jis gėrė sermatrop. Bet pas mus IUI neužteks, tai netikiu, kad labai padės. O rezultatų laukti reikia apie mėnesį, tai, jei taip ir bus, turėtų būtų rugpjūčio viduryje. Tad, jei genetikai neprikibs, pradėti turėtume rugsėjo mėnesį ( o tikėjomės spėti per vasaros atostogas), o jei prikibs, tada nežinau..
Sveikos merginos,
Mes jau šį mėnesį pradėsim IVF. Sakykit, o ar davė jums biuletenį tą dieną kai kiaušialąstes išėminėjo? ir perkėlimo dieną?
[quote name="Skiedra" post="71750228" timestamp="1502182958"] Sveikos merginos, Mes jau šį mėnesį pradėsim IVF.
Sėkmės didžiausios, o pas ką atliksit procedūrą? Dėl biuliotenio ir man įdomu, gal kada ir man pavyks pradėt procedūrą... būt gerai žinoti
[quote name="Skiedra" post="71750228" timestamp="1502182958"] Sveikos merginos, Mes jau šį mėnesį pradėsim IVF.
Sėkmės didžiausios, o pas ką atliksit procedūrą? Dėl biuliotenio ir man įdomu, gal kada ir man pavyks pradėt procedūrą... būt gerai žinoti
Mes irgi startuopjam šį mėnesį
Mes irgi startuopjam šį mėnesį
Sėkmės didžiausios, o jūs pas ką lankotės?
Mes pas Gricių. Tik man šis ciklas kažkoks išsibalansavęs. Reikia informuoti gydytoją, kai bus 1 mm diena, Bet man jau 3 dienas tik pateplioja, o kraujavimo normalaus neprasideda. Dabar ir nežinau kada traktuoti pirmą mmm dieną. Bijau, kad IVF gali nusikelti į kitą mėnesį . Gal gimdos pabraižymas įtaką turi, net nežinau.
Gal nestumo testą pasidaryk man taip buvo, laukiau kada pramuš mm,o tik tepė ir viskas. Gerai, kad gonalio nepradėjau leistis .