Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2017 09 21, 11:50)
tai fb pažiūrėk , nuotraukose neatrodo didelės, bet realiai pamačius matmenis ir pamodeliavus su liniuote - tai tikrai nemaža ji, pusę kuprinės užims  blink.gif

man ji faina į kokią kelionę,ekskursiją ir pan,bet ne kasdienai į mokyklą smile.gif
bet čia kiekvienam savi norai ir poreikiai smile.gif aišku,iš didelės neiškris,bet griozdas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 21, 11:53)
man ji faina į kokią kelionę,ekskursiją ir pan,bet ne kasdienai į mokyklą  smile.gif 
bet čia kiekvienam savi norai ir poreikiai smile.gif  aišku,iš didelės neiškris,bet griozdas  rolleyes.gif

čia jaučiu man tik faina ji, maniškiui - tai nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 09 21, 11:54)
čia jaučiu man tik faina ji, maniškiui - tai nea  biggrin.gif

man nefaina irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 21, 12:00)
man nefaina irgi  rolleyes.gif

Tai tik didume bėda,o šiaip faina.Dangteliai nepatinka?Bet kartais kaip tik liuks.Pvz ekskursijoje.Užsinori kažko ,atsidaro vieną dėžutę pasiima,o ne atsidaro bendrą kratinį ir dar reik saugot ,kad visa dėžė su keliais skyriais neapvirstų.Man reik tos dėžutės.Tik ne mokyklai.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 21, 12:12)
Tai tik didume bėda,o šiaip faina.Dangteliai nepatinka?Bet kartais kaip tik liuks.Pvz ekskursijoje.Užsinori kažko ,atsidaro vieną dėžutę pasiima,o ne atsidaro bendrą kratinį ir dar reik saugot ,kad visa dėžė su keliais skyriais  neapvirstų.Man reik tos dėžutės.Tik ne mokyklai.

jo, kad dėžėj dar dėžės. nu gal ča tame visas prikolas. aš kai tik dabar pritrūkau namie tokio daikto, tai dar negaliu įvardint trūkumų. tas vaikas eina i mokykla be kuprines, bet visada pundai rūbų. visada vežam. tai iš esmės dzyn svoris. bet paskui pačiam ten baisines tas dėžes lupinėt.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 09 21, 11:40)
maniškiui tas metas, kai valgykla mokykloje - Ne... nešas iš namų, tai pagalvojau, kad tokia dėžė būtų l. visavertis maistas, bet sakė nemėtyk pinigų, tai sumuštinius dedas į tuperware dėžutę ir patenkintas

vartotojo įkelta nuotrauka

thumb_yello.gif
Maniškis pietus gauna mokykloje, bet irgi prisireikė neštis. Tai įdedu kokių morkyčių irgi į tokią TW dėžutę, bananą (irgi telpa į dėšutę šią) ar obuolį į krepšelį ir gana biggrin.gif Nebent neštųsi rimtam pavalgymui, tada gal ir reikėtų didesnės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 rugsėjo 2017 - 11:33
QUOTE(juratela @ 2017 09 21, 12:24)
thumb_yello.gif
Maniškis pietus gauna mokykloje, bet irgi prisireikė neštis. Tai įdedu kokių morkyčių irgi į tokią TW dėžutę, bananą ar obuolį į krepšelį ir gana  biggrin.gif  Nebent neštųsi rimtam pavalgymui, tada gal ir reikėtų didesnės  ax.gif

Įdėkit iš TW nuorodą prašau, nu niekaip nerandu. Faina šita dėžutė.
Atsakyti
RAPOJA MAN REIK NEVILNONIO MEGZTINIO biggrin.gif help biggrin.gif darbe kolegė liepė kažką daryt nes sakė kai pavarau nagais per kuprą jai šiurpuliai ein. nebegaliu. viskas kanda. žiema atėjo aš nuoga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 21, 12:28)
Įdėkit iš TW nuorodą prašau, nu niekaip nerandu. Faina šita dėžutė.

Aš jas dvi gavusi dovanų per paskaitėlę, kai platintoja pasikvietė, tai dar su širdutėm maniškė. Perkama iš platintojų arba tvarkoslinija.lt
Tačiau siūlyčiau pasidomėti, susiradus per google kokią platintoją, tikrai rasite, kas parduos pigiau nei ten. mirksiukas.gif Būna susikuria išparduotuves tupperware, nes anksčiau, kai dosnesni vadovai buvo, būdavo, perki už kažkokiią sumą gauni kažkokius indelius už simbolinę kainą. Ima ne visi, tai parduoda platintoja kitiems.
Papildyta:
http://tvarkoslinija...spardavimas.smt
Atsakyti
turim pasiulymu is musu isparduotuves smile.gif

mazinam kainike
Michael Kors Women's Mk5969 'Denali' Rose Gold Tone Ion Plated Stainless Steel Watch - 115€
---$85
https://www.overstoc...80/product.html

Lauren Ralph Lauren Striped Jersey Long-Sleeve T-Shirt S dydis - 37 € (jau Lietuvoje)
https://m.macys.com/...;fromiship=true

Mea Shadow Nereidi Flat Boot 9.5 dydis - 60€
https://www.gilt.com...?origin=s_brand
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 09 21, 09:55)
O jos užsidaro normaliai? Amazone daug atsiliepimų, kad blogai užsidaro  unsure.gif

Kol naujos Bentology sunkiau atsidaro mažesnių dėžučių dangteliai, pati lengvai darinėjasi. Mano dukra jau antrus metus nešiojasi į mokyklą. Nusiskundimų neturi jokių smile.gif tik vaikai amžinai sulinkę, ką gero įdėjo mama biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kol naujos Bentology sunkiau atsidaro mažesnių dėžučių dangteliai, pati lengvai darinėjasi. Mano dukra jau antrus metus nešiojasi į mokyklą. Nusiskundimų neturi jokių smile.giftik vaikai amžinai sulinkę, ką gero įdėjo mama biggrin.gif

jGzVRHEb.jpgf3kDxg6b.jpg

Puiku :) Užsakė ir mums jau :)

Atsakyti