Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vabalai @ 2017 09 21, 00:11)

O jos užsidaro normaliai? Amazone daug atsiliepimų, kad blogai užsidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 21, 09:52)
man šita visai faina.

http://virtuvesakcen...-l-bento-dezute

man svarbiausia, kad nebutu toje dezuteje dar 15 dezuciu, nes katastrofa.

Bet kai dangtukai yra vidinėms įsistatančioms dėžutėms-gerai.Nesivartalioja,nenutrupa,nenubėga-nesimaišo nei saldus/sūrus,nei kvapai,nei kokie vaisiai trupiniais aplimpa.
Papildyta:
QUOTE(XSaulute @ 2017 09 21, 09:55)
O jos užsidaro normaliai? Amazone daug atsiliepimų, kad blogai užsidaro  unsure.gif

Aš irgi nelabai kokių atsiliepimų mačiau ax.gif dar vis susilaikau nuo pirkimo.Jei kažką geresnio rasi-pasidalink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 21 rugsėjo 2017 - 09:01
QUOTE(rapoja @ 2017 09 21, 10:00)
Bet kai dangtukai yra vidinėms įsistatančioms dėžutėms-gerai.Nesivartalioja,nenutrupa,nenubėga-nesimaišo nei saldus/sūrus,nei kvapai,nei kokie vaisiai trupiniais aplimpa.
Papildyta:

Aš irgi nelabai kokių atsiliepimų mačiau  ax.gif dar vis susilaikau nuo pirkimo.Jei kažką geresnio rasi-pasidalink  mirksiukas.gif

gal didesniem vaikam ir ok. man reik pypli 3 kart vezt i treniruote is karto is mokyklos, jis nespeja tuomet pavalgyt, todel reik kazka idet. as taip ir matau ji tarp tu dezuciu ir dangteliu paskendusi. o cia atsidarei ir valgai, nereik 100 ranku.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 21, 10:12)
gal didesniem vaikam ir ok. man reik pypli 3 kart vezt i treniruote is karto is mokyklos, jis nespeja tuomet pavalgyt, todel reik kazka idet. as taip ir matau ji tarp tu dezuciu ir dangteliu paskendusi. o cia atsidarei ir valgai, nereik 100 ranku.

Nu jau, nu jau ax.gif nenuvertink tu taip savo pirmoko smile.gif viską jie sugeba ir viską pasidaro, kai tik mama nebando padaryt už juos mirksiukas.gif
Turiu dabar tupperware be vidinių dangtelių, tai blogai biggrin.gif trapučiai nebetraškūs pasidaro, jei kitam skyrelyje vaisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 21, 09:52)
man šita visai faina.

http://virtuvesakcen...-l-bento-dezute

man svarbiausia, kad nebutu toje dezuteje dar 15 dezuciu, nes katastrofa.

As tokia pacia pirkau Mximoje pernai. Ir kaina tikrai mazesne buvo. Neatsidziaugiu ta deze,labai aptogu. Tik vietos daugokai kuprineje uzima,bet kadangi vaiksto panele su beveik tuscia kuprine,tai viskas ok.
QUOTE(JMD @ 2017 09 21, 10:12)

Pritariu. Mazesniems vaikams tikrai vargas su kruva tu dangeliu ir garantuotai nesudes maniskiai atgal graziai,o sugrus viska bele kaip i kuprine
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 09 21, 10:22)
Nu jau, nu jau  ax.gif  nenuvertink tu taip savo pirmoko smile.gif viską jie sugeba ir viską pasidaro, kai tik mama nebando padaryt už juos  mirksiukas.gif
Turiu dabar tupperware be vidinių dangtelių, tai blogai biggrin.gif trapučiai nebetraškūs pasidaro, jei kitam skyrelyje vaisiai smile.gif

Aš irgi kelias turiu iš tupperware,bet nu nėra sandarumo,nėra dangtelių ir nlb... Turiu kitas iš maximos (gal,nebeatsimenu net-jau kalnas tų dėžučių,o tinkamos,tos vienintelės nėra cool.gif biggrin.gif ),tai irgi tokia nekokia-keli skyriai,viens iš vienos pusės,kitas apsukus iš kitos-va ten tai tikrai galima paberti viską beskubant hihihi.gif
Atsakyti

Tai kokia tuomet išvada su maisto dėžutėm? :)

Vertos dėmesio tos bentology dėžutės?

Atsakyti
Sveikos, merginos,
o Lordandtaylor perkat?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Gal šitų kelnių nuoroda kas nors turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2017 09 21, 10:35)
<p>Tai kokia tuomet išvada su maisto dėžutėm? smile.gif
</p><p>Vertos dėmesio tos bentology dėžutės?</p>

Kai gausiu, padarysiu rimtą apžvalgą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2017 09 21, 10:41)
Sveikos, merginos,
o Lordandtaylor perkat?

ne schmoll.gif
Atsakyti
aš savo vaikui parodžiau tą dėžutę, pasakė sorry mama, aš jos tos dėžės tikrai nesitampysiu į mokyklą ax.gif
Atsakyti