Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2017 09 21, 11:21)
aš savo vaikui parodžiau tą dėžutę, pasakė sorry mama, aš jos tos dėžės tikrai nesitampysiu į mokyklą  ax.gif

kurios?
Atsakyti
aš savo vaikui parodžiau tą dėžutę, pasakė sorry mama, aš jos tos dėžės tikrai nesitampysiu į mokyklą  ax.gif

Skamba kaip repo baladės pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 21, 11:21)

tokio tipo
vartotojo įkelta nuotrauka

gal neištampys ekrano nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 21 rugsėjo 2017 - 10:34
Suvargę mamkos su dėžėm hihihi.gif

Tai gal tiesiog aplamai jokios dėžės nenori nešiotis su maistu ?Gal nieks nesineša,gėda ar pan. Maniškei tai pradėjo darytis valgyklos maistas nebeskanus.Ir manau ne maistas pagedo,o tiesiog toks amžius-vienam neskanus ir tuoj pasekėjai kam irgi neskanus.Juk visais laikais taip buvo ir yra smile.gif Maniškė nori dėžutės.Anksti parsivežu namo,nėra būtinybės su tais maistais ir dėžėm duotis ,bet vaisių ar kt galima įdėt ,jei toks noras yra rolleyes.gif biggrin.gif Bet tegu eina ir į valgyklą nors kelis kasnius suvalgys ir tai gerai,nebūtina visko suvalgyt rolleyes.gif
Atsakyti
nu man ji baisingo didumo atrodo ir dar tu deziu viduj kruva. nu tikrai ten kibira sudetum turbut.

kur sake tu bento deziu yra maxej? reik nuvaryt i akropana per pietus turbut. nes jei vaikui nepatogu, jis nervysis tik.
Atsakyti
As vis uzmirstu, jus is Bathandbodyworks perkate ar ne? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
maniškiui tas metas, kai valgykla mokykloje - Ne... nešas iš namų, tai pagalvojau, kad tokia dėžė būtų l. visavertis maistas, bet sakė nemėtyk pinigų, tai sumuštinius dedas į tuperware dėžutę ir patenkintas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 21, 11:34)
Suvargę mamkos su dėžėm  hihihi.gif

Tai gal tiesiog aplamai jokios dėžės nenori nešiotis su maistu ?Gal nieks nesineša,gėda ar pan. Maniškei tai pradėjo darytis valgyklos maistas nebeskanus.Ir manau ne maistas pagedo,o tiesiog toks amžius-vienam neskanus ir tuoj pasekėjai kam irgi neskanus.Juk visais laikais taip buvo ir yra  smile.gif  Maniškė nori dėžutės.Anksti parsivežu namo,nėra būtinybės su tais maistais ir dėžėm duotis ,bet vaisių ar kt galima įdėt ,jei toks noras yra rolleyes.gif biggrin.gif  Bet tegu eina ir į valgyklą nors kelis kasnius suvalgys ir tai gerai,nebūtina visko suvalgyt  rolleyes.gif

mano vaikui sake mazai valgyt. kelis kart idejau, viska parsinese, tai tik vynuogiu idedavau ar morkyte kokia i mazute dezute ir buvo gerai. suderinom treniruociu tvarkarasti, tai negauna pavakariu. pries treniruote vesdavau i kavine. bet tai koks sportas pririjus? joks. iseit is darbo nuo puses dienos negaliu. reik jam idet koki valgymeli. vat i ka idet. nu tos baisines dezes nenoriu nei uz ka.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 21, 11:36)
nu man ji baisingo didumo atrodo ir dar tu deziu viduj kruva. nu tikrai ten kibira sudetum turbut.

kur sake tu bento deziu yra maxej? reik nuvaryt i akropana per pietus turbut. nes jei vaikui nepatogu, jis nervysis tik.

ale tikrai bais didelė biggrin.gif ir dar jei parodė vaikui su babce - nu kur ten norės biggrin.gif
bet kokiai ekskursijai ar pan faina visai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 21, 11:41)
ale tikrai bais didelė  biggrin.gif ir dar jei parodė vaikui su babce - nu kur ten norės  biggrin.gif 
bet kokiai ekskursijai ar pan faina visai  rolleyes.gif

be babcės parodžiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 09 21, 11:43)
be babcės parodžiau  tongue.gif

lotuliukas.gif
nu bet fotkėj per visą pilvą babcės (jei aš saviškei parodyčiau ir išmąstytų,kad bus per manąjį,tai jaučiu kokio didumo dėžę įsivaizduotų blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 21, 11:47)
lotuliukas.gif
nu bet fotkėj per visą pilvą babcės (jei aš saviškei parodyčiau ir išmąstytų,kad bus per manąjį,tai jaučiu kokio didumo dėžę įsivaizduotų  blink.gif  lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

tai fb pažiūrėk , nuotraukose neatrodo didelės, bet realiai pamačius matmenis ir pamodeliavus su liniuote - tai tikrai nemaža ji, pusę kuprinės užims blink.gif
Atsakyti