Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2017 09 19, 19:49)
Klausykit, kas cia per brudas darosi siandien- kas kelis psl vis ta bjauri nauja versija pati isijungia  fear.gif Kai neliks senos- jauciu desiu zemen as ta SM su visa nauja versija . O Rudaplauke Fb savo puslapi turi?

Man naujos savaime nejungia, bet senoji versija daznai errorus meta. Koks tai saulelydis jau tai SM unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2017 09 19, 17:39)
Man naujos savaime nejungia, bet senoji versija daznai errorus meta. Koks tai saulelydis jau tai SM unsure.gif

as maniau man vienai cia tas error metasi.
Tai reiskias kazkas vyksta negero biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kaip prie Fb prisijungti ar kas pakviesti turi🤓
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 09 19, 18:59)
Ar buna cia nuolaidu? Reikia dovanai butent sio rinkinuko

https://m.sephora.co...5?skuId=1615186
Papildyta:
Ar buna cia nuolaidu? Reikia dovanai butent sio rinkinuko

https://m.sephora.co...5?skuId=1615186

Šiokia tokia Macys dabar nuolaida https://www.macys.co...-kit?ID=1841007
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2017 09 19, 20:49)

Puslapiu atgal imete fb nuoroda. ;)
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2017 09 19, 20:49)

Tai atvira ta grupe, gali rasyti, komentuoti visi norintys
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2017 09 19, 20:39)

man irgi taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 19, 20:35)
Ne nu df kažkaip be tų fb. Neturiu ir nenoriu. Gal parašom kolektyvinį sm laišką ką galvojam apie jų naują versiją? biggrin.gif

Tai galima turet vien tokiems reikalams - susikuri bet koki profili, nusistatai visus imanomus apribojimus, kad nieks nematytu asmenines info, nieks i draugus kviest negaletu- ir pliurpi grupeje kaip cia.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 09 19, 11:04)
Laba diena 4u.gif

Noriu pasiūlyti mums netikusius LEVIS vyriškus džinsus.
Modeliukas 511™ Slim Fit Stretch Jeans
Spalva: Evoltion Creek 
Dydis 36X34
35 eur. su siuntimu 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

JMD, 46 liemuo dzinsu ir dar reguliuojasi biggrin.gif (cia as juokauju:)
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 09 19, 21:04)
Tai galima turet vien tokiems reikalams - susikuri bet koki profili, nusistatai visus imanomus apribojimus, kad nieks nematytu asmenines info, nieks i draugus kviest negaletu- ir pliurpi grupeje kaip cia.

Ojej koks slaptumas unsure.gif JMD ,draugausim fb mirksiukas.gif hihihi.gif ?Gafsa,draugausim bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 19, 21:06)
Ojej koks slaptumas  unsure.gif JMD ,draugausim fb  mirksiukas.gif hihihi.gif ?Gafsa,draugausim  bigsmile.gif ?

nea unsure.gif as turiu ten tiek draugu, kad ant seno staliaus pirstu suskaiciuotum, kaip zmones sako biggrin.gif
O slaptumas tai tam, kad kolegos neknistu, nusibodo klausimai ''ar mes su jumis draugai feisbuke? ne? kooodeeel? Todel. biggrin.gif Simts metu to Fb neturejau, kol neprireike shopingui ir plepejimui kaip telefonu, tik konferenciniu pokalbiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 19 rugsėjo 2017 - 20:13
QUOTE(Gafsa @ 2017 09 19, 21:10)
nea  unsure.gif

huh.gif verysad.gif
Atsakyti