti pabūti su juo. Visos skyrybinės mamos tą išgyvena: stresą, kai išvažiuoja vaikas susitikti su tėvu. Ir kai pamato, kad niekas to vaiko neskriaudžia, kad vaikas laimingas, susitikęs su tėvu, apsipranta su ta būsena ir net ima rasti privalumų tokioje situacijoje, pvz., turi laiko nueiti į spa procedūras, turi laiko nueiti susitikti su draugėmis ar galų gale į naują pasimatymą. Lai tik ima draugas vaiką, turėsit laiko susirasti naują žmogų 4u.gif

Visų smurtautojų taktika: laikyti žmogų pastovioje baimėje. Bet jei auka parodo pasipriešinimą, smurtautojas virsta eiline šlepete ir kompleksuojanti būtybe.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2017 05 26, 22:11)
<p>Gal pradziai pas psichologa pradek lankytis. Sustipresi moraliskai bent kazkiek. Gali rast anonimiska, privatu.</p><p>ir taupyk pinigus paslapcia nuo jo, kokia jam nezinoma saskaita atsidaryk. ruoskis skyryboms bent materialiai. Tai suteiks kazkiek saugumo jausmo ateityje.</p><p>ar jis tave musa?</p><p>ka darytu, jei neduotum jam sexo? Prievartautu? Nu vat tiesiog sakai, nenoriu, neduosiu. Kas butu? </p><p>Dar gali pameluot, kad pvz sergi kokia endometrioze, kraujuoji, daktare uzdraude lyt santykius. Gal pats atsoktu, gal susirastu jis kita per kazkoki tai laika.</p><p>del vaiko - as suprantu, kad tau yra lb baisu. Bet taip logiskai pagalvok - nu pasiims dienai, dviem. Nu nezinosi kur jie. Bet juk parvaziuos, juk vaikas ne kudikis, eina i mkla, vyrui i darba reikia. Kur jis ta vaika ilgai sleps? Pabus ir parvaziuos, nieko astuonmeciui neatsitiks, gi su tevu bus, o ne paliktas enas vidury misko. Ar jis ir vaika kazkaip skriaudzia?</p><p></p>

Must nemusa. Bet grasina visokiom smulkmenom. Jei neduodu-buna piktas,rasineja smsus, itarineja,kaltina ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 05 27, 01:15)
tai neina buta parduot, paskola gi bendra kaip suprantu? vis tiek jis savo daly turetu moketi? kaip bebutu jau tie finansai kaip nors, jus save gelbekit gyvybe ir sveikata svarbiau.
Tiesiai i policija su pareiskimu, jei bus koks smurtas, o kad ir dabar del grasinimu, jei dabar parasysi policijai pareiskima, bijos ka nors daryti, nes jau bus policijos akiraty  4u.gif
jis gal irgi uzima neblogas pareigas, jums tikriausiai geda viesinti viska? ar jis dirba kokioj teisesaugoj?...o jis tuom ir naudojasi, kad jus bijot, jus pati jam iduodat ta valdzia i rankas doh.gif bet taip jus kenkiat vaikui labiausiai, jis mokosi is pavzydziu ne is kalbu...
as siaip niekada nerekomenduoju skyrybu, bet nu cia tai kazin ar kokia meile dar sviecia?

Paskola bendra,kita sav.eisiu i banka nes kiek domejaus gali but kad galeciau viena perimt paskola.
Jis pareigu neuzima,paprastas darbininkas gaunantis puse algos vokely o puse oficialiai.
Vakar velai apturejau baisiausia dalyka gyvenime. Pergeres pradejo vaiko akivaizdoj mane menkint,isvadino visaip,kekse ir t.t. gaila buvau gerus vyno 2 taures ir vengiau kviest policija verysad.gif uzsirakinom su vaiku kambary (vaikas jau buvo uzmiges neseniai). Tai pradejo lauzt duris bet islauzt neislauze... tokio kosmaro nebuvau turejus. Miegojau su rubais,galvojau jei islaus tikrai kviesiu...
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2017 05 27, 08:46)
Must nemusa. Bet grasina visokiom smulkmenom. Jei neduodu-buna piktas,rasineja smsus, itarineja,kaltina ir t.t.
Papildyta:

