O geras aš pas Jatužienę lankiausi ir mes lapkričiui su ja suplanavom IUI. Tai ji visai Santarose nebedirba ar kaip?
O kodel Odeta atsisake? Koka jusu situacija?
O tai per tuos metus banded IUI, IVF? Koks Antimiulerio hormnas?
AMH - tai hormonas, atspindintis kiaušidžių rezervą.
Is venos krauja ima, pagooglinkit, tikrai laboratorijos daro, mokamas tyrimas. Dariausi seniai grybo g. Bet dabar lyg yra kur pugiau ir greiciau padaro. 😉
Is venos krauja ima, pagooglinkit, tikrai laboratorijos daro, mokamas tyrimas. Dariausi seniai grybo g. Bet dabar lyg yra kur pugiau ir greiciau padaro. 😉
Jezau kaip gerai ka jus esat:))) paprotinat reikes butinai pasidaryti bet kiek skaiciau ka geriausia darytis 3-5d ciklo o jus kokiom dienom daret?
Nesvarbu kuria diena, galima bet kuria 😉
Aš siūlau Jums luktelti, ir palaukti kol gydytojas paskirs ir pasakis tiksliai kada tą tyrimą atlikti, beto tik jie gali normaliai pakomentuoti ar geras rezultatas ar ne, nes mūsų pačių interpretacijos nebūna teisingos, kalbu iš patirties, nes visi tyrimai nėra pigus dalykas, o jei dar perdaryt daug kartų...aš šį tyrimą dariau north way klinikoj, nes santariškėse neturėjo to antigeno...beto kad ir pažiūrėkit tyrimų kainas, palyginkite, nes skirtumas didelis būna, čia man gydytoja patarė...