Nu, reikia pavaryt po 3 litrus abiem, kad tik nepamažint, va tada bus laiminga, darni šeima

Bet ir pati po dvi taures vyno isgeria. Jūs tikite,kad tik dvi? As kazko nelabai... O ir kiek moteru pazistat,kurios grize po darbo vat siaip sau seda ir dvi taures vynelio isturkia? As nepazistu nei vienos. Na, buna,kad taure, kartais. O cia sedi pati viena ir gaunasi,kad daugiau nei puse butelio istustina.
As geriu vyna po kelias taures. Balta prie zuvies, raudona prie surio ir alyvuogiu. Bent karta per savaite. Alkoholike nesu, kaip tik bare ar klube apsiriboju tomis dviem tauremis, skirtingai nei dauguma, kurie alu siurbia arba kokteilius. Man atrodo nereikia isvadu daryti is savo pazistamu rato.
Kiek tos kelios ? 4 taures jau butelis
Viena namie? kai priziurit viena savo vaikus (jei ju turit) ?
Kelios taures yra dvi ar trys. Kiek jus isivaizduojate vyno pilasi i taure? Iki virsaus kaip alus i bokala? Turiu jus nuvilti, kad pilti reikia nedaug ir tokiu atveju net ir 4ios taures toli grazu nebutu butelys. Ne viena siaip, bet jei gyvenciau koki menesi viena, tai tikrai gautusi, kad ir viena gerciau. Tai ka?
As geriu vyna po kelias taures. Balta prie zuvies, raudona prie surio ir alyvuogiu. Bent karta per savaite. Alkoholike nesu, kaip tik bare ar klube apsiriboju tomis dviem tauremis, skirtingai nei dauguma, kurie alu siurbia arba kokteilius. Man atrodo nereikia isvadu daryti is savo pazistamu rato.
visi ar daugmaz visi zmones sprendzia pagal save ar savo aplinka. O kuo gi kitu remtis? manau, kad gyvenu tarp normaliu zmoniu, tai ir manau, jog norma nera moteriai gerti po dvi ar daugiau tauriu paciai vienai. Juolab, kad tai tik jos buvo pasakymas, jog dvi. Jei kada jum teko ziuret laida "Farai", tai ten daznai buna, kad sulaiko koki zmogeli vos ant koju bepastovinti ir klausia kiek jis gere, o tas dazniausiai sako, kad truputuka, nuuuu viena bokala alaus. O paskui kai papucia i alkotesteri, tai vidutinis ar sunkus girtumo laipsnis. Va man todel ir uzkliuvo autores zodziai apie 2 taures, ar tik nebus jos kiek pamazintos. Aisku, gal ir ne, bet.....????