Paskola bendra,kita sav.eisiu i banka nes kiek domejaus gali but kad galeciau viena perimt paskola.
Jis pareigu neuzima,paprastas darbininkas gaunantis puse algos vokely o puse oficialiai.
Vakar velai apturejau baisiausia dalyka gyvenime. Pergeres pradejo vaiko akivaizdoj mane menkint,isvadino visaip,kekse ir t.t. gaila buvau gerus vyno 2 taures ir vengiau kviest policija verysad.gif uzsirakinom su vaiku kambary (vaikas jau buvo uzmiges neseniai). Tai pradejo lauzt duris bet islauzt neislauze... tokio kosmaro nebuvau turejus. Miegojau su rubais,galvojau jei islaus tikrai kviesiu...

Na bet galėjot jo grasinimus įrašyt.
Atsakyti

Mieloji, 

Man taip ziauriai ziauriai gaila moteru, kurios toleruoja smurtautoja salia, pacios kankinasi, vaika traumuoja... 

Kaip manot, kodel jusu vyras taip elgiasi??? Nes jus pati su savim taip leidziate elgtis. Leidziate saves negerbti, uzgaulioti, prievartauti. Jus pati prisiimate aukos vaidmeni ir nenorit is tokio vaidmens iseiti.  O uztektu tiek nedaug :)

Tik is aukos, nuskriausto vaiko, kurio niekas negina ir nemyli, vaidmens pereiti i suaugusios moters, kuri pati uz save ir savo vaika atsakinga, role. Ir tada kaip suaugusiai moteriai beliktu 1) issinuomuoti laikinai buta 2) susirinkti daiktus ir kartu su sunum iseiti 3) kreiptis i teisininkus del buto. 

Sakot, vyras uzmus? Neuzmus, jei tik jus to neleisit ir busit stipri. Pasakykit, kad tarp musu viskas baigta ir jei tu dar nors karta leisi sau prie manes prisiartinti nors per metra ar grasinti man del vaiko, is karto kreipsiuosi i policija. Patikekit, tokio tipazo vyrai yra patys ziauriai traumuoti, daug problemu turi ir jie taip sakant puola ir issilieja ant silpnesniu. Jei busit uz ji visa galva didesne ir psichologiskai stipresne,rimtai nusiteikusi apsiginti pati ir apginti savo vaika, vos tik tas jusu vyras pajus kad jus jo nebebijot - baigsis ir toks jo elgesys. 

Jus esat mama, atsakinga uz savo suneli, tad susiimkit i rankas ir elkites kaip brandi moteris, o ne kaip mazas nuskriaustas vaikas.

Ir beje. Kito vyro, kuris jus apgintu, nebus. Nes jus dabar esate suvargusi, nelaiminga, issigandusi... Kaip manot koki vyra pritrauksit? Nebent toki pati despota, koki dabar turit, nes normalus vyrai ieskos svytincios gyvenimo dziaugsmu ir pasitikejimu savimi moters. O Peleniu istoriju realiame gyvenime nebuna :)

Isdriskit pakovoti uz save, sekmes jums !

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 27, 08:59)
Na bet galėjot jo grasinimus įrašyt.

Bande atimt telefona todel nespejau.
Pats mane filmavo kaip "ale sedziu prie tv su vyno taure" del to labai bijau...verysad.gif ar gali tas irasas turet itakos? Keikiu save kam isipyliau vyno verysad.gif
Atsakyti

Pats mane filmavo kaip "ale sedziu prie tv su vyno taure" del to labai bijau...verysad.gifar gali tas irasas turet itakos? Keikiu save kam isipyliau vyno verysad.gif

Itakos kam ? :) Nu jus pati pagalvokit. Dar nei is vienos motinos uz viena vyno taure vaikas atimtas nebuvo :)

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 05 27, 09:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="samanaa" data-cid="71647793" data-time="1495865421"><div><p>Bande atimt telefona todel nespejau.
Pats mane filmavo kaip "ale sedziu prie tv su vyno taure" del to labai bijau...vartotojo įkelta nuotraukaar gali tas irasas turet itakos? Keikiu save kam isipyliau vyno vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Itakos kam ? smile.gif Nu jus pati pagalvokit. Dar nei is vienos motinos uz viena vyno taure vaikas atimtas nebuvo smile.gif</p>

Na taip...
Atsakyti

Papildyta:
Vakar velai apturejau baisiausia dalyka gyvenime. Pergeres pradejo vaiko akivaizdoj mane menkint,isvadino visaip,kekse ir t.t. gaila buvau gerus vyno 2 taures ir vengiau kviest policija verysad.gifuzsirakinom su vaiku kambary (vaikas jau buvo uzmiges neseniai). Tai pradejo lauzt duris bet islauzt neislauze... tokio kosmaro nebuvau turejus. Miegojau su rubais,galvojau jei islaus tikrai kviesiu...

Tu atsakyk atvirai - nori be jo gyvent, ar nori su juo gyvent nes tikiesi, kad jis pasikeis.

jei teigiamas atsakymas i antra dali - tai zinok jis nepasikeis i gera niekada. Jis tik bloges. Bet tu priprasi. Paskui gal susirgsi kazkuo nuo streso. TaVo sunus uzaugs toks pat kaip tevas, kitaip ir but negali, nes tai jo vyriskumo norma jau 8m ir kuo labiau augs, tuo labiau tas vyro elgesio modelis isisaknys jame. Po kazkiek laiko ir sunus taves nebegerbs, elgsis taip pat kaip vyras su tavim- grasins, triuksmaus, girtuokliaus

jei teigiamas atsakymas i pirma dali - tuomet viskas yra lb paprasta. Nes jus nesusituoke. Tu gali kada nori iseit is tu namu, apsigyvent kitur ir jis netures jokios teises be tavo sutikimo perzengt tavo duru slenkscio. Iskart galesi policija kviest. Nu bet tu to nedarysi, nes isivaizduoji kad tai kazkaip pakenks tavo uzimamoms pareigoms. Yra ir kita iseitis - tapti ragana jam, kad pats pabegtu :D. Neseksuot prisidengus kokia liga, kad susirastu jis kita.

ir dar, jei grasina zinutemis, taigi fiksuok jas kazkaip, nufotkink ir imesk i koki slapta el pasta, kad prireikus turetum. 

Pats mane filmavo kaip "ale sedziu prie tv su vyno taure" del to labai bijau...verysad.gifar gali tas irasas turet itakos? Keikiu save kam isipyliau vyno verysad.gif

Kam turet itakos nelabai suprantu? Tu manai jis vaika prisiteis? Grasina tuo? Gi cia klasikinis grasinimas visu diedu, kurie jaucia, kad moteris tuoj ji paliks :D. Jokia foto su vyno taure netures itakos tam. Itaka galetu daryt nebent jusu drauga paliudytu, kad tu pastoviai girta voliojies, arba tave butu veze kur isblaivint i ligonine, ar girta vairuotum ir butum sulaikyta. 

O vat grasinimai s jo puses teismui del vaiko globos tures lb didele itaka. Todel fiksuok juos.

o didziausia itaka tures vaiko pasirinkimas, su kuo jis nori gyvent

Atsakyti
Man atrodo, kad autore pasiguode, sulauke demesio ir toliau taip gyvens, leis i save sluostytis kojas rolleyes.gif tikiuosi, kad klystu. Dar klausimas iskilo, ar nesusituoke zmones gali paimti bendra busto paskola? g.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad autore pasiguode, sulauke demesio ir toliau taip gyvens, leis i save sluostytis kojas rolleyes.giftikiuosi, kad klystu. Dar klausimas iskilo, ar nesusituoke zmones gali paimti bendra busto paskola? g.gif

Gali. Kaip bendraturciai

Atsakyti